Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Roko naktys 2007

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
ep
2007 m. rugpjūčio 11 d. 20:32:00
ienam sakini 4 'juk'
as kietas

2007 m. rugpjūčio 11 d. 20:31:32
gert gersiu, bet rukit nemesiu

ej lacuna, neklausik tu ju, jie dar gyvenimo tave ruosiasi mokyti x) juokinga gi

Dead_soul, bet juk ir tu, juk buvo laikai kai siusiojai i kelnes, bet juk dabar to nedarai juk?

2007 m. rugpjūčio 11 d. 20:26:21
buvop trumpi laikai ir praėjo:

taip lacunacoil nesupras jis yra lievas nes jis negeria nerūko ir panašiai...

ai tiesa pagal arieli tai dar juk ir topų neklausau siaubas kox aš apgailėtinas pažiūrėsim kas daugiau gyvenime paskieks.

2007 m. rugpjūčio 11 d. 15:38:15
Ariel_Cancer_Dies rašė:
lacunacoil to niekada nesupras...

o buvo laikas kai pats išgerdavo..

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
Ariel_Cancer_Dies
2007 m. rugpjūčio 11 d. 14:39:18
lacunacoil to niekada nesupras...

2007 m. rugpjūčio 11 d. 13:38:48
roko naktys > Gėrimai
Bliuzai > gėrim ai
Klp visos šventės> gėrimai...

Man tik šiaip lb keista mokėti 50lt už prisigėrimą tai ką aš žn...

2007 m. rugpjūčio 11 d. 13:32:59

nu aš tai pritariu lacunacoil. kam važiouti į koncą prisigerti? kitur negalima gerti? ir išvis. kitas klausimas. kam gerti apskritai. ? man baisu, kai jauni žmonės jau nebeįsivaizduoja tūso bet alkoholio. ir beto, naktys tai roko, o ne gėrimo. reikia atsirinkti kur kada ką veikti.

ačiū. jau per zoo atsižiūrėjau girtų apsivėmusiu apsišikusių pankų.

smunka moralė.

beje, ko verta jaunytė, kad ir kvailystė, kurią paskui gėda prisiminti? arba prisiminimai tokie
: atsimeni kai tada užgėrėm, kai tu vėmei, kai aš. .

nu aš tai nesuprantu. baisu .

2007 m. rugpjūčio 11 d. 12:52:49
lacunacoil rašė:
aį nesuprantu ko ten varyt jei čia daug kas ir netik šiame forume sako: mačiau tik vieną, tris grupes...
Degradų girtuoklių tauta

Na tau nepatinka tu ir nevarai Bet nereikia čia apsivardžiuot. Gal tie girtuokliai kadanors išaugs puikesni žmonės nei tu, tad bus nepakartojama tauta. Gi ne veltui sako: jaunystė - kvailystė

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
lacunacoil
2007 m. rugpjūčio 11 d. 10:38:33
aį nesuprantu ko ten varyt jei čia daug kas ir netik šiame forume sako: mačiau tik vieną, tris grupes...
Degradų girtuoklių tauta

2007 m. rugpjūčio 11 d. 09:31:47
roko naktys. ten tai buvo LOL. seniai savęs tokios neatsimenu..
iš grupių mačiau tik sielą. o jo vokalas geras.
man labiau patiko tiltelio chebra. ir palapkės ir šiaip mašinos. po penktadienio nakties pliurzių vengiau.batus tai pagadinau, pagadinau.
pliurzės naktys. ;]
vistiek gero daug daugiau nei blogo.

Atsakyti
Ingutexxx
2007 m. rugpjūčio 8 d. 12:56:03
Oooooooo - ooooooooooo roooooookooooooooo naktys xDDD
Mane ta daina jau užkniso po kokio 4 karto, bet vistiek galvoje skamba
Šeip man keista kad kai kurie "The 69 eyes" vadina gotikine grupe - vokalistas kažkoks emokšnis, gitaristas pankas, būgnininkas išvis nesuprasi kas Bet man patiko. Labai patiko. Tik nepatiko kai tvora pradėjo griūt ir kažkokia merga su alkūne man į galvą pradėjo daužyt, bet galvojau bus blogiau
Geriausia - "Rojaus tūzai" ir "Sbs", tarp kitko vokalistas mano tėvų draugas, kaip ir "Katedra", na bet ne čia esmė Viskas, dabar bus stimulas mokytis groti gitara
Aj va dar pamiršau - aš amžina "Sielos" gerbėja xD
Dar ką prisiminiau - kai kažkokios grupės muzikantai [man nepatiko todėl nesigilinau kas] atėjo ant scenos visiškai girti, pradėjo šampano butelius į žiūrovus mėtyt ir dar užpakalį rodyt, tai man šlykštu pasidarė ;/

Roko naktų himnas - https://www.youtube.com/watch?v=bVZ6P2Mh- iw

Sorry kad tokia prasta kokybė nes filmuota su fotiku ir dar labai iš šonų kratė xD

Atsakyti
Dead_soul
2007 m. rugpjūčio 6 d. 12:48:15
Tremor_Christ>> na tie kur ant kalniuko žaidė futbolą tai kažkokie subingalviai buvo ;o tiesiai ant tako, kur nemėšlina, ir praeik žmogau kad kietas kai trys durniai bėgioja paskui kamuolį aplink tave

Atsakyti
Tremor_Christ
2007 m. rugpjūčio 6 d. 12:18:49
scena buvo kitoj pusej, nes ten kur budavo visada ziaurus purvynas buvo, net aptvere kad neiklimptu masinos, bet jos ir taip klimpo visur. o zmoniu tai isties buvo mazokai palyginus, 50lt ir lietus daro savo

2007 m. rugpjūčio 6 d. 12:11:17
Net nesupratau kur patekes. Zmoniu mazai, scena nepriciom kazkur pastatyta, skinu dachuja purvo voniu irgi. Man jau buvo to pakake per bliuzus, o dabar isvis i nevilti puoles buvau.
Is koncertujanciu didziausia ispudi paliko WoZu, kuriuos pirma karta teko matyti. Taip pat pagavau ju CD Vienintelis vertas demesio pogas buvo per Obtestus, kuriame labai sekmingai sudalyvavau, o apie headlinerius tai net nezinau ka pasakyt, kazkokie lievi. Viena daina tegirdejau normaliai "Never Say Die", o toliau kazkur su merga prasistryniau...
Kaip uz 50 LT galejo but ir daugiau atrakciju, o 15 grupiu tiek nera vertos

2007 m. rugpjūčio 6 d. 10:24:13
Man Katedra labiau patiko nei tie 69...
Dar patiko tai, kad įsikūrėm miške, kur nebuvo jokios purvabridės
Obtest, Žalvarinis gerai pakoncertavo, bet suvis smagiausia ežeras, kompanija ir važiavimas traukiniu iki Plungės ir atgal į Vilnių...
Nesigailiu mokėjusi 50lt...

2007 m. rugpjūčio 6 d. 10:22:14
uuu, na sios roko naktys butov super tureiau pripazint, net lietus i gera isejo, nes be jo nebutu buve futbolo purve, nors pralosem bet buvo fun
grupes pasirode irgi gerai, o tu skandinavu visu nemaciau aciudie. kaip visada ant pagiriu mane labai keistai veike zalvarinis, bet geraja prasme. vien zo, roko naktis skelbiu IVYKUSIAS

2007 m. rugpjūčio 5 d. 23:58:08
Man patiko tas fintas su pianinu wum wum wuuum.
O 69 eyes "ydomūs" kažkokie, plakatus susikabino savo, viską susinešė savo, net mikrofonus, dėl to kad kiečiau pasukiot ant peties galėtų džiaugiuos, kad po antros dainos smigau.

Atsakyti
Genius_loci
2007 m. rugpjūčio 5 d. 21:24:38
Ei, ir patiko gerti iš Gausybės Rago

2007 m. rugpjūčio 5 d. 21:23:07
Purvabridė.

Nuoširdžiai pasirodė Siela - jos vienos ir laukiau, nes visos kitos lt grupės matytos n kartų.

69 danguje(t.y. eyes).. Hm. Nesuprantu, kuo jie kažkam patinka. Man tai buvo visiškas mėšlas, daug lietuvių grupių gali žymiai geriau.

Bet šiaip tas renginukas visai nieko. Nors man smagiau buvo po jo plaukioti baidare kitoje ežero pusėje. + labai labai skaidrus vanduo, švarus ežeras tie Plateliai.

2007 m. rugpjūčio 4 d. 22:37:02
eqliux, kur vaziuosi?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

G-Dragon G-Dragon
8,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1626
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 27999