Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Krepšinis: sergi už Kauno "Žalgirį" ar Vilniaus "Lietuvos Rytą"?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 2526272829303132333435 ... 39
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
aviettine
2006 m. sausio 28 d. 07:45:45
As tai uz lietuvos ryta, bet nieko ir zalgiris...

2006 m. sausio 27 d. 21:34:41
zalgiris

Atsakyti
_zvaigzdoote_
2006 m. sausio 27 d. 18:05:07
zalgiris jega

2006 m. sausio 19 d. 07:59:01
as uz zalgiry ]

2006 m. sausio 17 d. 12:35:58
Savaime aisku kad uz Zalgiri.

2006 m. sausio 11 d. 18:50:41
as tai uz Zalgiri...

2006 m. sausio 11 d. 18:25:58
tiktai uz Zalgiri

2006 m. sausio 11 d. 13:27:56
as taj uz Ryta ir nieko cia nepakeisi, juk is vilniaus esu

2006 m. sausio 8 d. 12:41:01
mr_brightside rašė:
aa fun kad ayuso isejo, galetu beard iseit dar, blin kaip nevirskinu negru- atlekia y lietuva, city metro ir sienos kas 3pana pa..daro, kam to reikia gereu pataupytu litus an kito lavriko

Blem rasistas nesveikas ;o . . jei ne tie negrai nebūtum matęs nei 1998 Europos taurės nei tuo labiau 1999 Eurolygos pergalių. o dėl panų tai jos pačios kaltos ;] tu rūpinkis kaip jie atrodo aikštėje o nei už jos ribų.

Atsakyti
depeche_mode
2006 m. sausio 8 d. 12:30:07
man abu wienodi, tik tiek, kad is Lryto gintaras einikis - buves mano kaimynas, o is zalgiryje labai daug krepsininku patinka.

Atsakyti
Drugelka_smile
2006 m. sausio 8 d. 11:31:58
"Lietuvos ryto" pasirodymas Eurolygoje mane suzavejo tikrai. Tikriausia mazai, kas tikejosi is ju, bet saunuoliai. As einu uz abi komandas, nes visgi Lietuviai. Ir beprasmiskai cia gincytis. O nuo pat mazens ziuredavau tik "Zalgirio" rungtynes, kaip dar net nesuprasdavau taisykliu, uzaugau kartu su "Zalgiriu".Bet ne kuo prastesne laikau "Lietuvois Ryto" komanda. O pries Lietuvos rinkitne lenkiu galva. Ne viena karta irode, kad Lietuviai tikrai moka zaisti krepsini. ;>

Atsakyti
mr_brightside
2006 m. sausio 8 d. 08:08:24
aa fun kad ayuso isejo, galetu beard iseit dar, blin kaip nevirskinu negru- atlekia y lietuva, city metro ir sienos kas 3pana pa..daro, kam to reikia gereu pataupytu litus an kito lavriko
o mirties komentarai tai topiniai kai neturi ka sakyt taj pradeda izeidinet ir stumt kad kazkokie 9 meciai reke "rytas by..., toks anoks" tu su mumis sneki o ne su jais. ir taip ir nesupratau , nuo kada uz LR balejini?

Atsakyti
pist_nepist
2006 m. sausio 7 d. 17:10:47
Mirtis,
Na ka Ayuso jau nebera tai liko jau tik trys juodukai
..............
aj blemba nzn myliu krepsini ir tiek

2006 m. sausio 6 d. 21:32:47
Pist_nepist,
Žinau, kad esu be proto subjektyvi kai kuriais atžvilgiais, bet man daug maloniau Lietuvos komandoje matyti, tarkim, latvį, o ne juoduką. Čia ne rasizmas, bet kai visą tokį penketą Žalgiris išleidžia, tai tas nelietuviškumas matosi daug ryškiau. Be to, jie dar ir žaidžia ne per stabiliausiai, nors T. Beard žaidimas [dažniausiai] man patinka.
O štai kaip nekęsti komandos žaidėjo ir mylėti jį tik rinktinėje galima, tai nelabai suprantu
Beje, palaikiau ir palaikysiu Žalgirį Eurolygos kovose, bet dėl jo pralaimėjimų kažkaip graužtis jau nebetenka
Ir. Prieš jautriai į patyčias reaguodami, žalgirio fanai irgi galėtų kai kada liežuvį prilaikyt. Niekas taip nenervina, kaip fanatiškas komandos palaikymas nesusilaikant nepavarius ant "priešininkų" Lietuvos Ryto. Apie halę čia buvo tik šiaip pastebėjimas. O jei pradėsiu rašyti keleto jau ištrintų iš šios nišos pasisakiusiųjų stiliumi [a la "LR gaidys, už jį eina tik lopai"], tada jau galėsi manyti, kad keliuosi per aukštai Kol kas nelabai pastebiu, kad taip būtų...

2006 m. sausio 6 d. 19:11:29
Mirtis rašė:
Kalbu, pist_nepist, ne tik apie tuos žaidėjus, kurie atstovavo Lietuvai paskutiniajame Europos čempionate, bet ir apie tokius kaip Macijauskas ar Jasikevičius, kuriems, tikiu, šiais metais rinktinėje žaisti aplinkybės bus daug palankesnės. Be abejo, puikiai vertinu Šiškauską, Jasaitį, Javtoką...
O štai iš Žalgirio galėčiau išskirti tik Darjušą, na, gal dar Jankūną it tuos, kurie jau po truputį Europos klubuose baiginėja karjeras. O tokių kaip Ginevičius, Gustas ir panašiai aš tikrai nepavadinčiau kažkokiais ypatingais žaidėjais, buvo ir vertesnių atstovauti rintkinėje nei jie.
Aišku, aš irgi nelinkusi kažko nuvertinti, bet yra kaip yra.
Geriausi Žalgirio žaidėjai - istorija <--- turiu galvoje, kad tai tie žaidėjai, kurie jau seniai pabaigę savo karjeras, bet liko visiems gerai žinomi ir gerbiami.
O šiaip man žalgiris kuo toliau, tuo mažiau patinka. prisipirkę juodaodžių, lyg ne lietuviškos komandos rungtynes stebėtum + niekada man nepatikęs Sireikos vadovavimas, puikiai atsiskleidęs šiandienos rungtynėse, kuris Žalgiris sužaidė, švelniai tariant, poklaikiai. Ir nors Lietuvos Ryte pastaruoju metu nė vienas treneris neužsiliko ilgiau, ten kažkaip tokių problemų nekyla. Galbūt čia tik man taip atrodo, bet Sireikos ir jo parankinio Krapikiuko aš labai nemėgstu.
Prieš komandą negaliu turėti kažko prieš, nes nesu fanatikė. Bet turiu pripažinti, kad Žalgirio gerbėjų gretose pasitaiko asmenų su absurdiškais argumentais a la "už naujesnę komandą sirgti žema, juokinga, bla bla bla", o kokiame delfyje - forsiukų, bandančių įteigti, kad Kaunas yra jėga, o Vilnius - didelė š... krūva, o sezono gale verkšlenančių, kad nors ir nepasisekė, bet "mūsų istorija užtat gražesnė". Nesiruošiu reikšmint tos istorijos. Gerbiu Žalgirį ir tik labai nedidelę dalį jo fanų.

a nu tai jeigu tu taip jau pradejai kalbet apie aplamai visus krepsininkus atstovavusius Zalgiriui arba LR tokius kaip Macijauskas, Jasikevicius tai ok tada as ir galiu pradet vardint: Stombergas, E.Zukauskas, (tiek to seniu nevardinsiu) ir milijonas kitu Zalgirio zaideju kurie atstovavo LTU, (ir beje abejoju ar juos jau galima vadinti istorija - prisimink kad tik praeitais metais jie oficialiai pasitrauke is rinktines taigi per drasu tai vadinti istorija!) jei nori gali skaiciuot kiekvieno ju verte ir reiksme LTU rinktinei bet ne tame esme, matau kad tau lietuviu rinktineje svarbiausia Rytas, Rytas ir dar karta Rytas, ir nors as nepakenciu LR bet kai zaidzia Lietuvos rinktine tai myliu visus zaidejus ir nesakau kad oj cia Zalgirio zaidejai Lietuvos rinktinej suzaide geriau negu Lietuvos Ryto ar atvirksciai, man px kokiam kas klubui atstovauja, svarbu lietuviai laimetu...
O del juodaodziu (as geriau juos vadinsiu legionieriais ar juodaodziai ir legionieriai ne tas pats,m???) tai geriau isiziurek i Lietuvos Ryta! kiek ten legionieriu? daugiau nei Zalgiryj kaip tu cia nepastebejai net keista Rytas nelietuviskesne komanda uz Zalgiri cia tai faktas net treneris uzsienietis,CHA!!!
Nesityciok is Kauno Sporto Hales gerai, ir nesikelk aukstai nes zemai griusi...

2006 m. sausio 6 d. 12:48:47
Už rytą.Bet labiausiai už lietuvius.

Atsakyti
mr_brightside
2006 m. sausio 6 d. 12:35:51
Kaip aš būčiau palaikiusi rytą sovietmečiu, jei būčiau gyvenusi ir sirgusi už krepšinį sovietmečiu... Jei nepastebėjai, šioje temoje dauguma apsireiškusiųjų yra tavo amžiaus ir jaunesni. Kai aš pradėjau domėtis krepšiniu, nuo pradžių visada palaikiau Lietuvos rytą. Man patinka, kad tai - perspektyvius žaidėjus ugdanti komanda. Taip... geriausi Žalgirio žaidėjai - jau istorija. O Ryte rungtyniavę/rungtyniaujantys dabar yra mūsų rinktinės lyderiai

va ce taj atsiskleidzia mirties IQ . nei pridesi nei atimsi...
answer- sugebi ka nors parasyt be "geras pastebejimas" "sutinku" "respect" "snd geras oras" ir pan.
ir mirtie tavo teiginiai apie mane klaidingi..as palaikau L.ryta ( tik ne taip kaip Z ) ir tikrai suprantu kad yra daugiau komandu nei Z...

Atsakyti
AnsweR
2006 m. sausio 6 d. 12:25:16
Mirtis> mldc nei pridursi, nei atimsi... respect
mr_brightside> amzius ne visada priklauso nuo IQ. pvz i tave zvelgiant labai matosi...

2006 m. sausio 6 d. 10:03:27
mr_brightside, vaikeli, kalbėjau apie žaidėjus žaidusius L. Ryte apskritai. Ir, jei atvirai, aš tuo labiau su tavimi nenoriu diskutuoti, nes, kad ir kaip bandytum laužti baisiai protingą, aš kažkaip nepastebėjau, kad būtum pateikęs nors vieną protingą argumentą.
Man tai iš viso nekyla toks klausimas, kodėl koks žmogus palaiko vieną ar kitą komandą, o čia atsiranda tokių, kurie bando įrodyti, kad būti kažkokios komandos gerbėju yra juokinga : )) Žodžiu, su fanatikais nepasiginčysi, jie gi ne tik nesupras, bet ir nenorės suprasti.
O mano amžius yra mano sumautas reikalas, tad nustok klausinėti dalykų, kuriais tavo amžiuje būtų ypač naudinga nesidomėti.
sėdėkit toj savo griūvančioje sporto halėje, stebėdami švieslenčių agoniją, ir susitaikykit su faktu, kad be žalgirio yra ir daugiau gerų komandų.

2006 m. sausio 5 d. 22:29:32
Kalbu, pist_nepist, ne tik apie tuos žaidėjus, kurie atstovavo Lietuvai paskutiniajame Europos čempionate, bet ir apie tokius kaip Macijauskas ar Jasikevičius, kuriems, tikiu, šiais metais rinktinėje žaisti aplinkybės bus daug palankesnės. Be abejo, puikiai vertinu Šiškauską, Jasaitį, Javtoką...
O štai iš Žalgirio galėčiau išskirti tik Darjušą, na, gal dar Jankūną it tuos, kurie jau po truputį Europos klubuose baiginėja karjeras. O tokių kaip Ginevičius, Gustas ir panašiai aš tikrai nepavadinčiau kažkokiais ypatingais žaidėjais, buvo ir vertesnių atstovauti rintkinėje nei jie.
Aišku, aš irgi nelinkusi kažko nuvertinti, bet yra kaip yra.
Geriausi Žalgirio žaidėjai - istorija <--- turiu galvoje, kad tai tie žaidėjai, kurie jau seniai pabaigę savo karjeras, bet liko visiems gerai žinomi ir gerbiami.
O šiaip man žalgiris kuo toliau, tuo mažiau patinka. prisipirkę juodaodžių, lyg ne lietuviškos komandos rungtynes stebėtum + niekada man nepatikęs Sireikos vadovavimas, puikiai atsiskleidęs šiandienos rungtynėse, kuris Žalgiris sužaidė, švelniai tariant, poklaikiai. Ir nors Lietuvos Ryte pastaruoju metu nė vienas treneris neužsiliko ilgiau, ten kažkaip tokių problemų nekyla. Galbūt čia tik man taip atrodo, bet Sireikos ir jo parankinio Krapikiuko aš labai nemėgstu.
Prieš komandą negaliu turėti kažko prieš, nes nesu fanatikė. Bet turiu pripažinti, kad Žalgirio gerbėjų gretose pasitaiko asmenų su absurdiškais argumentais a la "už naujesnę komandą sirgti žema, juokinga, bla bla bla", o kokiame delfyje - forsiukų, bandančių įteigti, kad Kaunas yra jėga, o Vilnius - didelė š... krūva, o sezono gale verkšlenančių, kad nors ir nepasisekė, bet "mūsų istorija užtat gražesnė". Nesiruošiu reikšmint tos istorijos. Gerbiu Žalgirį ir tik labai nedidelę dalį jo fanų.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Fall Out Boy Fall Out Boy
7,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2779
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 87787