@SudegintaSaule labai idomu, kaip cia taip imanoma tikrai kad tik tau vienai taip gali atrodyti padaritum apklausa gatve sutikusiu vaikinu, 10 is desimties vargu ar pasakitu kad peraugo, taip sakant apriori (senai jau nevartojau sio zodzio, gal ir ne i tema )
Mmmmmm DA DA....XD Va čia tai gerasXD aš kažkaip klausau sau laimingai black'o ir death'o , brutalkės, bet krūtinė užaugo ir ,mano nuomone, net peraugo XDDD
ne nu visai...
o del tu tyrimu.. skaiciau net toki dalyka, kad klausant klasikos maziau spuogu dygsta paaugliams nei klausant sunkiosios muzikos. cia gal koks bandymas vaikus peraukleti nuo popso ant klasikos, nzn.
desningumu jkiu nepastebejau, o zmoniu, klausanciu klsaikines muzikos, pazistu tikrai ne viena.
Aha. tai štai ko man trūksta, klasikos kompaktų! o aš vis maniau, vitaminų, vitaminų.......
žodžiu, brangieji, nuo šiol, pažėję į panos formas, galėsit spręst, ko ji klauso tik nežinau, kaip kovot su silikoniniais papais ir poroloniniais liemenukais? čia gal suprast kaip norą pasirodyt protingesne ir labiau išsilavinusia, nei esi, ar kaip?
ir dar man įdomu, jei, pasak ep, nuo klasikos didėja merginų papai, kuo klasikos klausymas pasireiškia vaikinams?
Pasipasakokit, nesidrovėkit
nu girdėjau kad valgant ir tepant krūtis riebe kaimiška grietine labai auga jos o dėl klasikinės muzikos tai tikėtina juk ten tie japonai pridarė bandymų kox poveikis sunkiosios muzikos ir klasikinės įvairiems dailykams...atitinkamai jis buvo labai neigiamas ir teigiamas
tai ar pastebejot desningumus na issiaiskinkim...
ar klasikines muzikos klausimas padeda augti kritims nes pomidorai auga apie 30% sparciau...
stai kur slipi klausimas:
ar klausot klasikos ?
kaip cia antraa suformulot... mm
nu zodziu papu didis?
va teip
as siokiu tokiu sampratu toriu, bet kolkas prilaikisiu...
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. liepos 31 d. 22:05:47
@SudegintaSaule labai idomu, kaip cia taip imanoma
2007 m. liepos 31 d. 21:02:21
2007 m. liepos 26 d. 23:42:56
del ziaurej dideliu papu tai kaip supratau tu juokauji?
2007 m. liepos 26 d. 23:33:39
as vat, pvz, groju fortepijonu daug klasikines muzikos,ir siaipsulioj tenka daug klausyt.... taigi turiu Ziauriai Didelius Papus
ne nu visai...
o del tu tyrimu.. skaiciau net toki dalyka, kad klausant klasikos maziau spuogu dygsta paaugliams nei klausant sunkiosios muzikos. cia gal koks bandymas vaikus peraukleti nuo popso ant klasikos, nzn.
desningumu jkiu nepastebejau, o zmoniu, klausanciu klsaikines muzikos, pazistu tikrai ne viena.
2007 m. liepos 26 d. 21:53:58
"Aha. tai štai ko man trūksta, klasikos kompaktų! " jo? "D
vaikinai darikit isvadas, ka dovanot savo antroms pusems "D
2007 m. liepos 26 d. 21:42:44
2007 m. liepos 26 d. 21:42:12
2007 m. liepos 26 d. 21:40:28
pz pz tema
Aha. tai štai ko man trūksta, klasikos kompaktų!
žodžiu, brangieji, nuo šiol, pažėję į panos formas, galėsit spręst, ko ji klauso
ir dar man įdomu, jei, pasak ep, nuo klasikos didėja merginų papai, kuo klasikos klausymas pasireiškia vaikinams?
Pasipasakokit, nesidrovėkit
2007 m. liepos 26 d. 20:39:16
2007 m. liepos 26 d. 20:07:01
2007 m. liepos 26 d. 19:34:29
2007 m. liepos 26 d. 19:29:04
2007 m. liepos 26 d. 19:25:51
2007 m. liepos 26 d. 18:32:54
karves duoda daugiau pieno ir tram pam pam
2007 m. liepos 20 d. 21:00:04
2007 m. liepos 20 d. 20:51:23
ar klasikines muzikos klausimas padeda augti kritims
stai kur slipi klausimas:
ar klausot klasikos ?
kaip cia antraa suformulot... mm
nu zodziu papu didis?
va teip
as siokiu tokiu sampratu toriu, bet kolkas prilaikisiu...