Vienas mėgstamiausių albumų. Psichodelika liejasi per kraštus... Galvojau, iš kur Kingdom Come turi eksperimentinio roko... Pasirodo ir šiame albume jo yra. Progresyviojo roko irgi pasitaiko (ypač No Time ir Creation / Gypsy Escape). Night Of The Pigs visada pralinksmina... Puikus albumas, neturiu ką pasakyti... 10 balų
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2012 m. liepos 12 d. 12:39:18
Ir dar įdomus faktas: paskutinė daina No Time pasisavina pirmosios Eternal Messenger gabalą ir atrodytų lyg visas albumas sukasi ratu, vėl iš naujo...
2012 m. liepos 12 d. 12:36:14
Vienas mėgstamiausių albumų. Psichodelika liejasi per kraštus... Galvojau, iš kur Kingdom Come turi eksperimentinio roko... Pasirodo ir šiame albume jo yra. Progresyviojo roko irgi pasitaiko (ypač No Time ir Creation / Gypsy Escape). Night Of The Pigs visada pralinksmina... Puikus albumas, neturiu ką pasakyti... 10 balų