Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Krepšinis: sergi už Kauno "Žalgirį" ar Vilniaus "Lietuvos Rytą"?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 1011121314151617181920 ... 39
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Zaviesas (Užblokuotas)
2007 m. birželio 21 d. 19:01:49
aisku nukentejo, sedejo halej, gavo is skarbonkes galvon ir fsio, bet juk tai nereiskia, kad zalgiris kaltas, o juo labiau kaunas.
cia ne liga. tiesiog buna piktu zmoniu ir ka.

2007 m. birželio 20 d. 02:20:59
Zaviesas, kaip pirštu į akį čia, tiesiog trykšta nepykanta Žalgiriui, beje, krepsinis.net irgi užkliuvo kažkoks Addicted, su savo paranojiškais pasisakymais. Čia jau liga manau, o gal mes kažko nežinom, gal žmogus yra nukentėjęs vienaip ar kitaip nuo Žalgirio organizacijos, ar nuo kauniečių. https://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d070.gif

Atsakyti
Zaviesas (Užblokuotas)
2007 m. birželio 19 d. 23:43:12
VISI KAUNO ZALGIRIO FANAI

2007 m. birželio 19 d. 23:42:46
malonu kad nera keiksmazodziu, bet neapykanta tiesiog tryksta zalgiriui. mano nuomone turim dziaugtis, kad Lieruvelej ne viena stipri komanda, o dvi tarpusavyj apylyges. per visas rungtynes tiek teisejai tiek zaidejai padaro nesamoniu. nereik del to nekest, nes ir rytas ne kitaip.

2007 m. birželio 19 d. 16:46:15
Jis tiesiog išsako savo subjektyvią nuomonę. Nieko nepavadino gaidžiais, žaliom k*rvom ar p***rastais.

2007 m. birželio 19 d. 13:40:07
as nesaku, tokiu zalgiryj nera. ju tikrai nemazai. tik vat jiems nesvarbu, kad nuo to kencia komandos garbe, nu paskaityk answer dar jo komentara ir pamatysi, kad ten suvaryta viskas ant zalgirio. jis issako savo nuomone varydamas, bet ryte juk tokios pat nesamones.

2007 m. birželio 19 d. 10:48:16
zaviesas> Varančių yra tiek iš vienos, tiek iš kitos pusės. O kalbant apie adicted, tai netinka, nes žmogus tik išsako savo nuomonę, o ne aklai varo.

2007 m. birželio 19 d. 00:18:32
atsiprasau uz flood, nbet jei domites krepsiniu tai cia fainas zaidimukas. butinai uzsiregistruokit, galima savo zaidejus susikurt ir zaist pries kitus is viso pasaulio. https://www.cyberdunk.com/?ref=12256

2007 m. birželio 19 d. 00:17:27
as manau, kad cia isversta bski pagrazintai, nes tanoka jau senis ir supranta, kad nera visagalis. as tikiu kad jis galetu padoriai apsigint, bet kibi ginyba kainuoja daug prazangu, o kai zalgiryj praktiskai jis vienas centravo praita sezona, tai jam negalima greit issibauduot.

man tai biski juokingi tokiu rytfaniai, ziurintys i ryta pro rozinius akinius ir varantys ant zalgirio be jokiu argumentu. visi taip moka, addicted.

2007 m. birželio 1 d. 13:07:04
Nocturnal_Ritual> Įmanoma, bet iš Tanokos to tikrai galima tikėtis, sutik

2007 m. gegužės 31 d. 14:31:19
AnsweR rašė:
Girdėjot, ką Tanoka šneka?

Tanoka Beardas
„Jei nebūčiau toks svarbus puolant, gindamasis žaisčiau agresyviai ir turbūt kaskart prisirinkčiau baudų. Bet garantuoju, tuomet varžovai bijotų priartėti prie baudos aikštelės“
„Žalgirio“ amerikietis įsitikinęs, kad jis gali gintis daug geriau nei tai daro.

BasketNews.lt

Nemaniau, kad jis toks apgailėtinas...

...

Atsakyti
Nocturnal_Ritual
2007 m. gegužės 30 d. 17:31:19
AnsweR rašė:

Tanoka Beardas
„Jei nebūčiau toks svarbus puolant, gindamasis žaisčiau agresyviai ir turbūt kaskart prisirinkčiau baudų. Bet garantuoju, tuomet varžovai bijotų priartėti prie baudos aikštelės“
„Žalgirio“ amerikietis įsitikinęs, kad jis gali gintis daug geriau nei tai daro.

BasketNews.lt

O kaip tau K. Rushas, misteris "Dariau ką norėjau"?

Jei rimtai, tai manau kad žurnalistas asilas blogai išvertė, ne pirmas ir ne paskutinis kartas...

Atsakyti
AnsweR
2007 m. gegužės 30 d. 15:52:11

Tanoka Beardas

BasketNews.lt

2007 m. gegužės 29 d. 14:09:15
Woods nepatinka nes pridare (ir jauciu pridarys) Rytui daug problemu. Ant Collinso man tiesa sakant nusisvilpt, o Kalnietis taip ir liks perspektyviu visa savo gyvenima ir po kazkiek tai metu kartu su Griuvineviciumi laks alu forte

2007 m. gegužės 29 d. 09:05:21
to adikted:

o ka manai apie woods, kalniety, collins'a ir kitus

Atsakyti
Addicted
2007 m. gegužės 29 d. 03:29:12
Ka jau ka bet si sezona Zalgiryje yra tiek daug debilu kad nu nx... Maciulis su savo "strelem" Stelmos link, Popovic su savo priejimais prie teiseju kiekviena karta kai yra fiksuojama bauda (net ne jam) ar pan., Jankunas su savo istiestom i virsu rankom norint pasakyti kad jis nepazeide cilindro taisykles (velgi kiekviena karta po prazangos), Beard su savo nerviniais ispuoliais, kamuoliu metymais i Nielseno nugara ir techninemis prazangomis, Jasikevicius su savo "zvaigzdes mentalitetu" ir ziurejimu i Ryto sektoriu kiekvienos minutes pertraukeles metu zaidziant Siemense bei nepaprastu dziaugsmu pataikius tritaski ar nepadarius nei vienos klaidos karta per keleta menesiu ir galiausiai oficialiai SESTAS KOMANDOS ZAIDEJAS - "gerbiamas" teisejas Kestutis Pylipauskas su savo akivaizdziu Kauno komandos palaikymu ir visiskai nelogiskais bei priestaraujanciais sveikai mastysenai sprendimais.

Jauciu palengvejima tik del to kad pavyko asmeniskai Pylipauskui pasakyti keleta "graziu" zodeliu sestuju finalo rungtyniu pertraukos metu. Taip pat dziugu kad sita kiaule teisejauti gales tik iki 2008/2009 sezono nes tada jis iseis i uztarnauta (akivaizdziai matyti kad senukas jau net protu nesuvokia ka daro) poilsi.

p.s. hm, atrodo kad as tikrai nekenciu zalgirio...

2007 m. gegužės 27 d. 10:48:10
Taip, žinoma, čia aš neturiu. Aš pradėjau kliedėti apie gaidžio ženklus ir pan.

2007 m. gegužės 26 d. 19:48:42
diskuot tau dbr gal ir beprasmiska kai neturi ka protingo pasakyt..del sito sutinku su tavim

Atsakyti
AnsweR
2007 m. gegužės 26 d. 11:16:14
Mes turim vieną, bet gerą. Na bet, kaip eilinį kartą įsitikinau, su tavim diskutuoti beprasmiška. Neįsižeisk, bet atrodo, kad vyras metuose esi, bet jei to nežinočiau, tai pagal komentarus pagalvočiau, kad max 15

2007 m. gegužės 24 d. 18:40:59
Puslapiai: 1 ... 1011121314151617181920 ... 39
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Fall Out Boy Fall Out Boy
7,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2714
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 87858