|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Krepšinis: sergi už Kauno "Žalgirį" ar Vilniaus "Lietuvos Rytą"?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2009 m. kovo 23 d. 16:27:37
man tai geda butu rasyt ypac praejus 10 min po tokio pralaimejimo.
2009 m. kovo 14 d. 19:11:24
2009 m. kovo 14 d. 18:20:43
2009 m. kovo 14 d. 18:17:42
2009 m. kovo 14 d. 18:16:52
2009 m. vasario 10 d. 13:23:35
2009 m. sausio 26 d. 23:15:12
2009 m. sausio 26 d. 23:06:22
čia sekmė irgi prisidėjo, neabejotinai.
o šiaip gerai, kai už savus sergama.
nors ką čia savi, visi esame lietuviai ir etc.
2009 m. sausio 26 d. 21:07:09
2009 m. sausio 26 d. 16:44:35
plius nemanyčiau, kad Rytas yra labiau užsispyrę. jeineklystu, dabartiniai lietuviai Žalgiry lošia už ačiū, kol pasitaisys situacija (jei neklystu), o ryte visokie Eidisonai draskosi. nuovargis daro savo, ir užsispyrimas menkai tepadeda dėl apmaudžių klaidų, atsirandančių esant nuovargiui.
nors šiaip gali dergt mane, kašystai, už šitą komentarą, tolokai nuo krepšinio aplamai esu, vienintelis dalykas, kas arčiau to kašio mane traukia, yra Žalgiris. tai tiek.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. sausio 26 d. 00:19:46
Žalgiris tikrai gerai žaidė, tačiau laimėjio, matyt, labiau užsispyrę.
Dėl kovingumo ir mėgstu L. Rytuką. Nors ir sudėtis [dabartinė] visiškas siaubelis, bet stengiasi iš jėgų visų. Aplodismentai.
O čia paskutinės sek. ir užkimęs Kesmino balsas:
https://www.youtube.com/watch?v=7...oq-ra nkose-foto
2009 m. sausio 3 d. 17:08:10
2009 m. sausio 3 d. 15:14:39
2009 m. sausio 3 d. 15:04:57
2008 m. gruodžio 31 d. 14:41:52
kątik šovė i galvą, kad visai nieko būtų pamatyt, kaip koks Citrinas Rytą treniruoja
2008 m. gruodžio 31 d. 12:54:25
2008 m. gruodžio 8 d. 08:20:01
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. gruodžio 8 d. 01:24:11
2008 m. gruodžio 8 d. 01:11:23
2008 m. gruodžio 8 d. 00:47:13
O Rytas man nepatinka. Ne dėl to, kad Vilniaus komanda ar dar kas. Tiesiog nepatinka žaidimas, žaidėjais, treneriai. Kažkokią antipatiją jiems jaučiu ir tiek.
O tie visi sirgalių kapojimaisi tarpusavyje vemti verčia.