Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Krepšinis: sergi už Kauno "Žalgirį" ar Vilniaus "Lietuvos Rytą"?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 1415161718192021222324 ... 39
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Addicted
2007 m. balandžio 5 d. 23:14:23
mr_brightside>> nepyk, teko paziureti tamstos "Vartotojo informacija", nes akivaizdziai nusisneketa, tuo labiau ne i tema. Isiskaityk dar karta kad kita karta kitu "pastebejimus" nevadintum kvailais

Man GRYNAI NUSISPJAUT kas blogiausia gali atitikti Zalgiriui - as NERASIAU apie busimus sezonus. Tai pirma. Toliau, vien del to, kad Zalgiris visa laika yra Lietuvos krepsinio virsuneje (nuolatiniai LKL finalu dalyviai) niekada ir nesuzinosim KAS YRA TIKRI Kauno ekipos sirgaliai, o kas serga uz ja vien del to kad ji geriausia komanda Lietuvoje. Negi ir dabar nesupratai? Velgi visos tos snekos apie komandos palaikyma nuo mazens yra tik viena medalio puse. Bet apie istikimuma komandai kai nesiseka geriau jau nesnekek - ne tau tai suprasti. Tai supranta tik tie kurie perejo kartu su komanda per pragara (Z sirgaliai niekada to nepajuto)

2007 m. balandžio 5 d. 22:13:52
Psyhobabble rašė:
aviettine<< na bet dar viena zalgirio pergale, ir jau perbegsi ish ryto puses, tiesa?

Kad nelabai. As istikima "Lt rytui" Rimtai.

2007 m. balandžio 5 d. 22:01:42
Et... "Lt rytas" nuvyle mane po rungtyniu su "Zalgiriu"..
Bet as vis tiek uz "Lt ryta"!

2007 m. balandžio 5 d. 18:01:36
As taij 100% uz Zalgiri,nuo mazu dienu buvau uz zalgyri ar jei laimedavao 20 ar pralozdavo 30...

2007 m. balandžio 5 d. 17:52:03
Addicted rašė:
O dabar atskirai tokiam "protinguoliui" kaip mr_brightside

Mr_brightside, tokie postai kaip tavo vercia man dar labiau slykstetis zalgirio fanais. Nekenciu tokio sh... kaip "Zalgirio fanai kartu su komanda kai laimi ir kartu kai pralaimi".

Nekenciu todel kad jus, "tikrieji fanai" net neisivaizduojat ka reiskia "buti kartu visur ir visada". Zalgiris jau kiek desimtmeciu yra geriausia komanda Lietuvoje kuriai yra svetimas turnirines lenteles dugnas, pralaimejimai autsaideriams ir pan. Blogiausias dalykas zalfaniam - 2 vieta LKL ir prastas pasirodymas Eurolygoje. Ar neatrodo kad zalfaniai yra kaip ispaikinti vaikai? Jus net nezinot ka reiskia isgyventi blogus laikus nes jums blogi laikai - Brazio sezonas 2000 metais. Paziureciau ka zalfaniai sakytu atsidure Atleto vietoje kaip vienais metais tu kovoji finaluose, kitais - esi absoliutus autsaideris. Ar zinot kaip jauciasi tokie sirgaliai? NE, todel pasilaikyk kalbas apie istikimuma sau.

LABAI KVAILAS PASTEBEJIMAS ADDICTED..blogiausia kas Z gali atsitikt tai 2 (nu gal 3 kada nors) LKL ir toks pasirodymas kaip symet eurolygoi..tie patys sirgaliai, miesto , klubo valdzia nedaleistu kad nusiristu iki tarkim LKLapacios, net ir tokiu atveju prarastu tik tokius fanus kokie dbr yra daugumoi ryto...vaikai kuriem 3 sez gerai sulosia komanda ir jau "mirt" del jos gali...as pvz nuo 5 metu beveik nepraleidziu tarptautiniu ir nueinu bent y 3daly LKL rungtyniu

Atsakyti
AnsweR
2007 m. balandžio 4 d. 00:38:27
mr_brightside> Kad pasirodo, ne 9mečiai jie - beveik dvigubai vyresni..
Adicted> Gera įžvalga dėl fanų išpindėjimo, man nė į galvą neatėjo...

2007 m. balandžio 4 d. 00:24:27
O dabar atskirai tokiam "protinguoliui" kaip mr_brightside

Mr_brightside, tokie postai kaip tavo vercia man dar labiau slykstetis zalgirio fanais. Nekenciu tokio sh... kaip "Zalgirio fanai kartu su komanda kai laimi ir kartu kai pralaimi".

Nekenciu todel kad jus, "tikrieji fanai" net neisivaizduojat ka reiskia "buti kartu visur ir visada". Zalgiris jau kiek desimtmeciu yra geriausia komanda Lietuvoje kuriai yra svetimas turnirines lenteles dugnas, pralaimejimai autsaideriams ir pan. Blogiausias dalykas zalfaniam - 2 vieta LKL ir prastas pasirodymas Eurolygoje. Ar neatrodo kad zalfaniai yra kaip ispaikinti vaikai? Jus net nezinot ka reiskia isgyventi blogus laikus nes jums blogi laikai - Brazio sezonas 2000 metais. Paziureciau ka zalfaniai sakytu atsidure Atleto vietoje kaip vienais metais tu kovoji finaluose, kitais - esi absoliutus autsaideris. Ar zinot kaip jauciasi tokie sirgaliai? NE, todel pasilaikyk kalbas apie istikimuma sau.

2007 m. balandžio 4 d. 00:17:31
Negerietis>>
8 taskai duodami reguliaraus cempionato nugaletojui, 7 taskai - antros vietos laimetojui. Skirtumas - 1 taskas. Nenumirsim.

Psyhobabble>>
Aisku galima buti "optimistu" bet ne iki tokio laipsnio. Taip, Zalgiris istorine komanda, bet ju fanu toli grazu su metais nedaugeja. Visi tai zino, tikriausiai ir tu.

2007 m. balandžio 3 d. 13:33:30
AnsweR rašė:
O dėl atsiradusių Žalgirio fanų: kelias savaites nieko nerašė, bet po laimėtų varžybų atkuto ir pranešė sergą už Žalgirį. Koks sutapimas, ane? Lediniai fanai

taj cia 9meciai gi, nekreipk demesio.

Atsakyti
twiezzy
2007 m. balandžio 3 d. 13:31:27
BC L. Rytas ... ajsq ;]

Atsakyti
AnsweR
2007 m. balandžio 3 d. 13:18:33
O dėl atsiradusių Žalgirio fanų: kelias savaites nieko nerašė, bet po laimėtų varžybų atkuto ir pranešė sergą už Žalgirį. Koks sutapimas, ane? Lediniai fanai

2007 m. balandžio 3 d. 13:17:15
Ko jūs čia supuolėt ant manęs? Ar aš teisinu Rytą, ieškau kvailų dingsčių, kad maždaug "jei nelauktų ULEB finalas, būtų rungtynės pasivertusios"? Ar sakiau, kad Rytas nesistengė? Stengėsi, tik jie nebuvo psichologiškai nusiteikę, nes neįsivaizduoju, dėl kokios kitos priežasties taip prastai žaidė. Girdėjot apie tokį dalyką, kaip pasąmonė?
Gudročiai jūs, ir taip kiekvienam aišku, kad Žalgiris daugiau fanų turi, vis dėlto reikia atsižvelgti ir į komandų gyvavimo amžių. O man visiškai dzin, kiek kuris klubas turi fanų - nors ir vienintelis Žemėje Ryto fanas likčiau, taip kad nėra čia ko "taikstytis", kaip pasakė Negerietis...
mr_brightside> Prieš 7 metus aš dar tik krepšiniu ką tik buvau pradėjęs domėtis.

2007 m. balandžio 2 d. 21:11:55
1. answer sakai po pergales Zalgirio fanu atsirado??
o kur jus "fanai" buvot pries ~7 metus kai statyba lamindavo ar l.rytu pradejo vadintis?
Zalgirio fanai kartu su komanda kai laimi ir kartu kai pralaimi, o jus ishlindot tik kai pergales pradejo iskovot pries Z

2. "netos varzybos buvo galvoi" jioo
abi norejo turet aikstes pranasuma finale, tas tikrai (tiesiog tokiu zalgirieciu uzsivedusiu seniai neteko matyt)

Atsakyti
Negerietis
2007 m. balandžio 2 d. 12:39:08
AnsweR rašė:
Beje, kiek Žalgirio fanų atsirado po šių rungtynių...

Be abejo, Lietuvos Rytas tiek fanų, kiek Žalgiris, niekada neturėjo ir neturės. Susitaikyk su tuo.

Atsakyti
Negerietis
2007 m. balandžio 2 d. 12:36:15
AnsweR rašė:
Rungtynės buvo pakankamai dėsningos. Aiškiai jautėsi, kad Rytui ne tos varžybos galvoj buvo, jie dabar tik apie Real'ą galvoja. O Žalgiriui, pasišiukšlinusiam Eurolygoje eilinį kartą, beliko tik su Rytu žaisti ir matėsi, kad jie žaidė iš paskutiniųjų (ypač Mačiulis) ir belekiek norėjo įgelti Rytui. Vis dėlto, toks Ryto žaidimas nedovanotinas, nes taip žaisdami apie pergalę balandžio 10d. gali tik pasvajoti. Panašu, kad pastaruoju metu Rytui sunku susikaupti ties daugiau nei vienu dalyku, tad finalas tikrai nepasibaigs 4-0 (kaip pvz. pernai), nes Rytas galvos tik apie finalus, be to, taip tragiškai žaisti 4 rungtynes iš eilės - neįmanoma...

Komanda galvojo apie rungtynes su Real'u...Teisėjai trukdė...Sportbačiai spaudė.... Žodžiu. Priežasčių norint visada gali rast. Lietuvos Rytui turbūt nesvarbios buvo ir LKF taurės finalinės rungtynės? Na, jei komandai nesvarbu 8 reitingo taškai ir namų pranašumas LKL finale, valio, man tuo to tik linksmiau.

Atsakyti
AnsweR
2007 m. balandžio 2 d. 11:45:37
Beje, kiek Žalgirio fanų atsirado po šių rungtynių...

2007 m. balandžio 2 d. 11:44:56
Rungtynės buvo pakankamai dėsningos. Aiškiai jautėsi, kad Rytui ne tos varžybos galvoj buvo, jie dabar tik apie Real'ą galvoja. O Žalgiriui, pasišiukšlinusiam Eurolygoje eilinį kartą, beliko tik su Rytu žaisti ir matėsi, kad jie žaidė iš paskutiniųjų (ypač Mačiulis) ir belekiek norėjo įgelti Rytui. Vis dėlto, toks Ryto žaidimas nedovanotinas, nes taip žaisdami apie pergalę balandžio 10d. gali tik pasvajoti. Panašu, kad pastaruoju metu Rytui sunku susikaupti ties daugiau nei vienu dalyku, tad finalas tikrai nepasibaigs 4-0 (kaip pvz. pernai), nes Rytas galvos tik apie finalus, be to, taip tragiškai žaisti 4 rungtynes iš eilės - neįmanoma...

2007 m. balandžio 2 d. 11:44:37
As uz Zalgiri visada.

2007 m. balandžio 2 d. 09:18:37
Psyhobabble rašė:
tikiuos rytas sugebes pasiprieshint finaluose.. nebutu idomu jej keturiu rungtyniu uztektu..

Tiksliai, paskutinės varžybos buvo žiauriai nuobodžios. Šiaip gerai kunigėlis sakė (su ašarom akyse), kad Žalgiris šį sezą laimi svarbiausias rungtynes, ir ne mažiau nei ~20 punktų.

Atsakyti
neruse
2007 m. balandžio 1 d. 22:52:44
Žalgiris.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Mike Shinoda Mike Shinoda
8,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2346
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 97658