Toks jausmas, kad visiškai be įsigilinimo peržvelgtas tekstas... taip negalima elgtis. Daina gal ir vidutinė, bet tokie skambūs pasisvaičiojimai irgi nelabai čia tinkami. Aš asmeniškai šiai dainai duodu silpną 8-etą.
Čia turbūt vienintelis tekstas, kurio atidžiau neperskaičiau. Bet leiskite man atsipūsti...
Toks jausmas, kad visiškai be įsigilinimo peržvelgtas tekstas... taip negalima elgtis. Daina gal ir vidutinė, bet tokie skambūs pasisvaičiojimai irgi nelabai čia tinkami. Aš asmeniškai šiai dainai duodu silpną 8-etą.
Vasarą čia atrodo jau įprasta sugrįžti seniems nariams. O duomenys tikrai neturėtų niekur būti prapuolę, būtų keista, tad beveik garantuoju, kad bus sugrąžinti.
Sveiki visi, nebuvau čia mažiausiai 16 metų apsilankęs , Ar administratoriai yra pasikeitę jau nuo 2010 metų maždaug, man reikia savo senosios anketos informacijos/duomenu, jei apskritai tokia išlikusi.
2018 m. balandžio 7 d. 20:45:24
Čia turbūt vienintelis tekstas, kurio atidžiau neperskaičiau. Bet leiskite man atsipūsti...
2018 m. balandžio 7 d. 20:38:03
2018 m. balandžio 7 d. 20:14:01
Kai matau ar girdžiu kur nors žodžius "kill yourself", mane supykina, ir daina iš esmės nieko gero.