Nu anekdotas - atėjo naujokas į musicą atsisiųst 'kieto muzono', bet sužinojęs, kad to padaryt nepavyks, daugiau čia negrįžo.. O išsiregistruot iš čia neįmanoma...
Na bet ar negalima to perspėjimo iškelt tiek, kad net aklas matytų? Abejoju, ar tokie veikėjai skaito DUKą ir ar nesitiki, kad visos taisyklės turi išimtis, m?
Nu anekdotas - atėjo naujokas į musicą atsisiųst 'kieto muzono', bet sužinojęs, kad to padaryt nepavyks, daugiau čia negrįžo.. O išsiregistruot iš čia neįmanoma...
Na bet ar negalima to perspėjimo iškelt tiek, kad net aklas matytų? Abejoju, ar tokie veikėjai skaito DUKą ir ar nesitiki, kad visos taisyklės turi išimtis, m?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2012 m. liepos 17 d. 22:42:20
Rutone nebūk tokia neįdomi, nesugadink visko :D
2012 m. liepos 17 d. 22:40:37
2012 m. liepos 17 d. 22:25:36
nes nežinai kaip išsiregistruot, va kodėl (:
o kaip išsiregistruoti iš music.lt - kitas, netgi sakyčiau, iš pirmojo išplaukiantis klausimas.
2012 m. liepos 17 d. 22:21:42
Tai o kam cia daugiau registruotis, jei neitu siustis? Galvojat siaip cia jau kazkelintus metus sedziu?
2012 m. liepos 17 d. 21:33:03
laikinkit Crazio komentarą!!!!! Bus įdomu
2012 m. liepos 17 d. 21:30:20
Ta prasme? Iš esmės galima, reikia tik būti vip nariu. Galiu dar kelis atskleist fintus kaip atsisiųsti iš čia, jei surinksiu 10 like.
2012 m. liepos 17 d. 21:26:43
Ne klausimas, o legenda
2012 m. liepos 17 d. 21:25:09
Nea.
2012 m. liepos 17 d. 21:18:10
Ar per music.lt galima siustis dainas?