Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Krepšinis: sergi už Kauno "Žalgirį" ar Vilniaus "Lietuvos Rytą"?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 1516171819202122232425 ... 39
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
ozaz666
2007 m. balandžio 1 d. 22:51:52
AŠ už žalgirį buwau ir busiu...

Atsakyti
AnsweR
2007 m. kovo 21 d. 13:19:31
Addicted rašė:
Finalas Real - Rytas.... na kaip sakoma "Viltis - durniu motina".

Nebūčiau toks kategoriškas. Galimybės apylygės. Be to, net ir nelaimėjus, Rytas vis tiek turi šansą patekti į Eurolygą, jeigu Real užimtų aukštą vietą nacionalinėje lygoje.

2007 m. kovo 20 d. 23:37:52
Rungtynes buvo ramios.... ramios todel kad Rytas primete savo leta ir pozicini zaidima bei sekmingai keisdami gynybos sistemas ismuse is veziu serbu ekipa. Net kai FMP keleta kartu buvo igyje sioki toki pranasuma (10, 9, 8 taskai) matesi kad tai nesites ilgai. Rytas gerai suzaide ir puolime ir gynyboje. Puikiai vel zaide Kareem Rush (Lietuvos Ryto geriausias visu laiku legionerius), Nielsen (aciu valdybai, kad su juo turime kontrakta ir kitiems metams) bei senukas Zukas kuris nustebino turbut ir didziausius jo kritikus (mane irgi nustebino, nors po to kai Batistai nesiseke norejau kad i aikstele leistu Zuki). Fantastiski pastarojo blokai, neturintis jokio jaudulio Rush ir kovingasis Nielsen. Aisku dekui visai komandai, ir Lukauskiui uz tikslius tritaskius paskutinemis sekundemis, ir Stelmos nebloga vadovavima komandai, Jomantui ir t.t. Thank you Trifunovic.

Finalas Real - Rytas.... na kaip sakoma "Viltis - durniu motina".

p.s. tikiuosi supratot, uz ka as , Ryta ar Zalgiri : )

2007 m. kovo 9 d. 13:25:46
Aš kalbėjau apie ASMENINĮ mano ir brightside dialogą šiaip jau... Anyway, su tavim diskutuoti nėra prasmės. Bent jau šįkart, čia ir dabar.

2007 m. kovo 8 d. 16:03:54
Beje, dar nesulaukiau normalaus tavo atsakymo. Ar ta bajerinė replika ir buvo viskas?

2007 m. kovo 8 d. 16:02:25
psycho kaip visada temose kiša savo trigrašį į žmonių pokalbius neprašytas...

2007 m. kovo 8 d. 14:58:51
mr_brightside rašė:
AnsweR rašė:
mr_brightside rašė:
answer toks yspudis kad laikai save visaziniu...jei taip tada tu labai ir labai kvailas zmogus..tai tiek

Apskritai toks asmuo kaip "visažinis" neegzistuoja, tad tuo labiau savęs laikyti tokiu net nemanau. O tamstos įspūdis, matyt, proporcingas košės kiekiui galvoje...

ir vel (tik pustis ir yzeidinet moki)noreciau susitikt tave ubageli...

Galima argumentų išgirsti, kur aš pūčiuosi? O kas dėl įžeidinėjimo, tai pats ir pradėjai. Kad mes susitikę neturėtume apie ką kalbėtis, tai kokio bieso mums susitikti?
P.S. Pasimokyk šiek tiek gramatikos ir skyrybos, ok?

2007 m. kovo 7 d. 22:09:18
AnsweR rašė:
mr_brightside rašė:
answer toks yspudis kad laikai save visaziniu...jei taip tada tu labai ir labai kvailas zmogus..tai tiek

Apskritai toks asmuo kaip "visažinis" neegzistuoja, tad tuo labiau savęs laikyti tokiu net nemanau. O tamstos įspūdis, matyt, proporcingas košės kiekiui galvoje...

ir vel (tik pustis ir yzeidinet moki)noreciau susitikt tave ubageli...

Atsakyti
AnsweR
2007 m. kovo 7 d. 21:40:49
Palauk, palauk, tai kuris čia iš mūsų neturi ką atsakyti? Pirmiausia, tai būtent tu neatsakei į mano komentarą numesdamas nesamonę, o beprasmiško varymo nežadu pradėti. Čia turbūt bajeris, kaip supratau, buvo. Bet po kiekvieno bajerio žmonės paprastai rimtai atsako...

2007 m. kovo 7 d. 12:24:17
Psyhobabble rašė:
ryto fanai ir principai, tai nesusiejami dalykai D

Nu va, prasidėjo mažvaikiškumai ir svaigimai. Ir ką su tavim dabar gali normaliai padiskutuoti, jei elgies kaip Žalgirio fanatikas, nieko daugiau nematantis..?

2007 m. kovo 7 d. 12:22:43
mr_brightside rašė:

2007 m. kovo 7 d. 00:06:36
Už Rytą, bet nesu kategoriška šiuo klausimu. Šiandien arenoje siautėjo..! Geros, įtemptos rungtynės, intriga iki paskutinių sekundžių. Seniai mačiau, kad Žalgiris taip kovotų, su tokiu entuziazmu.
Bet gražiausia turbūt, kai iš arti žmonių veiduose matai tą vienybę, palaikymą sunkiomis akimirkomis. Dar gražiau, kai visa Lietuva serga už savo šalį, o ne skirstosi į kažkokius miestus ir varo vienas ant kito.
Kas vyko 6dienį- tai tik dar vienas įrodymas, kaip stipriai lietuviams dar trūksta vidinės kultūros.

2007 m. kovo 6 d. 22:51:24
nors esu ZALGIRIO fanas per amzius,bet sveikinu ryto fanus su pergale.puikiai zaidesiandien rytas.linkiu sekmes ir patekt i finala

2007 m. kovo 6 d. 21:41:42

Atsakyti
AnsweR
2007 m. kovo 6 d. 14:27:58
Beje, mr_brightside, jeigu nori pamatyti "stūmimą" ant Kauno, tuomet šitą strapsnį paskaityk: https://rytasbasket.com/index.php...id=59 9&Itemid=1

2007 m. kovo 6 d. 14:26:46
Psyhobabble rašė:
jej sugebetumet perziureti rungtyniu irasha dar kart pamatytumet kas ten daugiausiai skardiniu ir kito meshlo i ajkshtele primete... ogi ryto fanai !

Vaizdo įrašo nemačiau, Sporto halėje nebuvau, tad nežinau kas mėtė. Tik kažkodėl labai nelogiška atrodo - Ryto fanai iš principo "Žalgirio" alaus turėtų nepirkti, manau, o ten vien žalios skardinės skraidė. Be to, koks tikslas Ryto fanams mesti tas skardines? Jie patenkinti varžybomis, teisėjų darbu ir t.t. Nesuprantu iš kur pas tave tokios prielaidos.

2007 m. kovo 6 d. 14:24:09
mr_brightside rašė:
neyzeidinek Kauno eiliny karta answer...gal jums ir smagu kaip mishiose siemense stebet zaidima..mums ne

Siemens'e kaip mišiose? Atsiprašau, bet tamsta baisiausiai nusišnekėjai. Be to, kalba eina ne apie keliamą triukšmą, o apie į aikštę mėtomus daiktus.

2007 m. kovo 6 d. 08:33:10
Us ryta

2007 m. kovo 6 d. 01:32:54
Uz Ryta

2007 m. kovo 6 d. 00:31:47
neyzeidinek Kauno eiliny karta answer...gal jums ir smagu kaip mishiose siemense stebet zaidima..mums ne

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 1516171819202122232425 ... 39
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Mike Shinoda Mike Shinoda
8,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2346
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 97658