Oldschoolinis electro cool, tik beda, labai visas vienodas nes naudoja atlikejai tuos pacius syntikus ir drum machine'us. Megstu labiau atlikejus su individualiu atpazystamu stilium, kaip pvz Legowelt.
Dabar Electro labai painiojamas su Electro House, ir tai sakyciau kazkaip kvaila, as asmeniskai labai nemegstu Electro House, bet labai megstu sena gera Electro, klausau tokiu atlikeju kaip Afrika Bambaataa, Drexciya, Hashim, Cybotron, Egyptian Lover, Model 500...
LoseControl rašė: Esmė, kad tu nežinai kas yra elektro, jei tau asocijuojasi tik su technūškėm ar trancu tai čia jau tavo muzikinio neišprusimo problema.
Electro elementai skiriasi nuo ištisos dainos (jei taip galima pavadinti). Kad ir toj Muse muzikoj kai kur yra electro, bet ten tai tik elementas, 'atspalvis', o ne visiškai electro.
NeMoLP rašė: Bet tai tik elementai. Dar nera visiskas electro as electro niekada nezadu klausyt. Bet Muse'ams tinka tie kaip tu sakei ,,Elementai'' , nes jie pagrazaina ju muzika. kazkas naujo ir nepaprasto
Labai teisingai pasakė dėl Muse. O tu bent žinai kokių elektro pavyzdžių be visų techno ir t.t.? Elektronika yra puikus žanras, ir ta tavo Muse be jo nebūtų tokia ypatinga jums.
Bet tai tik elementai. Dar nera visiskas electro as electro niekada nezadu klausyt. Bet Muse'ams tinka tie kaip tu sakei ,,Elementai'' , nes jie pagrazaina ju muzika. kazkas naujo ir nepaprasto
nesuprantu kaip galima neigti akivaizdu muzikini stiliu, juolab ,kai jo elementus naudoja taip pat ir jusu abieju megstama grupe muse.
Na ,bet ka jau cia su vaikais gincysies..
Ypatingai patinka Vitalic ,
Is electroclash: Felix Da Housecat , Miss Kittin
Electropop: Ladytron , The Knife
Electro house: Benny Benassi , David Guetta (senesni darbai)
Is senesnio (klasikinio) electro: Music Instructor, Bomfunk Mc's
Ir dar labai megstu electro-industrial : Skinny Puppy, Front Line Assembly, Funker Vogt, Wumpscut
va teip
Kokia jau čia tavo ta nuomonė?
Postu žemiau. "Ne, nes man tai nėra muzika. "
Na pvz SPECTER neytgi pavadinimų prirašė ir argumentavo, kad tai tikrai yra muzika. O štai jūs sakote, ne tai nėra muzika. Tai kas čia per nuomonė?
Gerai. Man tai nėra muzika, nes nesuprantu, kaip vien iš 'sintetinių' arba 'negyvų' garsų gali atsirasti muzika. Taip pat ten dažniausiai nėra jokios minties ar temos, vien garsai, ritmas ir kartais šiek tiek vokalo.
joa panasu kad daugelis cia zmoniu net nezino kas tas electro.
asmeniskai klausau ir isskiriu tokius atlikejus kaip:
Vitalic, The Hacker, Legowelt, Felix Da Housecat, Ellen Allien, Ladytron, Mount Sims.
Is senesnes kartos neklausau beveik nieko, nes pats electro, taip pat ir techno atradau per electroclasha (~2001 m electro revival banga), kurio pagrindiniai veikejai ir buvo mano auksciau isvardyti atlikejai.
Siaip kas nezino kas yra electro, rekomenduoju pracekint Vitalic, tai bene energingiausias galingiausias electro is visu ka esu girdejes.
Vitalic, The Hacker, Legowelt, Felix Da Housecat, Ellen Allien, Ladytron, Mount Sims.
Is senesnes kartos neklausau beveik nieko, nes pats electro, taip pat ir techno atradau per electroclasha (~2001 m electro revival banga), kurio pagrindiniai veikejai ir buvo mano auksciau isvardyti atlikejai.
Siaip kas nezino kas yra electro, rekomenduoju pracekint Vitalic, tai bene energingiausias galingiausias electro is visu ka esu girdejes.
Atsakyciau, jei kas pavyzdziu duotumet, kokios tos grupes
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. vasario 11 d. 21:06:04
2010 m. vasario 10 d. 21:51:19
2009 m. gruodžio 18 d. 18:32:07
Esmė, kad tu nežinai kas yra elektro, jei tau asocijuojasi tik su technūškėm ar trancu tai čia jau tavo muzikinio neišprusimo problema.
2009 m. gruodžio 18 d. 17:16:06
2009 m. gruodžio 18 d. 17:06:36
2009 m. gruodžio 18 d. 16:38:56
2009 m. gruodžio 18 d. 16:33:30
Bet tai tik elementai. Dar nera visiskas electro
Labai teisingai pasakė dėl Muse. O tu bent žinai kokių elektro pavyzdžių be visų techno ir t.t.? Elektronika yra puikus žanras, ir ta tavo Muse be jo nebūtų tokia ypatinga jums.
2009 m. gruodžio 18 d. 16:31:06
2009 m. gruodžio 18 d. 14:42:41
Ne, nes man tai nėra muzika.
Pritariu visom keturiom
nesuprantu kaip galima neigti akivaizdu muzikini stiliu, juolab ,kai jo elementus naudoja taip pat ir jusu abieju megstama grupe muse.
Na ,bet ka jau cia su vaikais gincysies..
2009 m. gruodžio 9 d. 20:40:19
Ne, nes man tai nėra muzika.
Pritariu visom keturiom
2009 m. lapkričio 30 d. 08:54:41
Is electroclash: Felix Da Housecat
Electropop: Ladytron
Electro house: Benny Benassi , David Guetta (senesni darbai)
Is senesnio (klasikinio) electro: Music Instructor, Bomfunk Mc's
Ir dar labai megstu electro-industrial : Skinny Puppy, Front Line Assembly, Funker Vogt, Wumpscut
va teip
2009 m. lapkričio 29 d. 23:21:39
2009 m. lapkričio 29 d. 22:21:23
Visai ne. Tokia mano nuomonė apie electro.
Na pvz SPECTER neytgi pavadinimų prirašė ir argumentavo, kad tai tikrai yra muzika. O štai jūs sakote, ne tai nėra muzika. Tai kas čia per nuomonė?
Gerai. Man tai nėra muzika, nes nesuprantu, kaip vien iš 'sintetinių' arba 'negyvų' garsų gali atsirasti muzika. Taip pat ten dažniausiai nėra jokios minties ar temos, vien garsai, ritmas ir kartais šiek tiek vokalo.
2009 m. lapkričio 29 d. 21:50:21
2009 m. lapkričio 29 d. 21:42:21
2009 m. lapkričio 29 d. 21:31:28
2009 m. lapkričio 29 d. 18:39:19
got a problem, problematique?
2009 m. lapkričio 29 d. 18:36:57
2009 m. lapkričio 29 d. 17:52:56
2009 m. lapkričio 29 d. 15:27:20