nuotraukoj laikas nesibaiges,bet kamuolys toli grazu dar irgi neismestas protestas jau atmestas
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
ko jūs taip nervinatės...jei esat įsitikine kad žalgiris stipresnis tai palaukit artimiausiu varžybu ir jeigu jau taip tai tada žalgiris turi laimėti... ar kartais tik nelabai pasitikite žalgiriu?
bulleTz rašė: Isgirtasis rytas vos negavo i kaulus namuos zalgiris laimes 10+ o serija bos 4:2 zalgirio naudai bent jaw as tajp manaw nera zalgiris dar tajp nusirites kajp manoma .O del metimo taj teisejai klydo o zalgiris jaw kencia antra karta tajp
bet tu paziek i machiuli idomu ka ans ant zemes veike ? Be to tokia foto galima padaryt . bei fakatas dar vienas kad is pradziu lkl vadovybe neprieme skundo o db kriokia kad rungtynes perzaistos nebus del to kad padave per velai... Nzn man cia lb nesvariai kazkuo kvepia
man vienodai šiaip... nors kai Žalgiris žaidė, Ryto žaidėjai dar su triusikėliais po stalu lakstė. bet Žalgiris - kauno krepšinio komanda. taip kad vienodai.
bulleTz rašė: Isgirtasis rytas vos negavo i kaulus namuos zalgiris laimes 10+ o serija bos 4:2 zalgirio naudai bent jaw as tajp manaw nera zalgiris dar tajp nusirites kajp manoma .O del metimo taj teisejai klydo o zalgiris jaw kencia antra karta tajp
Isgirtasis rytas vos negavo i kaulus namuos zalgiris laimes 10+ o serija bos 4:2 zalgirio naudai bent jaw as tajp manaw nera zalgiris dar tajp nusirites kajp manoma .O del metimo taj teisejai klydo o zalgiris jaw kencia antra karta tajp
Būtumėt matę mano išraišką rungtynių metu. Atitinkamais momentais ištarti keiksmažodžiai buvo beveik be reikalo, bet tas pasišokinėjimas paskutinę sekundę - tikrai ne
Smagu buvo žiūrėti, nors taip nesakyčiau, jei nuo LR būtų nusisukusi sėkmė.
Labai trūksta Stehlmaherio, be abejonių. Per daug klaidų ir t.t. Gerai, kad jų neišvengė ir Žalgiris. Na, o Rytui ir toliau linkiu sėkmės. Kuo greičiau laimės, tuo geriau.
But I'm not a slave to god that doesn't exist
And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson).
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
tai visi,kurie tiki,kad zalgiris laimes,neskit savo uzpakalius i lazybu punkta ir pasidarekit pinigo
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
Greito maisto valgykloj "uzkalnieciai" susitinka bulkute, sasyskyte ir buterbrodukas. Ateina jiems skundziasi surainis, desrainis ir falafelainis, kad ju niekas nenori. Buterbrodukas sako: mes irgi ne madoj. Surainis: - tai kada sugrisim i mada?
Susitinka ziemkentys, jarube ir aruodas.
Pamato veipintoja, startupininka ir omfgoda.
Ei jus naujadarai, dinkit is musu tautosakos, negadinkit musu jotvingavotu baltu saknu. Naujadarai susizvalgo: Mes nerusai, mes is anglisko interneto ir jusu draugai!
2006 m. gegužės 9 d. 20:44:49
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. gegužės 9 d. 20:26:16
2006 m. gegužės 9 d. 19:31:12
2006 m. gegužės 9 d. 18:48:08
2006 m. gegužės 9 d. 18:29:10
Isgirtasis rytas vos negavo i kaulus
Gal ir neklydo. https://images.bite.lt/banga/file...606ad a6b5d5.jpg
2006 m. gegužės 9 d. 17:41:04
2006 m. gegužės 9 d. 17:37:27
Isgirtasis rytas vos negavo i kaulus
Gal ir neklydo. https://images.bite.lt/banga/file...606ad a6b5d5.jpg
2006 m. gegužės 9 d. 16:13:31
kaune rytas laimės +12
serija 4-1 ryto naudai...
2006 m. gegužės 9 d. 16:11:30
2006 m. gegužės 9 d. 16:06:37
2006 m. gegužės 8 d. 21:39:11
2006 m. gegužės 8 d. 21:27:01
Aš - už gerą krepšinį.
aga, as taip pat
2006 m. gegužės 8 d. 21:00:40
Smagu buvo žiūrėti, nors taip nesakyčiau, jei nuo LR būtų nusisukusi sėkmė.
Labai trūksta Stehlmaherio, be abejonių. Per daug klaidų ir t.t. Gerai, kad jų neišvengė ir Žalgiris. Na, o Rytui ir toliau linkiu sėkmės. Kuo greičiau laimės, tuo geriau.
2006 m. gegužės 8 d. 20:52:57
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. gegužės 8 d. 20:38:46
ei aš kažką turbūt praleidau: gal kas nors man pasakys kur Stelmaheris...
2006 m. gegužės 8 d. 18:01:00
2006 m. gegužės 7 d. 13:08:29
2006 m. gegužės 6 d. 22:03:01
2006 m. gegužės 6 d. 14:59:42
2006 m. gegužės 6 d. 14:22:33