Man šiek tiek keista, kad neteko girdėti nei vieno kritiško atsiliepimo apie technines Karklės festivalio problemas - įgarsinimas ,,roko klube`` tiesiog klaikus, o ir vietos ten nedaug, galima nutrokšti. Taip pat garso reikalai pagrindinėse scenose manęs taip pat nežavi - kad išgirsti normalų garsą su visais instrumentais tenka brautis prie pat scenos, nes jau paėjus šiek tiek tolėliau garso tiesiog per maža.
Nejaugi aš vienas turiu ausis ir galiu palyginti kaip skamba festivaliai kitur Europoje?
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2013 m. gegužės 3 d. 21:59:27
O gal niekas daugiau nebuvo festivaliuose kitur Europoje?
2013 m. gegužės 3 d. 15:06:10
Man šiek tiek keista, kad neteko girdėti nei vieno kritiško atsiliepimo apie technines Karklės festivalio problemas - įgarsinimas ,,roko klube`` tiesiog klaikus, o ir vietos ten nedaug, galima nutrokšti. Taip pat garso reikalai pagrindinėse scenose manęs taip pat nežavi - kad išgirsti normalų garsą su visais instrumentais tenka brautis prie pat scenos, nes jau paėjus šiek tiek tolėliau garso tiesiog per maža.
Nejaugi aš vienas turiu ausis ir galiu palyginti kaip skamba festivaliai kitur Europoje?