ėėė... super, tai super... o į playlist'ą visos šitos chrestomatijos nesudėsite? Ar čia vėl mano soft'ai/hard'ai grybauja? Gal paspaudus play mygtuką prie gabalo turėtų groti plailist'as? Bet pas mane net ir pats gabalas nepasileidžia... HELP :(
ėėė... super, tai super... o į playlist'ą visos šitos chrestomatijos nesudėsite? Ar čia vėl mano soft'ai/hard'ai grybauja? Gal paspaudus play mygtuką prie gabalo turėtų groti plailist'as? Bet pas mane net ir pats gabalas nepasileidžia... HELP :(
Pabandyk pasinaudoti mygtuku prie topo pavadinimo. Iššokančiame lange rasi grotuvą su visais kūriniais.
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2012 m. rugsėjo 4 d. 16:17:17
thnx, nepastebėjau. tik patikslinsiu - ne prie grotuvo, o prie straipsnio antraštės. Bėgu klausyt ... d-_-b ...
2012 m. liepos 16 d. 12:28:41
love you the rolling stones
2012 m. liepos 16 d. 11:09:10
Pabandyk pasinaudoti mygtuku prie topo pavadinimo. Iššokančiame lange rasi grotuvą su visais kūriniais.
2012 m. liepos 16 d. 10:58:49
2012 m. liepos 16 d. 09:17:31
Rokenrolas visada valde! pagarba tokioms grupems!
2012 m. liepos 15 d. 21:06:02
anybody seen my baby super daina.
2012 m. liepos 15 d. 01:25:51
KLASIKA LIEKA KLASIKA...
2012 m. liepos 14 d. 23:31:03
Pagarba
2012 m. liepos 14 d. 07:34:55
tos grupes niekas nepakartos.niekada.