Klaviatūros ypatumai man nelabai patinka nešiojamo, turi keist rašomąją kalbą, kad lietuviškas raides parašyt, kad skaičius, vėl keist. Bet daugiau yra vien nešiojamo privalumai.
Stacionarus man irgi priimtinas, bet rečiau juo naudojuos, stovi apdulkėjęs dabar.
Vertinčiau abudu vienodai, man tai neturi reikšmės, kuris iš jų bebūtų.
Čia gal labai nuo paskirties priklauso. Jei nieko rimto neveikiant - filmai, internetas, nuotraukos ir žaidimai, tai manau nešiojamas fainiau ir kuo kompaktiškesnis.
Anksčiau teko gyventi su stacionariuoju, bet dabar jau keleri metai, kaip dirbu vien su nešiojamu. Ir tikrai manau, kad nešiojamas žymiai geresnis. Na, aš nežaidžiu kompiuterinių žaidimų ar kitų kompiuterį apkraunančių dalykų, tačiau nešiojamą gali vežtis kur nori, įsijungti kad ir gamtoje (jei dar nesuėsta baterija), o jei nepatinka jutiminė pelytė, visada galima nusipirkti paprastą, kaip kad padariau aš
Tad aš 100% už nešiojamąjį
Jeigu nusimanai kompiuteriuose tai tuomet stacionarūs, kitu atveju laptopai vadinamieji. Nors aš asmeniškai, turėjęs ir laptopą ir PC, dabar sakyčiau kad auksinis viduriukas yra turėti savo komplektacijos (vadinamąjį "barebone" kompiuterį) PC ir kokį pigų lengvą notebook'ą. Kokia prasmė iš galingo nešiojamojo kompiuterio jeigu tau jo reikia tik muzikos transliacijai, filmų žiūrėjimui ir kaip flash'ui. Tokiu atveju tereikia tik pasijungti viską, ko trūksta, ir dirbi. O jeigu darbe reikia užrašams ir taip toliau, tai vėlgi, jis idealiai tinka, nes galios nereikia kad dirbtum su pdf aba wordu. O namie jau gali įsijungti ir kaifuoti nuo 21 colio, 2 branduolių, 4 GB RAM...
Vertindavau stacionarius labiau, bet kai darbo reikalams isireike nesiojamo kompiuterio, pakeiciau savo nuomone. Dabar parametrai ir nesiojamuose jau buna labai geri, su jeis galima nuveikti ta pati ka ir stacionariu, o ir kainu skirtumas nebera jau toks bauginantis. Aisku uz mobiluma ir patoguma, siektiek permoketi tenka. Be to, kai rinkausi kompiuteri, teko aplankyti nemazai svetainiu siulanciu NB. Didziausia ispudi paliko www.nshop.lt su savo pasiula ir mazomis kainomis. Apsilankius ju salone, darbuotojai sudeliojo paskutius taskus ant i, ir dabar sekmingau naudojuosi NB ir drasiai sakau, kad pirmenybe teikiu tik nesiojamiems
mArLb0r0 (Užblokuotas)
2008 m. gegužės 13 d. 21:01:48
Nešiojamas, su kuo daugiau greičio (Ghz).
Skaityk mano blogą: http://16div.tumblr.com
uuuuu, good for you man dėl vietos ir aparatūros trūkumo taip neišein, bet ateity rimtai planuoju kokias kolonkes sau išsiskirt, nes be nieko klausyt/žiūrėt ką tai kaip celofaną graužt. šiaip tai tiesa, net paprastos ausinės reikalus labai gerai taiso, jas ir naudoju gan dažnai.
aišku net neverta klausyt per tas kur būna kompe. pajungi nuo muzikinio centro išdėstai po visą chatą nerealiai patogu.) plius gali sėdėt hamake ir žėt filmus kaip aš darau o tave supa supista dbb jūra.) nais
2012 m. balandžio 5 d. 22:02:29
Man visada labiau patiko nešiojamieji. Paprasčiausiai dėl patogumo.
Man nereikia galingo kompiuterio, o nešiojamo pakanka naršimui internete.
2012 m. sausio 22 d. 03:42:30
Stacionarus man irgi priimtinas, bet rečiau juo naudojuos, stovi apdulkėjęs dabar.
Vertinčiau abudu vienodai, man tai neturi reikšmės, kuris iš jų bebūtų.
2012 m. sausio 21 d. 20:59:42
2012 m. sausio 21 d. 20:59:35
Man patinka nešiojamieji, nes galima nusinešti kur tik nori
Ne veltui toks pavadinimas
2012 m. sausio 21 d. 17:31:07
2011 m. rugsėjo 8 d. 17:53:30
2011 m. rugsėjo 8 d. 15:53:55
Tad aš 100% už nešiojamąjį
2011 m. rugsėjo 8 d. 15:49:14
2011 m. balandžio 11 d. 16:01:18
2011 m. balandžio 11 d. 15:01:27
2011 m. balandžio 11 d. 12:02:58
2011 m. kovo 26 d. 22:55:23
2008 m. gegužės 13 d. 21:01:48
2008 m. gegužės 2 d. 00:36:20
2008 m. gegužės 1 d. 21:08:13
2008 m. kovo 19 d. 19:55:42
2008 m. kovo 19 d. 19:50:53
2008 m. kovo 19 d. 19:50:24
2008 m. kovo 19 d. 19:47:55
del garso kokybes tai gerai pastebeta, siaip tai koloneles galima pajungt, arba ausines ir to 100 kart geresnis garsas...
aišku net neverta klausyt per tas kur būna kompe. pajungi nuo muzikinio centro išdėstai po visą chatą nerealiai patogu.) plius gali sėdėt hamake ir žėt filmus kaip aš darau o tave supa supista dbb jūra.) nais
2008 m. kovo 19 d. 19:45:43
ir
dellus
viskas kitokių nepripažįstu.)