k_b rašė: jei jau tikrai "nėra kas veikt" - dažniausiai nuodiju save - cigaretėm, alkoholiu... tik čia negeriausias būdas kovot su nuobodybė, bet... visada randu koki draugą, kuris taip pat nuobodžiauja, pasiūlau išlenkti bokalą arba tiesog kur nors parūkyti ir praslenka visai įdomiai tas laikas...
Užsiimk, kokia naudingą veiklą, kas tau patiktu. Patinka muzika? Pradėk mokintis groti... patinka dizainas, sportas, bet kas... gali daug ko naudingo išmokti, kas ateity pravers ir bus užsiėmimas, o ne šiaip laiko veltui stumdymas - susirasi gal bendraminčiu, pradėsi leist laiką su jais ir nebus nuobodu gyvent, bus gyvenimas gražus vot ;>>
va va, liudna, bet be alkoholio daug kas dabar nulis nors... alkoholis - gėris, nes su juo vejkt visada yra ką..
o ka daryt zmogui kuriam daznai nuobodu o namuose sedet nenori? arba pvz. draugai kzk lepsiai kuriems ka bepasiulytum neitiksi? (vieininteles pramogos:nueiti i kavine pawalgyt, ka nors sumusti,arba kur nors pasedeti)
ech... aš tai pat dažniausiai susirandu kokį chiuwelį ar padruška tuomet prie butelio apraudam ankstyvąją Sido mirtį, ir kartu tokią siaurą jo audio įrašų kolekciją, Guns'N'Roses žlugimą, taip pat Kurt Cobain savižudybę ždž savo neturėjimą ką veikt ir skausmą nuskandiname alkoholyje, kartais dar pasipjaustome kaip emiai ir viskas, nuotaika kaip mat pakyla
oh my gooood!!!!!!!! as vakarais ziurau per youtube savo mylimos laidos nematytas serijas - stai vakare yra jau kas veikt! siaip sulaukiau cia visokiu pasiulymu. esme kad gyvenu ne lietuvoj ir man db daug pasiulytu dalyku nebetinka. ir siaip man nera ziauriai blogai , tiesiog parinkau tema, nes juk visiems nors karta yra buve nuobodu.
p.s. tie kurie siule mokytis groti- as turiu gitara, bet nieko nemoku (jauciuosi kalta kad dar nesimokau)-cia mane ir prigavot...
Nusidepiliuok kojas. Ir geriausia vašku, bent jau aš visada taip darau . Arba dar gali eiti su darugėm kur nors ir filmuot nesąmones, čia irgi labai geras dalykas. Susiruoškit paplaukiot su valtimis, arba dar geariau - vandens dviračiais. Labai linksma ant šaligatvio piešti su kreida, nu turėtum atrasti ką nors įdomaus
jei jau tikrai "nėra kas veikt" - dažniausiai nuodiju save - cigaretėm, alkoholiu... tik čia negeriausias būdas kovot su nuobodybė, bet... visada randu koki draugą, kuris taip pat nuobodžiauja, pasiūlau išlenkti bokalą arba tiesog kur nors parūkyti ir praslenka visai įdomiai tas laikas...
Užsiimk, kokia naudingą veiklą, kas tau patiktu. Patinka muzika? Pradėk mokintis groti... patinka dizainas, sportas, bet kas... gali daug ko naudingo išmokti, kas ateity pravers ir bus užsiėmimas, o ne šiaip laiko veltui stumdymas - susirasi gal bendraminčiu, pradėsi leist laiką su jais ir nebus nuobodu gyvent, bus gyvenimas gražus vot ;>>
arba kur nors į gamtą, pvz prie ežero, kur mažai kas lankosi su palapine ir draugais nuvarykit pailsėt ,atsipalaidavimas garantuotas.. na gali pradėt mokytis grot gitara, būgnais arba kažkuo pan. pradėk rašyt knygą, arba pradėk rašyt straipsnius apie kažką įpatingo į vietinį laikraštį.
Daug galima sugalvot užsiėmimų, bet ar jie tau tiks .. kažkaip reikia pačiam susigalvot,
kaip kiti gyvena? taip ir gyvena..
man gelbėja geras filmas, internetas, muzika.pasivaikščiojimas su įdomiu žmogumi, aišku tv. arba reikia sumąstyti ką nors. . nu pavyzdžiui. psiimt porą draugų ir miške pasistatyti palapinę. kad ir netoli namų, kad ir koks oras. vis smagiau.
O šiaip patariu išeiti į lauką pasivaikščioti, pakvėpuoti grynu oru. Tada grįši į namo su visai kitokia nuotaika ir astiras energija ką nors veikti. Pvz susitvarkyt stalčių ar pažiūrėt kokį nors filmą. Prisigalvoti galima visko.
Gal tada derėtų pakalbėti ir apie savižudybes?
Kas per naglumas. Matai dabar musice žmonės turi sugalvoti ką tau veikti. Eik dirbti, padėk kokiuose senelių namuose. Pff.
ka darot, kad gyventi nebutu taip nuobodu (cia as ne apie savizudybes...)? tiesiog kartais taip nera kas veikt....
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
2007 m. rugpjūčio 31 d. 12:21:09
jei jau tikrai "nėra kas veikt" - dažniausiai nuodiju save - cigaretėm, alkoholiu... tik čia negeriausias būdas kovot su nuobodybė, bet... visada randu koki draugą, kuris taip pat nuobodžiauja, pasiūlau išlenkti bokalą arba tiesog kur nors parūkyti ir praslenka visai įdomiai tas laikas...
va va, liudna, bet be alkoholio daug kas dabar nulis
2007 m. rugpjūčio 29 d. 10:08:56
2007 m. liepos 23 d. 17:07:48
2007 m. liepos 18 d. 12:27:07
2007 m. liepos 9 d. 14:34:10
2007 m. liepos 9 d. 14:17:28
p.s. tie kurie siule mokytis groti- as turiu gitara, bet nieko nemoku (jauciuosi kalta kad dar nesimokau)-cia mane ir prigavot...
2007 m. liepos 9 d. 09:29:52
2007 m. liepos 9 d. 02:15:44
2007 m. liepos 8 d. 23:08:25
2007 m. liepos 8 d. 22:25:09
arba kur nors į gamtą, pvz prie ežero, kur mažai kas lankosi su palapine ir draugais nuvarykit pailsėt ,atsipalaidavimas garantuotas.. na gali pradėt mokytis grot gitara, būgnais arba kažkuo pan. pradėk rašyt knygą, arba pradėk rašyt straipsnius apie kažką įpatingo į vietinį laikraštį.
Daug galima sugalvot užsiėmimų, bet ar jie tau tiks .. kažkaip reikia pačiam susigalvot,
kaip kiti gyvena? taip ir gyvena..
2007 m. liepos 8 d. 22:14:03
2007 m. liepos 8 d. 22:09:26
juokauju
2007 m. liepos 8 d. 21:27:10
išjunkit savo agressive programą.
man gelbėja geras filmas, internetas, muzika.pasivaikščiojimas su įdomiu žmogumi, aišku tv. arba reikia sumąstyti ką nors. . nu pavyzdžiui. psiimt porą draugų ir miške pasistatyti palapinę. kad ir netoli namų, kad ir koks oras. vis smagiau.
2007 m. liepos 8 d. 21:26:54
O šiaip patariu išeiti į lauką pasivaikščioti, pakvėpuoti grynu oru. Tada grįši į namo su visai kitokia nuotaika ir astiras energija ką nors veikti. Pvz susitvarkyt stalčių ar pažiūrėt kokį nors filmą. Prisigalvoti galima visko.
2007 m. liepos 8 d. 21:20:48
Kas per naglumas. Matai dabar musice žmonės turi sugalvoti ką tau veikti. Eik dirbti, padėk kokiuose senelių namuose. Pff.
2007 m. liepos 8 d. 21:18:59
2007 m. liepos 8 d. 20:58:45