|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Krepšinis: sergi už Kauno "Žalgirį" ar Vilniaus "Lietuvos Rytą"?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2006 m. sausio 5 d. 18:26:34
Kaip aš būčiau palaikiusi rytą sovietmečiu, jei būčiau gyvenusi ir sirgusi už krepšinį sovietmečiu... Jei nepastebėjai, šioje temoje dauguma apsireiškusiųjų yra tavo amžiaus ir jaunesni. Kai aš pradėjau domėtis krepšiniu, nuo pradžių visada palaikiau Lietuvos rytą. Man patinka, kad tai - perspektyvius žaidėjus ugdanti komanda. Taip... geriausi Žalgirio žaidėjai - jau istorija. O Ryte rungtyniavę/rungtyniaujantys dabar yra mūsų rinktinės lyderiai
krc Mirtie braidai po pieva...Kas tie lyderiai???? Turi omenyj Lukauskis, Javtokas, Jasaitis ir Siskauskas? cia tavo ziniai visi Ryte rungtyniaujantys arba rungtyniave zaidejai zaidę praeitu metu Europos krepsinio cempionate, Lietuvos rinktineje! Dabar ziurim Zalgiryje rungtyniaujancius/rungtyniavusius zaidejus - Ginevicius, M.Zukauskas, D.Lavrinovicius, Gustas, Serapinas, Silinskis, Jankunas! krc daugiau nei pusę rinktinės zaideju Zalgirio buve arba esami, kalbant apie lyderius manau nereiktu isvis apie juos kalbeti nes nemanau kad tokiu buvo dziaukimes kad nusilpusi rinktine iskovojo auksta 5 vieta, nenuvertinu nei Ryto zaideju indelio nei Zalgirio kiekvienose rungtynese buvo visi lyderiai, bet tai ka tu pasakei netiesa pripazink!
Ir leisk paklaust ka turi omenyj geriausi Zalgirio zaidejai istorija? nesupratau,paaiskink man
2006 m. sausio 5 d. 17:38:41
2006 m. sausio 5 d. 17:30:37
Kaip aš būčiau palaikiusi rytą sovietmečiu, jei būčiau gyvenusi ir sirgusi už krepšinį sovietmečiu... Jei nepastebėjai, šioje temoje dauguma apsireiškusiųjų yra tavo amžiaus ir jaunesni. Kai aš pradėjau domėtis krepšiniu, nuo pradžių visada palaikiau Lietuvos rytą. Man patinka, kad tai - perspektyvius žaidėjus ugdanti komanda. Taip... geriausi Žalgirio žaidėjai - jau istorija. O Ryte rungtyniavę/rungtyniaujantys dabar yra mūsų rinktinės lyderiai
nieko nesupratau...apie ka tu ce? as neto klausiau
2006 m. sausio 5 d. 12:41:50
O Ryte rungtyniavę/rungtyniaujantys dabar yra mūsų rinktinės lyderiai
geras pastebejimas...
2006 m. sausio 5 d. 10:45:54
2006 m. sausio 3 d. 14:03:16
matosi kad esi kashio experte
seip l.rytas (anksceu vadinosi statyba, kaip pvz; fotitudo-skipper-climamio ir pan) jau senu seniausiai ykurtas ir sovietmeciu kapodavosi su Z ir sovietais. bet kur tie fanai buvo kai statyba-rytas nedarydavo maccabi ,barsos, neiskovojo ulebo??? a?
2006 m. sausio 3 d. 12:06:23
Jau daug metu myliu ZALGIRI!!!
vo vo , as ir jau 15 metu gal kaip y varzybas ainu, o rytfaniai 2-3 metus "balejina" ir jau : myliu ryta myliu,
kartu juokinga ir shlykstu...
Kažkada ir žalgiris buvo jauna nepatyrusi komanda, turinti daug 'vyresnių' konkurentų... Bet kažkas ją, nepaisant to, fanatiškai dievino. Juokinga ir šlykštu
2006 m. sausio 3 d. 11:53:55
kai tarpusavy žaidžia, aš sergu už gražų žaidimą
tada tu nesi fanas, o kasis tau tik laiko praleidimas geras. ziurek nba, ten grazesnis zaidimas
kodel zmogus butinai turi rinktis krastutinumus? o tu iskart ji nuvertini, kaip kashio fana
2006 m. sausio 3 d. 11:00:18
2005 m. gruodžio 28 d. 07:17:16
2005 m. gruodžio 25 d. 13:09:19
tada tu nesi fanas, o kasis tau tik laiko praleidimas geras. ziurek nba, ten grazesnis zaidimas
kodel zmogus butinai turi rinktis krastutinumus? o tu iskart ji nuvertini, kaip kashio fana
2005 m. gruodžio 22 d. 17:55:52
2005 m. gruodžio 22 d. 16:35:57
2005 m. gruodžio 22 d. 11:11:53
2005 m. gruodžio 22 d. 10:22:32
2005 m. gruodžio 22 d. 10:20:46
Rytas rulezzzz!
Bibis-ne stanga, Zalgiris-Ne komanda!
Gražiai parašyta
RYTAS VALDO
mazvaikiai...
2005 m. gruodžio 20 d. 19:27:43
uz zalgiri, nors siaip amn futbolas mielesnis ni krepsinis.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. gruodžio 20 d. 19:04:27
2005 m. gruodžio 20 d. 18:15:12
Rytas rulezzzz!
Bibis-ne stanga, Zalgiris-Ne komanda!
Gražiai parašyta
RYTAS VALDO
2005 m. gruodžio 20 d. 17:56:11