Nepaisant muzikos, normalių dainų su aktualiu ar bent jau prasmingu tekstu, praktiškai pas juos niekada nebuvo. Nėra nieko nykesnio girdėti beprasmę angliškų klišių košę, dainuojama lietuvio dainininko. Nejaugi taip jau neįmanoma surasti kokių gabesnių poetų ar rašytojų, kad parašytų gerą tekstą? Ne, tai vis dar atrodo už fantazijos ribų...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2013 m. lapkričio 9 d. 03:32:43
geriau žodžiai keli angliškai, nei po beprasmių lietuviškų klišių koše palaidotos susvetimėjusios širdys.
2013 m. lapkričio 7 d. 17:06:44
Nepaisant muzikos, normalių dainų su aktualiu ar bent jau prasmingu tekstu, praktiškai pas juos niekada nebuvo. Nėra nieko nykesnio girdėti beprasmę angliškų klišių košę, dainuojama lietuvio dainininko. Nejaugi taip jau neįmanoma surasti kokių gabesnių poetų ar rašytojų, kad parašytų gerą tekstą? Ne, tai vis dar atrodo už fantazijos ribų...