|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Krepšinis: sergi už Kauno "Žalgirį" ar Vilniaus "Lietuvos Rytą"?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2006 m. gegužės 13 d. 15:04:22
Psyhobabble> Stebina mane tavo optimizmas...
taikliai pastebeta
2006 m. gegužės 13 d. 15:02:00
2006 m. gegužės 13 d. 13:21:36
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. gegužės 13 d. 11:11:36
2006 m. gegužės 12 d. 22:48:33
2006 m. gegužės 12 d. 21:57:17
2006 m. gegužės 12 d. 21:13:43
2006 m. gegužės 12 d. 08:31:43
2006 m. gegužės 11 d. 19:31:41
reiks man nupust y vilniu paziuret 3ciuju rungtyniu..daug maloniau nei halej
o prognozuot (kaip jus cia darot) yra nesamone..neymanoma nuspet kai komandos tokio panasaus pajegumo.
2006 m. gegužės 11 d. 19:03:01
2006 m. gegužės 11 d. 17:55:33
2006 m. gegužės 11 d. 17:49:05
2006 m. gegužės 10 d. 21:34:44
Beje, apie varžybaas: Rytas sulošė labai prastai, išskyrus Javtoką ir House'ą. Jei per kitas varžybas žais nors kiek geriau - pergalė beveik garantuota.
Mano prognozė: 4:1 arba 4:2 Ryto naudai.
2006 m. gegužės 9 d. 22:00:53
2006 m. gegužės 9 d. 21:40:18
2006 m. gegužės 9 d. 21:35:36
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2006 m. gegužės 9 d. 21:34:17
2006 m. gegužės 9 d. 21:18:14
ne beardas mete, ne beardas...
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. gegužės 9 d. 20:53:34
Isgirtasis rytas vos negavo i kaulus
Gal ir neklydo. https://images.bite.lt/banga/file...606ad a6b5d5.jpg
akivaizdziai matos, kad padaryta su photoshopu ir dar nevykusiai. esme tame, kad puikiai maciau, kad kai imete beardas, laikas TIKRAI nebuvo pasibaiges tada simtosios leke.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. gegužės 9 d. 20:49:21
The_Wicked_One> Kodėl dabar taip?
vat todel, kad man rytas tokia komanda prasisukus laikinai. isvazines visi gerieji rkepsininkai lietuviai ir viskas. zalgiris nuo seno buvo stipri komanda. o rytas.. kur buvo visi ryto fanai, kai rytas dar statyba vadinosi.?