Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Roko naktys 2007

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
kremine_kale
2007 m. liepos 12 d. 00:47:29
Ariel_Cancer_Dies rašė:
Kadangi paciam yra teke organizuoti festivali as puikiai suprantu organizatorius, o tokiu lepuniu nepateisinu

nu žinok niekam čia daugiau netekę, tik tau.

lepūnus? įdomu už ką čia toks epitetas?

2007 m. liepos 12 d. 00:45:20
Kadangi paciam yra teke organizuoti festivali as puikiai suprantu organizatorius, o tokiu lepuniu nepateisinu

2007 m. liepos 12 d. 00:43:07
Ah, jis man vaikyste primine... ak mirtis, misantropia...ak neissipildziusios svajones

2007 m. liepos 12 d. 00:29:53
Atominis_babuinas rašė:
Atvirkščiai, noriu senojo, brutualaus. Kai, varydamas pogo, įstatydavai kaimynui mėlynę, mainais iš jo gaudamas tą patį, ir po to draugiškai eidavai naikinti alaus atsargų. Va to ir trūksta.

oj šito netrūksta. tikrai. nu bent man ten pogo yra pakankamai žiaurus. tiesa, toks pogo ir turi būt, bet man jis nepatinka..

o dėl dieninių koncertų? puiki praktika naujoms grupėms. beto dieną vistiek nėr kas veikt.

69 eyes niekas nelaukia. kaip vienas žmogus sakė : roko naktys kažkoks psiaudo roko festivalis.
nesutinku, bet tai iš dalies tiesa. dėl tokių kaip 69.

2007 m. liepos 12 d. 00:18:16
Skalbimo miltelių vėžiuk (o kie gauni už prekės ženklo reklamą???), nevadink manęs asilu, jau vien dėl to, kad mudviejų amžiaus kategorija skiriasi kardinaliai. Nesvarbu, jog aš čia naujai prisiregistravęs, turiu pažįstamų senbuvių. Ir žinai, ką galiu apie tavo varganą asmenybę pasakyti? Ogi tai, jog tu turi mažiausiai 30 aktyvių ir užblokuotų vartotojų. Manau senbuviai prisimintų tūlą hellmetalium, kuris kūrybos gyvavimo laikais, buvo susikūręs krūvą vartotojų, kuriais "kuolindavo' bet kokius kūrinius, kad tik prastumtų savo "kūrybą". Iš dabartinių aktyvių vartotojų pastebėjau tik tavo "Juliusx" apmlua. Bet esmė nuo to nesikeičia.

Dabar apie "Roko naktis". Aš nepretenduoju į malonų mikroklimatą. Atvirkščiai, noriu senojo, brutualaus. Kai, varydamas pogo, įstatydavai kaimynui mėlynę, mainais iš jo gaudamas tą patį, ir po to draugiškai eidavai naikinti alaus atsargų. Va to ir trūksta. Susirenka tokie prasisiekėliai, kaip tamstelė ir gadina visą vaizdą. Jau seniai sugadino.
Sakai gerai, kad vis garsesni apsilanko? O kas gero iš tų The 69 Eyes? Savotiškas Him ir Elvio mixas, kurio pirmojo albumo dar galima buo klausytis ir kurie nusičiuožė taip žemai, kad tik beskoniai "melomanai" juos begarbina.
O išvis, kas iš tų dieninių koncertų? Juose turbūt irgi susirenka tik tokie, kaip tu. Tirkasis šou prasideda tik saulei nusileidus, kai, viską pamiršęs, šoki palei fakelą.
Ir ginkdie, neegzistuojantis, jokių sentimentų nesilaikau. Tiesiog žvelgiu atgal ir matau, ką matau. Nei daugiau. nei mažiau.

kremine kale> ačiū už palaikymą. Kad ir savotišką tokį

2007 m. liepos 11 d. 20:37:19
Ariel_Cancer_Dies rašė:
Atominis_babuinas > nebuk asilas, organizatoriai tau malonaus mikroklimato nesukurs. Gal pirmosios Naktys tau istrigo sirdyje kaip pirmasis toks masinis renginys ar pvz tu ten buvai su gera kompanija. Gali buti daugybe priezasciu del ko. Taciau is organizacines puses viskas tik gereja. Juk su metais atsirado ir dieninio koncerto programa ir dalyviu skaicius dideja ir jie vis garsesni apsilanko. Jeigu esu surakintas sentimentu, as ne psichologas, padet negaliu. Bet jei klaustum manes, tai sentimentai yra mano priesas, nes as tikiu ateitim ir novatoriskumu.

tu gal biškį tolerantiškiau? nes ir taip čia pakanka tokių, kurie tavęs nemėgsta.

2007 m. liepos 11 d. 20:28:06
Atominis_babuinas > nebuk asilas, organizatoriai tau malonaus mikroklimato nesukurs. Gal pirmosios Naktys tau istrigo sirdyje kaip pirmasis toks masinis renginys ar pvz tu ten buvai su gera kompanija. Gali buti daugybe priezasciu del ko. Taciau is organizacines puses viskas tik gereja. Juk su metais atsirado ir dieninio koncerto programa ir dalyviu skaicius dideja ir jie vis garsesni apsilanko. Jeigu esu surakintas sentimentu, as ne psichologas, padet negaliu. Bet jei klaustum manes, tai sentimentai yra mano priesas, nes as tikiu ateitim ir novatoriskumu.

2007 m. liepos 11 d. 18:35:35
Ha! aš ir sakau, kad čia kažkas nešvaraus su tais 50Lt, nu negali roko naktys tiek kainuot nė pro kur
30 kaip ir pernai, ir pirmyn
tikrai važiuosiu, jei tik koia plyta ant galvo prieš tai nenukris

2007 DALYVIAI

The 69 EYES
Bloodpit
ZU2 - U2 tribute band
Captain Murphy
Delight
Rojaus Tūzai
BIX 20 metų scenoje
Gradus +
SBS
Katedra
Žalvarinis
Thundertale
Ashtrey
Siela
Easy
Obtest
ŽAS

Programa dar gali keistis. Vyksta derybos su kitomis grupėmis.

Laukiu nesulaukiu Katedros, Žalvarinio, Bix'ų, SBS ir Sielos! Tikiuosi, nei vieni nenuvils bent pernai tai labaiusiai mano lauktieji Requiem'ai kažkokį šūdą grojo ir visiems kilo noras į juos pomidorus mėtyt,,,bet kad tie mano pomidorai jau seniai suvalgyti/užminti ir išmesti buvo Bus įdomu ir kitus pamatyt ir išgirst, tiek Ashtrey, tiek Obtest, tiek 69 Eyes, tiek U2 projektą...

2007 m. liepos 11 d. 18:14:29
man po 2006 kaip tik . labai patiko. o be insidentų neapsieina nei vienas tokio masto renginys. nereikia čia nė svajoti.

2007 m. liepos 11 d. 18:12:12
važiuosiu.l bet kokiais būdais ten nusigausiu. Laukiu Sielos, SBS, 69 eyes irgi įdomu būtų pamatyt. šiaip laukiu šio renginio ne dėl muzikos, o dėl to, kad susitiksiu ten senus draugus, kurių jau ilgai nemačiau. todėl bus puiki proga atsipalaiduot. kiekvienas važiuoja savais tikslais - mano būtent tokie.

2007 m. liepos 11 d. 18:04:40
Tfu, regis būsiu supainiojęs su bliuzo naktim.
Roko naktys tiek negyvuoja.
Na bet esmę pagavai. 2003 metų Roko naktys buvo kažkas tokio, dėl ko norėjosi grįžti į renginį.
Po 2006 nebesinori ten lįsti.

2007 m. liepos 11 d. 18:01:38
Tokios išvados priėjau apžvelgęs pastarųjų 10 metų festivalius, kuriuose dalyvavau. Ar atsakymas tinka?

2007 m. liepos 11 d. 17:57:06
Atominis_babuinas > jei kalbetum apie kuri nors kita festivali dar suprasciau, bet nesuvokiu kaip toki sablona taikai Roko naktims.

2007 m. liepos 11 d. 16:48:14
Kažkada tai buvo geras renginys. Deja, metai iš metų vis prastėjo, kol nebeliko noro ten važiuoti.
Organizatoriai kasmet dirba vis prasčiau, ir kaskart vis daugiau žmonių, kurie atvažiuoja į renginį sumušti savo asmeninio alkoholio vartojimo rekordo. Ir, vietoj to, kad eitų miegoti, ima ieškoti priekabių ir gadina vakarą kitiems.

2007 m. liepos 11 d. 14:15:33
aaa.. jau dašlo. valio tada.

2007 m. liepos 11 d. 14:09:58
a jus paselot, keista logika cia pasijunget moket reikia tik viena karta, ieinant, ivaziuojant i teritorija, po to jau dvi dienas bim bam, jei atvarai antra diena, tada moki truputi pigiau ir tik diena belieka bim bam.

2007 m. liepos 11 d. 14:08:27
nu tai taip, bet jei abi dienas buni tai 50.. aš taip suvokiu.

tikiuosi nereiks tiek. nes čia jau reiks finansininką kviest kad padėtų.
tikiuosi čia tik gandai.

laukiu.
SB (tikiuosi atvyks)
rebelheart (tikiuosi atvyks)
thundertale
aaa...
žas (jeigu bus su savo metal prgograma. )
obtest
siela (vienos dainos, nes kitos visos panašios.. )

2007 m. liepos 11 d. 13:31:25
hole rašė:
visas Ferrum'as kalba.
Pirma diena 30Lt,antra 20Lt.

Tai čia kaip suprantu, jeigu pirmą dieną atvyksti, moki 30 Lt, jeigu antrą - 20 Lt. Taigi 50 Lt nereikės mokėti. Bent jau bliuzuose taip yra, o mokėti 30+20 būtų nelogiška ir totali nesąmonė...

2007 m. liepos 10 d. 21:06:07
Aišku varysiu. Nors 50Lt gal ir daugokai.

Atsakyti
hole
2007 m. liepos 10 d. 20:15:40
visas Ferrum'as kalba.
Pirma diena 30Lt,antra 20Lt.

Atsakyti
Puslapiai: 123456
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

G-Dragon G-Dragon
8,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1626
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 27999