Eij, nešūkauki taip smarkiai, bo ne tu viena jo nori .. ..
Tad nebūki "apžora" ir mitriai dalinkis per pusę tą bilietą, jei tau vdrug paims ir nuskils !
Na, iš tikro, aš tau gi nešaukiau į ausį.. Tai aš suprantu, kad ir kiti nori, aš suprantu, bet aš tikriausiai labiausiai, negana to gali kas nori ir nusipirkti bilietą
Aš nesu "apžora", tikrai nesu, bet.. šį kartą esuuu, dėl to bilietėlioooo... Gal tikrai man pasiseks, duok Dieve
Eij, nešūkauki taip smarkiai, bo ne tu viena jo nori .. ..
Tad nebūki "apžora" ir mitriai dalinkis per pusę tą bilietą, jei tau vdrug paims ir nuskils !
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep's ... * ;-]
Čia dabar kas - pusė setlisto? Nu OK, OK, prabalsuosim.... Vertint sudėtinga, bet visgi solinė kūryba man gal kiek artimesnė. Geriausios iš čia išsirinkt neįmanoma - pernelyg visas mėgstu. Na o bet tačiau.... Roxanne setliste nemačiau :/ Nors, kiek žinau, ją visada dainuoja. Bet kokiu atveju žinau - Kaune bus gerai
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2012 m. liepos 23 d. 19:21:19
geras-ispudingas ritmas.yra ka paklausyti. saunu.
2012 m. liepos 23 d. 19:02:21
Na, iš tikro, aš tau gi nešaukiau į ausį.. Tai aš suprantu, kad ir kiti nori, aš suprantu, bet aš tikriausiai labiausiai, negana to gali kas nori ir nusipirkti bilietą
Aš nesu "apžora", tikrai nesu, bet.. šį kartą esuuu, dėl to bilietėlioooo... Gal tikrai man pasiseks, duok Dieve
2012 m. liepos 23 d. 15:44:01
Eij, nešūkauki taip smarkiai, bo ne tu viena jo nori ..
..
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep's ... * ;-]
2012 m. liepos 22 d. 23:27:18
na įvertinta, įvertinta. - daug gražių dainų jisai turi.
2012 m. liepos 22 d. 15:18:06
Ir Let Your Soul Be Your Pilot, o 1993 m. albumo "Ten Summoner's Tales" albumas faktiškai visas geriausių hitų albumas, netgi beast-side'as...
2012 m. liepos 21 d. 17:03:06
Smagu, kad prie kiekvienos dainos yra aprašas. Ir nuotraukos fainos parinktos - tikras malonumas balsuot.
2012 m. liepos 21 d. 16:12:56
Noriu bilieto!!
2012 m. liepos 21 d. 12:31:22
Roxanne ir Message in a Bottle - šedevrai. Englishmen in New York, Desert Rose, Fields of Gold - superhitai. Visa kita - nuostabi kūryba.
2012 m. liepos 20 d. 17:54:01
Čia dabar kas - pusė setlisto? Nu OK, OK, prabalsuosim.... Vertint sudėtinga, bet visgi solinė kūryba man gal kiek artimesnė. Geriausios iš čia išsirinkt neįmanoma - pernelyg visas mėgstu. Na o bet tačiau.... Roxanne setliste nemačiau :/ Nors, kiek žinau, ją visada dainuoja. Bet kokiu atveju žinau - Kaune bus gerai
2012 m. liepos 20 d. 14:57:37
Aš - už Massažą Butelyje, best Eva (ir dar už Everybody Laughed, kurios čia nėra)