Realiai jei vertinant jas abi iš dabartinės perspektyvos, tai nei viena. Nelimpa ir tiek. Jei vertinant jų įtaką muzikai apskritai - The Beatles. Jei įtaką roko muzikai - The Rolling Stones. Žodžiu lyg ir būtų 50/50, bet jei jau reikia pasirinkt vieną, gal visgi kažkiek labiau linkčiau į Rolling Stones pusę.
Vienareikšmiškai the Beatles. Jie visi buvo labai įdomios asmenybės (na, gal Ringo kiek mažiau). Antroje karjeros pusėje daug ir rezultatyviai eksperimentavo įvairiose formose. Nė vienam nereikėjo ant scenos vaidint viščiuko (Mickai?). Buvo labai šmaikštūs (tarkime, "The Beatles Christmas records"). Stones? Ne, ačiū.
Mano svarbi priežastis, kokią galiu paminėti atsakant į tai, kodėl renkuosi The Rolling Stones gali būti ta, kad jie vis dar koncertuojanti grupė (nors tai ne taip svarbu), ir dar svarbesnė: jie didesnę pirmenybę savo muzikoje teikia rokenrolui. Viskas paprasta. Nors The Beatles irgi negali nusileisti, nes jų muzika man labiau prie širdies. Beje, jie pradėjo savo muzikinę veiklą 1960, o Rolling Stone'ai 1962 metais, nors tai irgi nelabai turi įtakos mano apsisprendimui.
2020 m. rugpjūčio 25 d. 23:01:37
Čia labai sunku apsispręst. Kai noriu pasvajot dažniau klausau vabalus, kai noriu uzsidegt - imu akmenis
2020 m. balandžio 20 d. 10:24:45
be abejones Beatles, viskam itaka padare jie yra, net tiem patiem stonsam, kurie bande labai nesekmingai kopijuoti sgt peper albuma ir tt.
2014 m. lapkričio 5 d. 11:03:11
The Beatles
2014 m. lapkričio 5 d. 01:54:00
Realiai jei vertinant jas abi iš dabartinės perspektyvos, tai nei viena. Nelimpa ir tiek. Jei vertinant jų įtaką muzikai apskritai - The Beatles. Jei įtaką roko muzikai - The Rolling Stones. Žodžiu lyg ir būtų 50/50, bet jei jau reikia pasirinkt vieną, gal visgi kažkiek labiau linkčiau į Rolling Stones pusę.
2014 m. lapkričio 5 d. 01:04:45
The Rolling Stones vs. The Beatles 6:12
2014 m. lapkričio 5 d. 00:01:38
The Rolling Stones :)
2013 m. lapkričio 29 d. 21:37:48
The Beatles.
2013 m. lapkričio 29 d. 18:30:16
The Beatles
2013 m. lapkričio 29 d. 17:11:38
Durna tema, bet rinkčiausi The Rolling Stones, nes manau kad jie padarė didesnę įtaką roko muzikai.
2013 m. lapkričio 29 d. 15:58:06
The Rolling Stones vs. The Beatles 4:10
2013 m. lapkričio 29 d. 15:19:22
The Beatles
2012 m. rugpjūčio 29 d. 23:06:23
Beatles
2012 m. liepos 20 d. 16:10:10
Aš pats, po ilgų apmąstymų nusprendžiau ir pasirinkau. Šioj dvikovoj palaikau - The Beatles.
2012 m. liepos 19 d. 21:14:36
Neabejotinai The Beatles.
2012 m. liepos 19 d. 21:05:48
The Rolling Stones vs. The Beatles 4:6
2012 m. liepos 19 d. 20:18:44
Vienareikšmiškai the Beatles. Jie visi buvo labai įdomios asmenybės (na, gal Ringo kiek mažiau). Antroje karjeros pusėje daug ir rezultatyviai eksperimentavo įvairiose formose. Nė vienam nereikėjo ant scenos vaidint viščiuko (Mickai?
). Buvo labai šmaikštūs (tarkime, "The Beatles Christmas records"). Stones? Ne, ačiū.
2012 m. liepos 19 d. 17:43:43
jei jau taip, tada vis delto, renkuosi The Beatles.
2012 m. liepos 19 d. 16:53:49
Stones
2012 m. liepos 19 d. 16:00:52
The Rolling Stones vs. The Beatles 3:4
2012 m. liepos 19 d. 15:20:50
Mano svarbi priežastis, kokią galiu paminėti atsakant į tai, kodėl renkuosi The Rolling Stones gali būti ta, kad jie vis dar koncertuojanti grupė (nors tai ne taip svarbu), ir dar svarbesnė: jie didesnę pirmenybę savo muzikoje teikia rokenrolui. Viskas paprasta. Nors The Beatles irgi negali nusileisti, nes jų muzika man labiau prie širdies. Beje, jie pradėjo savo muzikinę veiklą 1960, o Rolling Stone'ai 1962 metais, nors tai irgi nelabai turi įtakos mano apsisprendimui.