Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Krepšinis: sergi už Kauno "Žalgirį" ar Vilniaus "Lietuvos Rytą"?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 1213141516171819202122 ... 39
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Nocturnal_Ritual
2007 m. gegužės 8 d. 18:08:40
Nu, kokios prognozės prieš šiandienos rungtynes?

+9, Žalgirio naudai.

Atsakyti
Zaviesas (Užblokuotas)
2007 m. gegužės 3 d. 22:11:15
taip ir galvojau, zalgiris laimejo. puikiai visi suzaide, nors pelnytu tasku kiekyj tai neatsispindejo. pvz jankis 9 pts ir puikiai atrode. popas irgi mazai tasku , bet kiek maciau vaizdo negadino! zinoma kaip visada gaila del to kad lietuviai mazokai lose, bet jei jau silinskis pasirode tai jau mldc. puikios rungtynes. tikiuosi 4.2 zalgirio naudai mazdaug finalas baigsis.
o del sirgaliu, tai labai daug kas is vln serga uz zalgiri. ir kaune yr ryto fanu, bet nedaug. visoj lietuvoj daugiau Z fanu. manau.

2007 m. gegužės 3 d. 21:36:31
Psyhobabble> Rytas jauna komanda. Tai ir istorijos ne daug. Bet kad tu pats ne ką vyresnis už Rytą, tai apie tavo istoriją irgi patylim. Ir šiaip, baigiam diskusiją, nes aš, kaip jau labai daug kas įsitikino, supratau, kad su tavim diskutuoti yra tiesiog beprasmiška.
dunc_lover> Nelabai pagavai, nuo ko prasidėjo šita diskusija. Čia ne man šitą turi sakyti.

2007 m. gegužės 3 d. 21:33:22
AnsweR rašė:
Psyhobabble rašė:
ash euroliga-ga '99 finala tikrai prisimenu.. jej cia mr answer apie statybininku laikus kalba taj kas kita

Žinoma, laimėjo Eurolygą 99tais, tai dabar 200 metų visi tai prisimins ir DĖL TO sirgs už Žalgirį. Nejuokink. Taip, aš kalbu apie sovietinius laikus. Atmintim nesiskundžiu, tik kad tais laikais dar pyplys buvau.

krč aš nesuprantu, tai jau dbr reikia būt kuo nors nusipelnsiusiu, kad tavęs nelaikytu kažkokiu "papirkutoju". jog tu tiesiog sergi už vieną ar už kitą komandą ? (:
juk įdomiau sirgti už ką nors, ir nebūtina juk visuomet visko motyvutoti, taip ir išprotėt galima.

Atsakyti
dunc_lover
2007 m. gegužės 3 d. 21:28:27
Psyhobabble rašė:
answer atmintim taj nesiskundzia. cska zalgirio devinto deshimtmecio rungtynes dar turbut atmena

tai tikriausiai bet šiaip nebūtina visuomet taip giliai praeity knisti kad rastum ką nors šlovnigo... tai tiek norėjau pasakyt.

Atsakyti
AnsweR
2007 m. gegužės 3 d. 21:28:07
Psyhobabble rašė:
ash euroliga-ga '99 finala tikrai prisimenu.. jej cia mr answer apie statybininku laikus kalba taj kas kita

Žinoma, laimėjo Eurolygą 99tais, tai dabar 200 metų visi tai prisimins ir DĖL TO sirgs už Žalgirį. Nejuokink. Taip, aš kalbu apie sovietinius laikus. Atmintim nesiskundžiu, tik kad tais laikais dar pyplys buvau.

2007 m. gegužės 3 d. 21:19:38
AnsweR rašė:
Psyhobabble rašė:
kaunieciai serga uz Zalgiriuka ne del to kad yra kaunieciai. jej jie pakeistu gyvenamaja vieta nebutu kaunieciai bet uz Zalgiri vistiek sirgtu. shtai ir vel ishlenda skirtumai tarp kaunieciu ir vilnieciu.. lemtis trbut

Žinoma, kas būtų, jeigu būtų. Už Žalgirį dėl to, kad jis Žalgiris serga nebent tie, kurie prisimena tuos senus šlovingus laikus, t.y. žmonės nuo ~30 m. O tokie kaip tu, daugiausia serga už savo miesto komandą. Taip kad man neaiškink, kas būtų, jeigu kauniečiai taptų nekauniečiais. Absurdiškai skamba.

o aš pvz prisimenu 1999-tuosius... ir nuo to laiko tai yra dar seniau... esu už žalgirį..čia tėvo genai D

Atsakyti
AnsweR
2007 m. gegužės 3 d. 21:13:50
Psyhobabble rašė:
kaunieciai serga uz Zalgiriuka ne del to kad yra kaunieciai. jej jie pakeistu gyvenamaja vieta nebutu kaunieciai bet uz Zalgiri vistiek sirgtu. shtai ir vel ishlenda skirtumai tarp kaunieciu ir vilnieciu.. lemtis trbut

Žinoma, kas būtų, jeigu būtų. Už Žalgirį dėl to, kad jis Žalgiris serga nebent tie, kurie prisimena tuos senus šlovingus laikus, t.y. žmonės nuo ~30 m. O tokie kaip tu, daugiausia serga už savo miesto komandą. Taip kad man neaiškink, kas būtų, jeigu kauniečiai taptų nekauniečiais. Absurdiškai skamba.

2007 m. gegužės 3 d. 18:51:00
Aš už Žalgirį, čia šeimyninis solidarumas

2007 m. gegužės 3 d. 18:32:15
Aš šiek tiek kukliau, +7.

Atsakyti
Psyhobabble (Užblokuotas)
2007 m. gegužės 3 d. 17:41:31
ps sekmes Zalgiriukui shi vakara!! mano spejimas +16 tashu Zalgirio naudaj

Atsakyti
playa
2007 m. gegužės 3 d. 16:33:22
ballsai, 18.45 žaidžia

2007 m. gegužės 3 d. 15:12:01
mr_brightside rašė:
Zaviesas rašė:
musebz rašė:
Uz Lituvos ryta...jie wilniaus komanda o as wilniuj gywenu..............;P

vilniui yra taip pat zoofilu nekrofilu ir kitokiu filu. tu irgi uz juos, nes is vln?

teisingai cia

Dauguma kauniečių už Žalgirį taip pat dėl to, kad iš jų Kauno. Tai gal jie irgi už visokius Kauno filus?

2007 m. gegužės 3 d. 13:24:21
šiandien, jeigu neklystu, žaidžia LR su Ž, gal kas žinot, kelintą valandą?

2007 m. gegužės 3 d. 00:10:29
Zaviesas rašė:
musebz rašė:

vilniui yra taip pat zoofilu nekrofilu ir kitokiu filu. tu irgi uz juos, nes is vln?

teisingai cia

Atsakyti
Xpo
2007 m. gegužės 3 d. 00:00:52
Jo biče, gal durnaropių priėdei. Aš už gražias pergales ir atkaklią kovą.

Atsakyti
Zaviesas (Užblokuotas)
2007 m. gegužės 2 d. 23:27:59
musebz rašė:

2007 m. balandžio 29 d. 12:03:52
Nocturnal_Ritual rašė:
Šiemet viskas stojo į savo vėžes.

kaip ten sakoma - nesakyk "Op" neperšokęs griovio

2007 m. balandžio 28 d. 19:49:56
Juk parašiau: "pernai LR buvo stipresnis". Šiemet viskas stojo į savo vėžes.

Atsakyti
Addicted
2007 m. balandžio 28 d. 18:54:10
Nocturnal_Ritual>>

Ne na dabar tu mane tikrai prajuokinai. "lavriko trauma"... Cia vel pasiteisinimas? Priminsiu kad su tuo paciu Lavriku Zalgiris Siemense pralaimejo ant 30 tasku ir BBL finale nesunkiai iveike zalgiri.

Tai kas vyko pries 10 metu niekas tau neprimena todel kad tai nereiskia nieko. O tai kas buvo praejusiais metais svarbu bent jau del vienos paprasciausios priezasties - Rytas yra dabartiniai LKL cempionai.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Mike Shinoda Mike Shinoda
8,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2346
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 97658