Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ar keitėte šukuoseną pagal mėgstamo atlikėjo stilių?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
hare_bo
2007 m. liepos 9 d. 23:17:56
nu yoa, jums gerai.. o man dar geriau.. noriu keist sukuosena, o visi rekia nea! nedrysk liest savo plauku, nudaushiu! o ka tada? visa gyvenima vaiksciot pasishiausus ar ka? o geriausia, kai vieno stilisto paklausiau, ka patartumet, tai atsake, geresnio varianto nei dabar- nerasi.. ech.. vargas.. ka dar cia kalbesi apie kazkieno sukuosenos megdziojima? ner tokios zvaigzdes, tiksliau dar nemaciau, kad kas geriau butu sugalvoje su tokiais plaukais kaip pasielgt..

2007 m. liepos 9 d. 21:23:21
Nemanau, kad tai žvaigždžių kopijavimas, greičiau jau pamatai nuotrauką ir sakai - va, čia gerai plaukai atrodo, gal ir man tiks...?

Bet aš taip nedarau, aš tiesiog einu pas kirpėją ir sakau, nukirpkit man šituos plaukus, kad perpus trumpesni būtų, ir geriau taip, kad paskui neatrodytų prilipę ir galėčiau pati susitvarkyt...o šiaip darykit jūs su tais plaukais ką norit, man nesvarbu. ir mane nukerpa

2007 m. liepos 9 d. 20:59:14
Ne, kaip atrodyti sugalvoju pati, o tam jokios įtakos neturi žvaigždžių mados.

2007 m. liepos 9 d. 19:34:53
Like robbie...

2007 m. liepos 9 d. 17:45:59
Na, aš kirpausi įkvėpta Velmos Kelly iš miuziklo čikaga [Catherine Zeta-Jones]. Nors ji tikrai ne mano stabas, net nepavadinčiau mėgstama aktore. Tiesiog pamaniau, kad prie mano stiliaus kas nors panašaus tiktų. Ir ką - sakyčiau, visai nieko.

2007 m. liepos 9 d. 17:28:24
ne, ne plagiatu, gi visi skirtingi esam! ta prasme ne apie veido operacijas snekama, o siaip stiliu. man net ji nelabai patinka, bet patiko sukuosena, stai ir nusikirpau. o cia taip ribotai visi ziuri...

2007 m. liepos 9 d. 17:22:21
Būti kažkieno plagijatu? Ne man.

2007 m. liepos 9 d. 17:18:21
omg, ne.

Atsakyti
Drugelka_smile
2007 m. liepos 9 d. 17:07:26
Ne. Nematau tam prasmės, ką nors mėgdžioti.

Atsakyti
kremine_kale
2007 m. liepos 9 d. 17:03:39
ne.

2007 m. liepos 9 d. 17:00:11
omg! snd nusikirpau plaukus! pavyzdi emiau is Rihannos, bet atrodau labiau kaip Posh (victoria beckham). anyway man patinka.
tai va, o tema tokia : ar kada nors bandet keisti isvaizda, pagal koki nors atlikeja, zvaigzde ar pan?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Van Canto Van Canto
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:48 - 4Blackberry
Kodėl kartais dainos nepasileidžia spaudžiant Play mygtuką Spotify embeduose?
07:14 - Very_crazy_enough
Санта Клаусас ант русу наикинтуво атёя
мерещиться
07:06 - Very_crazy_enough
Sahja, su sventom kaledom
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
11:26 - Very_crazy_enough
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
11:09 - Very_crazy_enough
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
07:37 - Very_crazy_enough
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
07:23 - Very_crazy_enough
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
07:18 - Very_crazy_enough
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 360
  Iš viso užsiregistravę: 73767
  Naujausias narys: sigitasvadeikis
  Šiandien apsilankė: 125446