|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Krepšinis: sergi už Kauno "Žalgirį" ar Vilniaus "Lietuvos Rytą"?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2006 m. sausio 28 d. 07:45:45
2006 m. sausio 27 d. 21:34:41
2006 m. sausio 27 d. 18:05:07
2006 m. sausio 19 d. 07:59:01
2006 m. sausio 17 d. 12:35:58
2006 m. sausio 11 d. 18:50:41
2006 m. sausio 11 d. 18:25:58
2006 m. sausio 11 d. 13:27:56
2006 m. sausio 8 d. 12:41:01
aa fun kad ayuso isejo, galetu beard iseit dar, blin kaip nevirskinu negru- atlekia y lietuva, city metro ir sienos kas 3pana pa..daro, kam to reikia
Blem rasistas nesveikas ;o . . jei ne tie negrai nebūtum matęs nei 1998 Europos taurės nei tuo labiau 1999 Eurolygos pergalių. o dėl panų tai jos pačios kaltos ;] tu rūpinkis kaip jie atrodo aikštėje o nei už jos ribų.
2006 m. sausio 8 d. 12:30:07
2006 m. sausio 8 d. 11:31:58
2006 m. sausio 8 d. 08:08:24
o mirties komentarai tai topiniai
2006 m. sausio 7 d. 17:10:47
Na ka Ayuso jau nebera tai liko jau tik trys juodukai
..............
aj blemba nzn myliu krepsini ir tiek
2006 m. sausio 6 d. 21:32:47
Žinau, kad esu be proto subjektyvi kai kuriais atžvilgiais, bet man daug maloniau Lietuvos komandoje matyti, tarkim, latvį, o ne juoduką. Čia ne rasizmas, bet kai visą tokį penketą Žalgiris išleidžia, tai tas nelietuviškumas matosi daug ryškiau. Be to, jie dar ir žaidžia ne per stabiliausiai, nors T. Beard žaidimas [dažniausiai] man patinka.
O štai kaip nekęsti komandos žaidėjo ir mylėti jį tik rinktinėje galima, tai nelabai suprantu
Beje, palaikiau ir palaikysiu Žalgirį Eurolygos kovose, bet dėl jo pralaimėjimų kažkaip graužtis jau nebetenka
Ir. Prieš jautriai į patyčias reaguodami, žalgirio fanai irgi galėtų kai kada liežuvį prilaikyt. Niekas taip nenervina, kaip fanatiškas komandos palaikymas nesusilaikant nepavarius ant "priešininkų" Lietuvos Ryto. Apie halę čia buvo tik šiaip pastebėjimas. O jei pradėsiu rašyti keleto jau ištrintų iš šios nišos pasisakiusiųjų stiliumi [a la "LR gaidys, už jį eina tik lopai"], tada jau galėsi manyti, kad keliuosi per aukštai
2006 m. sausio 6 d. 19:11:29
Kalbu, pist_nepist, ne tik apie tuos žaidėjus, kurie atstovavo Lietuvai paskutiniajame Europos čempionate, bet ir apie tokius kaip Macijauskas ar Jasikevičius, kuriems, tikiu, šiais metais rinktinėje žaisti aplinkybės bus daug palankesnės. Be abejo, puikiai vertinu Šiškauską, Jasaitį, Javtoką...
O štai iš Žalgirio galėčiau išskirti tik Darjušą, na, gal dar Jankūną it tuos, kurie jau po truputį Europos klubuose baiginėja karjeras. O tokių kaip Ginevičius, Gustas ir panašiai aš tikrai nepavadinčiau kažkokiais ypatingais žaidėjais, buvo ir vertesnių atstovauti rintkinėje nei jie.
Aišku, aš irgi nelinkusi kažko nuvertinti, bet yra kaip yra.
Geriausi Žalgirio žaidėjai - istorija <--- turiu galvoje, kad tai tie žaidėjai, kurie jau seniai pabaigę savo karjeras, bet liko visiems gerai žinomi ir gerbiami.
O šiaip man žalgiris kuo toliau, tuo mažiau patinka. prisipirkę juodaodžių, lyg ne lietuviškos komandos rungtynes stebėtum + niekada man nepatikęs Sireikos vadovavimas, puikiai atsiskleidęs šiandienos rungtynėse, kuris Žalgiris sužaidė, švelniai tariant, poklaikiai. Ir nors Lietuvos Ryte pastaruoju metu nė vienas treneris neužsiliko ilgiau, ten kažkaip tokių problemų nekyla. Galbūt čia tik man taip atrodo, bet Sireikos ir jo parankinio Krapikiuko aš labai nemėgstu.
Prieš komandą negaliu turėti kažko prieš, nes nesu fanatikė. Bet turiu pripažinti, kad Žalgirio gerbėjų gretose pasitaiko asmenų su absurdiškais argumentais a la "už naujesnę komandą sirgti žema, juokinga, bla bla bla", o kokiame delfyje - forsiukų, bandančių įteigti, kad Kaunas yra jėga, o Vilnius - didelė š... krūva, o sezono gale verkšlenančių, kad nors ir nepasisekė, bet "mūsų istorija užtat gražesnė". Nesiruošiu reikšmint tos istorijos. Gerbiu Žalgirį ir tik labai nedidelę dalį jo fanų.
a nu tai jeigu tu taip jau pradejai kalbet apie aplamai visus krepsininkus atstovavusius Zalgiriui arba LR tokius kaip Macijauskas, Jasikevicius tai ok tada as ir galiu pradet vardint: Stombergas, E.Zukauskas, (tiek to seniu nevardinsiu) ir milijonas kitu Zalgirio zaideju kurie atstovavo LTU, (ir beje abejoju ar juos jau galima vadinti istorija - prisimink kad tik praeitais metais jie oficialiai pasitrauke is rinktines taigi per drasu tai vadinti istorija!) jei nori gali skaiciuot kiekvieno ju verte ir reiksme LTU rinktinei bet ne tame esme, matau kad tau lietuviu rinktineje svarbiausia Rytas, Rytas ir dar karta Rytas, ir nors as nepakenciu LR bet kai zaidzia Lietuvos rinktine tai myliu visus zaidejus ir nesakau kad oj cia Zalgirio zaidejai Lietuvos rinktinej suzaide geriau negu Lietuvos Ryto ar atvirksciai, man px kokiam kas klubui atstovauja, svarbu lietuviai laimetu...
O del juodaodziu (as geriau juos vadinsiu legionieriais ar juodaodziai ir legionieriai ne tas pats,m???) tai geriau isiziurek i Lietuvos Ryta! kiek ten legionieriu? daugiau nei Zalgiryj kaip tu cia nepastebejai net keista
Nesityciok is Kauno Sporto Hales gerai, ir nesikelk aukstai nes zemai griusi...
2006 m. sausio 6 d. 12:48:47
2006 m. sausio 6 d. 12:35:51
va ce taj atsiskleidzia mirties IQ . nei pridesi nei atimsi...
answer- sugebi ka nors parasyt be "geras pastebejimas" "sutinku" "respect" "snd geras oras" ir pan.
ir mirtie tavo teiginiai apie mane klaidingi..as palaikau L.ryta ( tik ne taip kaip Z ) ir tikrai suprantu kad yra daugiau komandu nei Z...
2006 m. sausio 6 d. 12:25:16
mr_brightside> amzius ne visada priklauso nuo IQ. pvz i tave zvelgiant labai matosi...
2006 m. sausio 6 d. 10:03:27
Man tai iš viso nekyla toks klausimas, kodėl koks žmogus palaiko vieną ar kitą komandą, o čia atsiranda tokių, kurie bando įrodyti, kad būti kažkokios komandos gerbėju yra juokinga : )) Žodžiu, su fanatikais nepasiginčysi, jie gi ne tik nesupras, bet ir nenorės suprasti.
O mano amžius yra mano sumautas reikalas, tad nustok klausinėti dalykų, kuriais tavo amžiuje būtų ypač naudinga nesidomėti.
sėdėkit toj savo griūvančioje sporto halėje, stebėdami švieslenčių agoniją, ir susitaikykit su faktu, kad be žalgirio yra ir daugiau gerų komandų.
2006 m. sausio 5 d. 22:29:32
O štai iš Žalgirio galėčiau išskirti tik Darjušą, na, gal dar Jankūną it tuos, kurie jau po truputį Europos klubuose baiginėja karjeras. O tokių kaip Ginevičius, Gustas ir panašiai aš tikrai nepavadinčiau kažkokiais ypatingais žaidėjais, buvo ir vertesnių atstovauti rintkinėje nei jie.
Aišku, aš irgi nelinkusi kažko nuvertinti, bet yra kaip yra.
Geriausi Žalgirio žaidėjai - istorija <--- turiu galvoje, kad tai tie žaidėjai, kurie jau seniai pabaigę savo karjeras, bet liko visiems gerai žinomi ir gerbiami.
O šiaip man žalgiris kuo toliau, tuo mažiau patinka. prisipirkę juodaodžių, lyg ne lietuviškos komandos rungtynes stebėtum + niekada man nepatikęs Sireikos vadovavimas, puikiai atsiskleidęs šiandienos rungtynėse, kuris Žalgiris sužaidė, švelniai tariant, poklaikiai. Ir nors Lietuvos Ryte pastaruoju metu nė vienas treneris neužsiliko ilgiau, ten kažkaip tokių problemų nekyla. Galbūt čia tik man taip atrodo, bet Sireikos ir jo parankinio Krapikiuko aš labai nemėgstu.
Prieš komandą negaliu turėti kažko prieš, nes nesu fanatikė. Bet turiu pripažinti, kad Žalgirio gerbėjų gretose pasitaiko asmenų su absurdiškais argumentais a la "už naujesnę komandą sirgti žema, juokinga, bla bla bla", o kokiame delfyje - forsiukų, bandančių įteigti, kad Kaunas yra jėga, o Vilnius - didelė š... krūva, o sezono gale verkšlenančių, kad nors ir nepasisekė, bet "mūsų istorija užtat gražesnė". Nesiruošiu reikšmint tos istorijos. Gerbiu Žalgirį ir tik labai nedidelę dalį jo fanų.