Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Krepšinis: sergi už Kauno "Žalgirį" ar Vilniaus "Lietuvos Rytą"?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 7891011121314151617 ... 39
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Stingas
2007 m. rugpjūčio 16 d. 20:08:14
duok dieve, kad tik neapsijuoktume pries visa pasauli....

2007 m. rugpjūčio 16 d. 20:04:42
tai gi, kad tai tik tavo nuomone,savo nuomone ash irgi ishsakiau,o ko jis vertas,pamatysime per eurolyga ir kai zalgiris zais su nba klubais,tebus tai draugishkos rungtynes bet vis vien,arba kaip jis atrodys su rytu.jeigu ash klysiu tai pripazhinsiu savo klaida.

2007 m. rugpjūčio 16 d. 20:00:28
kaktooz rašė:
o tu garantuotas kad jei dalyvautu rinktines stovykloj neprasimushtu i pagrindine sudeti?

man rods, zole tave jau isdziovino...

2007 m. rugpjūčio 16 d. 19:59:03
AnsweR
Moderatorius Pranešimo data: 2007-08-16 19:52:00
Vartotojas parašė žinučių: 1477 Cituoti
Vartotojo informacija

kaktooz rašė:

kaktooz rašė:

AnsweR rašė:
kaktooz> Tai jo - surenka kamuolius ir padaro taškus - "renka šiukšles". Tą jis ir temoka.

bet tai gerai kiek ryte tokiu zaideju?galima varyt ant jo jeigu nekenti zalgirio o ash zhiuriu objektyviai,man jis irgi nepatinka vien del to kad zaidzhia zalgiryje zaistu uzh ryta,ant jo zalgirio fanai varytu o ryto fanams jis butu dievas,ka gal ne taip?

beje neatsakei i mano klausima

Man asmeniškai, jis dievu TIKRAI nebūtų. Apskritai, aš neturiu krepšiny dievų. Atsakiau?
patikesiu, nors nelabai man tikisi kad jei jis zhaistu uzh ryta kad negintumei jo jei kas pradetu stumt

2007 m. rugpjūčio 16 d. 19:53:44
Garantuotas niekas negali būti ar jis patektų, ar ne. Mano asmenine nuomone, jam patekti į pagrindinę sudėtį šansų būtų labai mažai atsižvelgiant į visus faktorius (nebetobulės, siauras žaidėjas, užsienietis), bet iš tikro labai sunku įsivaizduoti tokią situaciją, čia iš serijos "Kas būtų, jei pasaulis apsiverstų"..

2007 m. rugpjūčio 16 d. 19:52:00
kaktooz rašė:
kaktooz rašė:
AnsweR rašė:
kaktooz> Tai jo - surenka kamuolius ir padaro taškus - "renka šiukšles". Tą jis ir temoka.
bet tai gerai kiek ryte tokiu zaideju?galima varyt ant jo jeigu nekenti zalgirio o ash zhiuriu objektyviai,man jis irgi nepatinka vien del to kad zaidzhia zalgiryje zaistu uzh ryta,ant jo zalgirio fanai varytu o ryto fanams jis butu dievas,ka gal ne taip?

Man asmeniškai, jis dievu TIKRAI nebūtų. Apskritai, aš neturiu krepšiny dievų. Atsakiau?

2007 m. rugpjūčio 16 d. 19:46:50
o tu garantuotas kad jei dalyvautu rinktines stovykloj neprasimushtu i pagrindine sudeti?

2007 m. rugpjūčio 16 d. 19:40:06
kaktooz rašė:
uzh kurnikova ir jankuna ash manau kad jis tikrai geresnis,taip kad pretenduot tikrai galetu i rinktine,bet del metu tik kad parke,kad metus jis ten paloshtu kokius na gal 2.O kad jis toks jau lievas nereikia varyt,spjaudysites dar ne viena vakara kai zalgiris su rytu zhais aisq tie kas uzh ryta serga

toks jausmas, kad krepsiniu pradejai dometis pries...hmm.. nu 2-3 men ar sunku suvokt, kad lt rinktinej primest tasku yra kam (kaukenas, saras, siska, songaila, broliai, jasaitis, slanina, kleiza (jei atsigaus ) ), tai tu man atsakyk, kam reikalingas butu tanoka, jei ginyboj is jo KIAURAS 0??????? tam, kad stovetu prie priesininku kasio negrizdamas i ginyba??? cia tau ne lkl finalai, kur tanoka zaidzia pries tokius meistrus kaip petravicius ir batista...
is vis nesuprantu tokiu zmoniu, kurie noretu ikist zmogu i rinktine, kurio nesieja su sita salim daugiau nieko, apart to, kad jis cia dirba...
tu kaip ta graike, kuri cia, i lt, atskrido, kad vien su jasaiciu susitiktu... D

2007 m. rugpjūčio 16 d. 17:48:23
kaktooz rašė:
AnsweR rašė:

2007 m. rugpjūčio 16 d. 17:42:41
uzh kurnikova ir jankuna ash manau kad jis tikrai geresnis,taip kad pretenduot tikrai galetu i rinktine,bet del metu tik kad parke,kad metus jis ten paloshtu kokius na gal 2.O kad jis toks jau lievas nereikia varyt,spjaudysites dar ne viena vakara kai zalgiris su rytu zhais aisq tie kas uzh ryta serga

2007 m. rugpjūčio 16 d. 14:55:18
didesnes nesamones dar nebuvau skaites/girdejes niekur, kad tanokai suteikt pilietybe ir uz lt leist lost...mirk is juoko...tanoka ne siauro tipo zaidejas? dar kart mirt reiketu...as nzn gal as nubukes, bet kaktooz isvardink tanokos stipriasias puses... nu gerai ikratyt kelis taskus dar gali, kaip su ginyba? kas didesne nauda duotu ginyboj tanoka ar pastatyta kede? turbut naudingumas butu lygus kokio velnio tanokos reiketu rinktinej..jei jau yra broliai,javtokas, kurie gali lost centru, taip pat in songaila centru galetu sulost...ir visi 3 isskyrus javtoka gali 4 lost + dar jankunas ir kleiza, galintis lost taip pat 4tu...tai ple is kur tokias nesamones susigalvoji...jei jau kada lt naturalizuos koki juoduka ir duos rinktnej lost, tai pradesiu sirgt uz latvius...

2007 m. rugpjūčio 16 d. 12:29:16
As uz LT ryta

Atsakyti
AnsweR
2007 m. rugpjūčio 16 d. 12:26:53
xdm> Taip, pastebėjau jau... O kas pirmas?

2007 m. rugpjūčio 16 d. 12:10:31
AnsweR, internete pasitaiko psichinių ligonių su aukštuoju šitam puslapį jau antras

Atsakyti
AnsweR
2007 m. rugpjūčio 16 d. 11:54:20
Na taip... Bet kalbėjom gi apie teorišką Beard'o dalyvavimą RINKTINĖS STOVYKLOJE.

2007 m. rugpjūčio 15 d. 20:43:43
tai tema tai gi zalgiris -rytas

2007 m. rugpjūčio 15 d. 20:35:26
Jeigu kalbam apie rinktinės stovyklą, tai prie ko čia Žalgiris su Rytu? Nesusikalbam...

2007 m. rugpjūčio 15 d. 19:47:52
kaktooz rašė:
o ash kalbu kaip tikapie zalgiri ir ryta,o shiuo metu gal ir nera uzh ji silpnesniu labai zhaideju jo pozicijoj bet manau jeigu butu kanditatas i rinktine gal ir prasimushtu i pagrindine sudeti,bet cia beprasmishka uzhvedinet diskusija nes jis joks kandidatas ir kas butu jeigu butu sukels tik bereikalingus pykcius ir varymus vieni ant kitu
va cia ash rashiau,nes jeigu jo nera rinktines stovykloj,cia galima iki pamelynavimo gincytis ir kalbet ta pati per ta pati ir nebus jokio tolko ish to

2007 m. rugpjūčio 15 d. 19:45:16
Beje, fotkę tai galėtum atsiųsti, labai man įdomu, kaip atrodo aukštajį baigęs proto invalidas... ash_gedas@yahoo.com

2007 m. rugpjūčio 15 d. 19:43:08
kaktooz rašė:
nors sergu uzh ryta bet ar nelaikas tanokai duot pilietybe ir kad uzh lietuva paloshtu zhmogus kaip manot?

Kažkaip apie rinktinę šnekėjom, nežinau, kada persimetei ant Ryto ir Žalgirio.

misteri siauraproti,
1. atsakau į tavo klausimą: artimiausiu metu Siemens'e lankytis neplanuoju.
2. Tai TVM'e ar VU vakariniam moko kaip reikalus reikia tvarkyti "vyriškai", juokdary tu?
3. TVM'e ar VU vakariniam moko lietuvių kalbos? Gal aš ir labai subjektyvus, bet manau, kad normalų aukštąjį pabaigęs žmogus nekalbėtų tokiais malalietkiškais terminais kaip "2ras" ar "aisi?
Sėkmės būnant statistiniu Lietuvos debilėliu...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Fall Out Boy Fall Out Boy
7,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2714
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 87858