Šįryt po ilgos, kelių metų pertraukos vėl jų klausiaus, klausiaus.
Labai įdomi, sunki muzika, reik nusiteikimo. NA, mano nuomone, tai begal graži muzika, bet keista, nežinau.
GAl kas gali rekomenduoti kokių įdomesnių, gražesnių dainų? (:
va čia tai klipukas - 10 balų :> o šiaip tai be apokaliptarkos, labai gerai ir apocalyptica dievinu šią grupę vien dėl to , kad ji subtiliai sumaišo klasiką ir roką..
zinoma reikia pradet rinkt, juk visai nedaug laiko liko : D ...laukiu nesulaukiu ju koncerto...
Nuostabi grupė. Savo nepakartojamais talentais sukuria įspūdingą muziką. Neseniai tik juos atradau ir iškart ši grupė mane pakerėjo. O jų koncertai tai kažkas nerealaus kiek teko matyt. Negaliu patikėt, kad jie atkeliauja į Lietuvą. Nenorėčiau praleisti progos juos išgirsti gyvai.
Nesu didelis gerbėjas bet kartais kaip užsikabliuoju ant kokios dainos tai galiu savaitėm klausyt. Paskutinė tokia buvo "Prologue (Apprehension)" iš albumo "Reflections". Meistriškai valdo instrumentus, nieko neprikiši.
O kaip šovė mintis tokią temą sukurt, prieš artėjantį koncertą informaciją renki?
Programuoti ir daryti su sistemomis JavaScript ir mySQL as dar nemoku. Mokykloj ir veliau mokiausi tik kaip pele tvirtai desine laikyti, procesoriu, ekrana ijungti ir matematikos, statybos programas turbopascal bei autocad ivaldyti.
Gerai, dirbau musicui 4 metus be atlygio kasdien. Pildziau duombaze. Kazkas gyveno is populiarumo ir reklamos. Ji arba jis turedami 27m gali savanoriauti iki begalybes. Bet kai tu 30+nothing tu turi seima negali dirbt apdoroti dizaina be atlygio. Man 69m
Pakeisciau ir pats (po metu) bet reikalingi € o ne tik savasnoras. Reikalingas kompiuteris, minimalus programavimo kursai, minimalus atlygis ir musicas skestu sirdutese
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
2007 m. rugpjūčio 2 d. 16:56:07
2007 m. rugpjūčio 2 d. 00:05:43
2007 m. rugpjūčio 1 d. 23:36:33
2007 m. rugpjūčio 1 d. 19:05:49
2007 m. liepos 26 d. 17:33:47
Dėkoju už rekomendacijas (:
2007 m. liepos 25 d. 20:06:01
2007 m. liepos 24 d. 11:25:25
Labai įdomi, sunki muzika, reik nusiteikimo. NA, mano nuomone, tai begal graži muzika, bet keista, nežinau.
GAl kas gali rekomenduoti kokių įdomesnių, gražesnių dainų? (:
2007 m. liepos 22 d. 19:50:00
2007 m. liepos 22 d. 17:22:16
2007 m. liepos 19 d. 17:39:34
taip aš ir bandau išsiprašyt
jo fuzuotos violančels puikiai skamba
2007 m. liepos 19 d. 17:37:00
2007 m. liepos 19 d. 13:07:34
be to, jų koncertas spalio mėnesį,kur SiN ir važiuos..
2007 m. liepos 17 d. 22:19:28
nu va apocalypticos fanai negali likti abejingi šitam jų pasirodymui. .
https://www.youtube.com/watch?v=7dwU0ptAK GQ
va čia tai klipukas - 10 balų :> o šiaip tai be apokaliptarkos, labai gerai ir apocalyptica
2007 m. liepos 16 d. 20:48:04
sužavėjo ir užbūrė kaip senais laikais.
2007 m. liepos 16 d. 17:31:14
Ir šiaip voilončelės nuostabus garsas
2007 m. liepos 16 d. 13:55:03
(O kaip šovė mintis tokią temą sukurt, prieš artėjantį koncertą informaciją renki?)
zinoma reikia pradet rinkt, juk visai nedaug laiko liko : D ...laukiu nesulaukiu ju koncerto...
2007 m. liepos 16 d. 00:16:13
https://www.youtube.com/watch?v=7dwU0ptAK GQ
2007 m. liepos 16 d. 00:04:42
2007 m. liepos 15 d. 21:54:38
2007 m. liepos 15 d. 21:24:14
O kaip šovė mintis tokią temą sukurt, prieš artėjantį koncertą informaciją renki?