O Spotify grojaraštyje tos distinkcijos, kur yra topo dainos, kur iškritusios, kur naujai siūlomos, nėra. Be to, kiekvieną dainą įvertinti patogu iškart iš pirmos perklausos, todėl man tik vaikštant per music'e esančias spotify nuorodas tą patogų daryt.
Man tai klausyti topo tiesiai Spotify grojaraštyje atrodo max nepatogu. Nes aš noriu išgirsti tik naujas dainas ir kai kurias iškritusias dainas dar paklausau pamąstydamas, ar verta jas gelbėti. Tų pačių dainų kiekvieną savaitę man klausyt nereikia.
Nes tas, kas tvarko music.lt Spotify paskyrą, turbūt pamiršo atnaujint. Gal nepamirš ateinantį savaitgalį. Man kai tas playlist'as nereikalingas, tai aš ir nematau tos problemos.
Kai kurie zmones tiesiog privalo keistis. Neissibegioti. Keistis. O svajones tikrai pildoma. Kas atrode neimanoma pries 10m. tas naturaliai atrodo dabar
2012 m. liepos 22 d. 16:14:28
Hellyeah be konkurencijos geriausi sia savaite,taip primena Pantera,super!Kazkokie Alberta Cross nieko vietom.
.
2012 m. liepos 19 d. 13:50:01
yra smagiu gabaliuku.
2012 m. liepos 18 d. 15:10:34
Secret Service atsigavo
2012 m. liepos 18 d. 15:00:26
oo Hans'as!
2012 m. liepos 18 d. 11:43:33
Labai superinė savaitė !
Baroness išleido nurautai gerą albumą ir dar tris naujienas malonias atradau: Capital Lights, Mark Tremonti, Saving Abel.
P.S. Tėvams reiks pasakyt, kad Secret Service po paskutinio 1987m. albumo pagaliau vėl išleido NAUJĄ albumą :D
2012 m. liepos 17 d. 17:22:30
Yep, gonna be an epic movie!
2012 m. liepos 17 d. 17:21:10
Hans Zimmer of course :)
2012 m. liepos 17 d. 16:38:35
TREMONTI! Pagaliau

.