|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Krepšinis: sergi už Kauno "Žalgirį" ar Vilniaus "Lietuvos Rytą"?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2008 m. spalio 7 d. 16:02:16
KingRoach nepritariu, kad Lietuvos rytas antraruse komanda jis pastariuoju metu ir jau kokius 3-4metus uz Zalgiri zymiai geriau varo.As pati ne is sostines bet as uz lietuvos ryta beto zalgirio fanai labai arsus kai atvaziuoja i Siaulius kelia drakes juos ismeta apsauga jie puola vien del to , kad mes Siaulieciai dauguma uz lietuvos ryta manau kiekvienas gali pasirinkti.Zalgirio laikai jau senai pasibaige nebera tos komandos kuri seniau buvo ir nera tikslo juos palaikyti komandos sudetis visikai pasikeitusi slamstas likes tad as uz LIETUVOS RYTA!
Pritariu. Jau kiek kartų reikėjo Žalgiriui mokėt baudas už chuliganišką jų fanų elgesį
2008 m. spalio 7 d. 15:52:11
2008 m. spalio 7 d. 15:29:35
2008 m. spalio 4 d. 21:09:44
2008 m. rugsėjo 19 d. 21:08:18
2008 m. rugsėjo 17 d. 14:40:20
https://www.youtube.com/watch?v=1. ..feature=related
Prisimenat sita? As kai buvau primirses, tokios pabonguos nesitikejau
geras sitas
2008 m. rugsėjo 17 d. 14:20:43
Prisimenat sita? As kai buvau primirses, tokios pabonguos nesitikejau
2008 m. rugpjūčio 15 d. 00:42:31
2008 m. rugpjūčio 15 d. 00:28:15
2008 m. rugpjūčio 2 d. 12:12:41
Kadangi man Kaunas mielesnis - aš už ŽL.
2008 m. rugpjūčio 1 d. 22:06:49
As nuo 5 metu uz Z, tai paskaiciuok kiek prastu ir visiskai nenusisekusiu sezonu buvo.. Ko tu cia burnoji apie istikimybe? Aisku blogai kai Zalgiris prakisa pries antraruse komanda (V.LR) bet juk buna ir bus visko
p.s noreciau kad kitas tavo komentaras butu i tema
2008 m. rugpjūčio 1 d. 17:44:13
2008 m. liepos 26 d. 14:28:32
2008 m. liepos 25 d. 13:56:57
As esu istikimas savo komandos gerbejas, bet jeigu sirgciau uz ryta ir pastoviai likciau zalgirio komandos seselyje tikrai apsiverkciau ir susimastyciau
BUTENT, karaliene, butent. Tau uztektu poros blogu sezonu ir jau keistum palaikoma komanda. Tai is taves toks istikimas gerbejas kaip is manes balerina. Niekad nesuprasi kas yra istikimumas komandai ir jos palaikymas tada kai jai blogai, nes Zalgiriui yra katastrofa kai pasiliekama antroje LKL vietoje ar nepatenkama i Top 16... Tada visi zalfaniai pradeda verkti del labai nenusisekusio sezono. Ispindeje esat kaip niekas kitas, taigi kalbos apie istikimuma is jusu priimu kaip gera anekdota. Neturejot dar progos per 65 metus pagalvoti kas yra istikimybe taigi ciautumeisi geriau.
2008 m. liepos 25 d. 09:45:01
2008 m. liepos 24 d. 20:07:19
2008 m. liepos 24 d. 19:17:30
nu vartyk kaip nori bet lyga yra antra pagal pajeguma
Dešimtis ten žaidžiančių klubų žaidė Eurolygoje praeitą sezoną arba laisvai galėtų konkuruoti Eurolygojr dabar.
L.Rytas jau žaidė tos "antrarūšės" lygos finale du kartus ir vieną kartą netgi laimėjęs, taigi L.Rytas yra vertas žaisti Eurolygoje. Ir be to kažkodėl kai Rytas ir Žalgiris žaisdavo Eurolygoje, Rytas už Žalgirį pasirodydavo geriau. Taip kad Žalgiriui Europoje ne geriausi laikai, o pralaimėti finalai manęs verkti neverčia, kadangi žinau, kad ateityje tikrai laimėsime prieš klubą, kuris vis melžia iš valstybes pinigus
2008 m. liepos 24 d. 18:58:41
2008 m. liepos 24 d. 18:35:12
antraruses lygos?
2008 m. liepos 24 d. 15:16:22
pirma zalgiris turi 80% lietuvos krepsinio sirgaliu, rytas likusius 20% (su tuo manau sutiksi) Taj ir nera ko stebetis kad per visa lietuva atsiranda mazo intelekto zmoniu
antra.. tu pats puoli ginti ryta lyg ji isties butu nelietuviska komanda
Ir galiausiai.. kad jau pradejai pustis reiktu pamineti jog artimiausiu metu siemens arena nebeatitks eurolygos standartu
As esu istikimas savo komandos gerbejas, bet jeigu sirgciau uz ryta ir pastoviai likciau zalgirio komandos seselyje tikrai apsiverkciau ir susimastyciau