Viena iš mėgstamiausių grupių Man tai labiausiai The Bird And The Worm žiauriai patinka Ir jų klipai, ir dainos tokie creepy ir funny. Jei mėgsti bijoti tai aišku, kad gąsdins, bet jei turi gerą skonį tada tikrai pakels nuotaiką
kodel tu manai, kad iskrypimas??? zn man atrodo kad iskrypimas yra klausytis tokios grupes kjp YVA ar MANGO bet tikrai ne the used.. gera grupe, grazios dainos.. aisku cia skonio reikalas, kt tj atrodo kad jie s.. varo, bet man jie viena is mano megstamiausiu grupiu
pirma daina kuria as isgirdau buvo noise and kisses.ji man taip ziauriai patiko tai db esu fanebet gaila kad nedaug turiu tos grupes dainu..kazkaip nelabai randu...
Tikrai labai gera grupe, viena is mano megstamiausiu... kazkas sake, kad balsas panasus i blink182, taj as nepritariu... vokalisto labaj isskirtinis balsas. nesumaisyciau su nieku...
www.last.fm/user/xnerex
(pasiziurekit ka as dar siaip pasiklausau)
xstraight edgex xsXex xnerex
Lemika rašė: manau, kad jie darosi komerciski. ta prasme kuo grupe nepouliaresne tuo geriau. teoriskai. dabar jie po biski darosi tokie pop/rock shit ir pan... kaip ir Rasmus...
va teisingai sakai.
o labiausiai patinka man ju "all that ive got"
tai kad neina ishvis ju balsu ten atskirti... bet the used tai rimchiau pavaro... shiaip coveris lieka coveriu, jei patys butu kazhka gero sukure...
the wave can't stop
... ... ... ... ...
This life is more than just to read through
siaip viena daina faina is nedaugelio zinomu....dar lb patinka coveris live su my chemical romance - under pressure live! verta parsisiusti...nors siaip kiekvieno skonis i muzika skirtingas bet dzin...
manau, kad jie darosi komerciski. ta prasme kuo grupe nepouliaresne tuo geriau. teoriskai. dabar jie po biski darosi tokie pop/rock shit ir pan... kaip ir Rasmus...
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2011 m. balandžio 10 d. 10:09:30
2011 m. balandžio 7 d. 15:15:28
2007 m. rugpjūčio 17 d. 01:35:59
2007 m. kovo 11 d. 13:53:38
daznai uzklausau, tokia nuotaika dziugia dziugia man sukuria.. smagu klausyti. gera grupe..
2007 m. kovo 11 d. 12:16:17
2007 m. kovo 3 d. 15:19:56
2007 m. kovo 3 d. 14:43:41
2007 m. vasario 24 d. 20:01:08
2006 m. birželio 21 d. 23:47:20
2006 m. balandžio 8 d. 18:38:14
2006 m. balandžio 8 d. 18:24:57
2005 m. gruodžio 27 d. 21:49:20
2005 m. gruodžio 19 d. 11:08:29
manau, kad jie darosi komerciski. ta prasme kuo grupe nepouliaresne tuo geriau. teoriskai. dabar jie po biski darosi tokie pop/rock shit ir pan... kaip ir Rasmus...
va teisingai sakai.
o labiausiai patinka man ju "all that ive got"
2005 m. lapkričio 26 d. 00:58:43
2005 m. rugsėjo 17 d. 11:46:21
2005 m. liepos 29 d. 19:04:03
2005 m. liepos 27 d. 19:35:44
2005 m. liepos 27 d. 19:31:55
2005 m. liepos 23 d. 17:23:53
2005 m. liepos 23 d. 17:18:58