seip manau kad galeciau kokia sawaite.. ;] bet inetas turetu buti, tai su pazystamais bent mirce bendrauciau ir wisokius dalykus derinciau..
labai gerai jauciuos kai kokia savaite ji isjungiu... niekas neknisa proto su visokiom banaliom ir nereikalingom zinutem, nera visokiu ducheliu kurie issikapsto mano nr ir majakina... tik vat po savaites pasipila pikti suksniai tipo kur buvai kas atsitiko ir t.t. kartais tikrai svarbus dalykas.
Muzikos garsais galima isreiksti apsoliuciai viska pasaulyje, su kuo susiduria zmogaus sirdis
Jausmingas zmogus nenusisneka, o issako savo vidu....
Na... mano mylimas senelis jau ir dabar uzluzo - kai issikrove siandien ryte, taip ir nebeysijungia... (nebe pirmas kartas) paprastai tokiu atveju ji nesu taisyklon, sumoku 30 Lt ir jis vel veikia, ir meistras pataria mest lauk ta samsunga ir pirkt noske... ko gero, ir dabar reiks taip daryt ..tik kol prisiruosiu, reiks kelias dienas be jo pragyvent
siaip telefonas man nera pirmo butinumo daiktas. Jis reikalingesnis tiems, kurie nori su manim susisiekt, o ne man Nors siaip be jo man butu sakes [bet ir tai, ne man, o aplinkiniams] - kadangi po vienintelio mylimo laikrodzio mirties [ji nesiojau budama pradinuke] atsisakau nesioti rankini laikrodi, visur veluociau dar baisiau nei dabar
mobilus sukruta koki karta per dvi savaites.. ir tai kokia mama paskambina.. ir viskas.. nu kartais jei ivyksta stebuklas dar kas nors paraso.. tad man jo beveik nereikia ir be jo galiu isgyventi.. nebent gyvatele kalu..
nei dienos nes... kaip gi kitaip, jeigu ne per telefona, isgirsciau savo Mylimiausio Zmogaus balsa (o ji uzsimanau isgirrst kelis kartus per valanda)?.. nebent Jis salia... tada tai telefona numetu toli
Hmmm...nezinau,kartais atrodo,kad man jo isvis nereikia,net pamirstu kur ji pasidejau.O kartais atrodo,jog prapulciau be telefono, juk iskyla tokiu nenumatytu reikalu
nors ir visa gyvenima..taip as ji turiu, bet mazai tenaudoju.. dazniausiai mano mama juo naudojasi, nes daug prapliurpia.. o va man per menesi poros lituku uztenka saskaitos. Nereikalingas jis man, bet juk dovanotam arkliui i dantis neziurima...
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. balandžio 16 d. 16:44:27
2005 m. balandžio 16 d. 16:43:34
2005 m. vasario 5 d. 23:31:38
2005 m. sausio 13 d. 22:02:41
2005 m. sausio 13 d. 21:37:38
2005 m. sausio 13 d. 21:26:09
2005 m. sausio 13 d. 21:19:34
2005 m. sausio 13 d. 21:16:07
2005 m. sausio 2 d. 21:44:21
2005 m. sausio 2 d. 21:24:42
siaip telefonas man nera pirmo butinumo daiktas. Jis reikalingesnis tiems, kurie nori su manim susisiekt, o ne man
2005 m. sausio 2 d. 11:49:26
2004 m. gruodžio 21 d. 14:04:15
2004 m. gruodžio 16 d. 16:05:34
2004 m. gruodžio 16 d. 15:43:59
2004 m. gruodžio 16 d. 15:36:11
2004 m. lapkričio 26 d. 21:05:11
2004 m. lapkričio 26 d. 14:16:01
2004 m. lapkričio 26 d. 14:13:13
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. lapkričio 20 d. 15:04:28
2004 m. lapkričio 19 d. 20:17:38