| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2007 m. rugpjūčio 11 d. 20:32:00
as kietas
2007 m. rugpjūčio 11 d. 20:31:32
ej lacuna, neklausik tu ju,
Dead_soul, bet juk ir tu, juk buvo laikai kai siusiojai i kelnes, bet juk dabar to nedarai juk?
2007 m. rugpjūčio 11 d. 20:26:21
taip lacunacoil nesupras jis yra lievas nes jis negeria nerūko ir panašiai...
ai tiesa pagal arieli tai dar juk ir topų neklausau siaubas kox aš apgailėtinas
2007 m. rugpjūčio 11 d. 15:38:15
lacunacoil to niekada nesupras...
o buvo laikas kai pats išgerdavo..
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2007 m. rugpjūčio 11 d. 14:39:18
2007 m. rugpjūčio 11 d. 13:38:48
Bliuzai > gėrim ai
Klp visos šventės> gėrimai...
Man tik šiaip lb keista mokėti 50lt už prisigėrimą tai ką aš žn...
2007 m. rugpjūčio 11 d. 13:32:59
nu aš tai pritariu lacunacoil. kam važiouti į koncą prisigerti? kitur negalima gerti? ir išvis. kitas klausimas. kam gerti apskritai. ? man baisu, kai jauni žmonės jau nebeįsivaizduoja tūso bet alkoholio. ir beto, naktys tai roko, o ne gėrimo. reikia atsirinkti kur kada ką veikti.
ačiū. jau per zoo atsižiūrėjau girtų apsivėmusiu apsišikusių pankų.
smunka moralė.
beje, ko verta jaunytė, kad ir kvailystė, kurią paskui gėda prisiminti? arba prisiminimai tokie
: atsimeni kai tada užgėrėm, kai tu vėmei, kai aš. .
nu aš tai nesuprantu. baisu .
2007 m. rugpjūčio 11 d. 12:52:49
aį nesuprantu ko ten varyt jei čia daug kas ir netik šiame forume sako: mačiau tik vieną, tris grupes...
Degradų girtuoklių tauta
Na tau nepatinka tu ir nevarai
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2007 m. rugpjūčio 11 d. 10:38:33
Degradų girtuoklių tauta
2007 m. rugpjūčio 11 d. 09:31:47
iš grupių mačiau tik sielą. o jo vokalas geras.
man labiau patiko tiltelio chebra. ir palapkės ir šiaip mašinos. po penktadienio nakties pliurzių vengiau.batus tai pagadinau, pagadinau.
pliurzės naktys. ;]
vistiek gero daug daugiau nei blogo.
2007 m. rugpjūčio 8 d. 12:56:03
Mane ta daina jau užkniso po kokio 4 karto, bet vistiek galvoje skamba
Šeip man keista kad kai kurie "The 69 eyes" vadina gotikine grupe - vokalistas kažkoks emokšnis, gitaristas pankas, būgnininkas išvis nesuprasi kas
Geriausia - "Rojaus tūzai" ir "Sbs", tarp kitko vokalistas mano tėvų draugas, kaip ir "Katedra", na bet ne čia esmė
Aj va dar pamiršau - aš amžina "Sielos" gerbėja xD
Dar ką prisiminiau - kai kažkokios grupės muzikantai [man nepatiko todėl nesigilinau kas] atėjo ant scenos visiškai girti, pradėjo šampano butelius į žiūrovus mėtyt ir dar užpakalį rodyt, tai man šlykštu pasidarė ;/
Roko naktų himnas - https://www.youtube.com/watch?v=bVZ6P2Mh- iw
Sorry kad tokia prasta kokybė nes filmuota su fotiku ir dar labai iš šonų kratė xD
2007 m. rugpjūčio 6 d. 12:48:15
2007 m. rugpjūčio 6 d. 12:18:49
2007 m. rugpjūčio 6 d. 12:11:17
Is koncertujanciu didziausia ispudi paliko WoZu, kuriuos pirma karta teko matyti. Taip pat pagavau ju CD
Kaip uz 50 LT galejo but ir daugiau atrakciju, o 15 grupiu tiek nera vertos
2007 m. rugpjūčio 6 d. 10:24:13
Dar patiko tai, kad įsikūrėm miške, kur nebuvo jokios purvabridės
Obtest, Žalvarinis gerai pakoncertavo, bet suvis smagiausia ežeras, kompanija ir važiavimas traukiniu iki Plungės ir atgal į Vilnių...
Nesigailiu mokėjusi 50lt...
2007 m. rugpjūčio 6 d. 10:22:14
grupes pasirode irgi gerai, o tu skandinavu visu nemaciau aciudie. kaip visada ant pagiriu mane labai keistai veike zalvarinis, bet geraja prasme. vien zo, roko naktis skelbiu IVYKUSIAS
2007 m. rugpjūčio 5 d. 23:58:08
O 69 eyes "ydomūs" kažkokie, plakatus susikabino savo, viską susinešė savo, net mikrofonus, dėl to kad kiečiau pasukiot ant peties galėtų
2007 m. rugpjūčio 5 d. 21:24:38
2007 m. rugpjūčio 5 d. 21:23:07
Nuoširdžiai pasirodė Siela - jos vienos ir laukiau, nes visos kitos lt grupės matytos n kartų.
69 danguje(t.y. eyes).. Hm. Nesuprantu, kuo jie kažkam patinka. Man tai buvo visiškas mėšlas, daug lietuvių grupių gali žymiai geriau.
Bet šiaip tas renginukas visai nieko. Nors man smagiau buvo po jo plaukioti baidare kitoje ežero pusėje. + labai labai skaidrus vanduo, švarus ežeras tie Plateliai.
2007 m. rugpjūčio 4 d. 22:37:02