marciusxx rašė: As tai buvau esu ir busiu zalgirio fanas ir kai sios komandos zaidzia kas uz ryta tie g....iai.
o galima paklausti, dėl kokių priežasčių staiga visi vilniečiai turėtų sirgti už žalgirį? ir iš viso - kiek žinau, visų LR žaidėjų orientacija yra normali ir jie yra visiškai normalūs žmonės. net jei nebūtų taip, kodėl manai, kad jų fanai yra gaidžiai? aš, pavyzdžiui, tikrai nesu gaidys. taip, labiau palaikau LR. nors nesu iš Vilniaus. Ir manau, kad ši komanda turi kur kas didesnes perspektyvas, buvę jos žaidėjai yra geriausi Europoje (nieko nesako tokios pavardės kaip Jasikevičius ar Macijauskas?), o dabartiniai - jauni ir daug žadantys.
Ir nors man patinka LR, aš neturiu nieko prieš Žalgirį, jį visada Eurolygoje žaidžiantį palaikau ir nesakau, kad kuri nors komanda (nesvarbu, kokios šakos) yra gaidys ar gaidžiai jos gerbėjai. tai būtų tipiško lietuvio bruožas, o aš nenoriu būti šio liūdnai atrodančio stereotipo pavyzdys.
daugiau pagarbos prašyčiau.
khe khe vos ne visa moxlini darba is sito parasei o seip yra viena pastabele nors macijauskas ir jasikevicius ir zaide lr bet taj nera ju pirmieji klubaj. macijauskas tapo perspektyviu krepsininku zaizdamas neptune o jasikevicius pradejo amerikoje o vienu europos geriausiu krepsininku tapo liubijanos olimpijos trenerio (pavardes neacimenu) deka vat
Mirtis labai teisingai pasake....As visu 100% uz Zalgiri!!! , taciau tikrai nieko neturiu pries LR...kad ir kaip to nenoretumet, reikia pripazint, kad LR zaidzia daug geru zaideju...beto, koks skirtumas, juk abi komandos atspindi LIETUVIU profesionaluma...
marciusxx rašė: As tai buvau esu ir busiu zalgirio fanas ir kai sios komandos zaidzia kas uz ryta tie g....iai.
o galima paklausti, dėl kokių priežasčių staiga visi vilniečiai turėtų sirgti už žalgirį? ir iš viso - kiek žinau, visų LR žaidėjų orientacija yra normali ir jie yra visiškai normalūs žmonės. net jei nebūtų taip, kodėl manai, kad jų fanai yra gaidžiai? aš, pavyzdžiui, tikrai nesu gaidys. taip, labiau palaikau LR. nors nesu iš Vilniaus. Ir manau, kad ši komanda turi kur kas didesnes perspektyvas, buvę jos žaidėjai yra geriausi Europoje (nieko nesako tokios pavardės kaip Jasikevičius ar Macijauskas?), o dabartiniai - jauni ir daug žadantys.
Ir nors man patinka LR, aš neturiu nieko prieš Žalgirį, jį visada Eurolygoje žaidžiantį palaikau ir nesakau, kad kuri nors komanda (nesvarbu, kokios šakos) yra gaidys ar gaidžiai jos gerbėjai. tai būtų tipiško lietuvio bruožas, o aš nenoriu būti šio liūdnai atrodančio stereotipo pavyzdys.
Greito maisto valgykloj "uzkalnieciai" susitinka bulkute, sasyskyte ir buterbrodukas. Ateina jiems skundziasi surainis, desrainis ir falafelainis, kad ju niekas nenori. Buterbrodukas sako: mes irgi ne madoj. Surainis: - tai kada sugrisim i mada?
Susitinka ziemkentys, jarube ir aruodas.
Pamato veipintoja, startupininka ir omfgoda.
Ei jus naujadarai, dinkit is musu tautosakos, negadinkit musu jotvingavotu baltu saknu. Naujadarai susizvalgo: Mes nerusai, mes is anglisko interneto ir jusu draugai!
2004 m. spalio 26 d. 16:01:04
2004 m. spalio 26 d. 15:14:44
O kaip gausit nuo Ryto greit zalgirieciai... Atrodo lapkricio 6
Dar pažėsim kaip čia bus
2004 m. spalio 25 d. 23:27:47
marciusxx>>>>nekurstyk nesantaikos demonstruodamas savo zoologijos ziniu spragu...
2004 m. spalio 25 d. 23:10:51
2004 m. spalio 25 d. 10:27:49
2004 m. spalio 24 d. 22:05:26
2004 m. spalio 24 d. 22:03:28
2004 m. spalio 24 d. 13:46:27
2004 m. spalio 24 d. 13:28:04
2004 m. spalio 22 d. 21:11:24
2004 m. spalio 22 d. 21:03:35
2004 m. spalio 22 d. 15:48:11
As tai buvau esu ir busiu zalgirio fanas ir kai sios komandos zaidzia kas uz ryta tie g....iai.
khe khe
2004 m. spalio 21 d. 23:07:18
2004 m. spalio 21 d. 21:13:24
2004 m. spalio 21 d. 21:07:58
2004 m. spalio 21 d. 17:06:36
2004 m. spalio 21 d. 17:02:06
As tai buvau esu ir busiu zalgirio fanas ir kai sios komandos zaidzia kas uz ryta tie g....iai.
2004 m. spalio 21 d. 16:58:42
2004 m. spalio 21 d. 11:49:47
2004 m. spalio 20 d. 21:35:56