AFI rašė: O jums vaikinai, ka turetu daryti mergina kad kristu i aki?
tu turi jam patikti xD kaip banalei beskambetu
ir beja kristi i aki daug lengviau (nu juk tai priklauso ir nuo panos, cia taip sakant, jokiu pastangu nereike, praktiskai), na taip atrodo, aisku kad nereike negu i sirdi
good good
nu tarkim pamatai mergina, jinai ten afigienai graži, seksuali, krenta į akį. na užkalbini, bet ji totaliai bukė, kad vos sušneka sakinį ir šiaip nėra temos. Ji ir toliau bus tau kritus į akį, nes nu gi graži, norėsi dar kartą susitikti tik dėl to?
AFI rašė: O jums vaikinai, ka turetu daryti mergina kad kristu i aki?
ir beja kristi i aki daug lengviau (nu juk tai priklauso ir nuo panos, cia taip sakant, jokiu pastangu nereike, praktiskai), na taip atrodo, aisku kad nereike negu i sirdi
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. rugpjūčio 8 d. 21:52:13
2007 m. rugpjūčio 8 d. 20:57:52
O jums vaikinai, ka turetu daryti mergina kad kristu i aki?
good good
nu tarkim pamatai mergina, jinai ten afigienai graži, seksuali, krenta į akį. na užkalbini, bet ji totaliai bukė, kad vos sušneka sakinį ir šiaip nėra temos. Ji ir toliau bus tau kritus į akį, nes nu gi graži, norėsi dar kartą susitikti tik dėl to?
2007 m. rugpjūčio 8 d. 18:13:46
O jums vaikinai, ka turetu daryti mergina kad kristu i aki?
good good
2007 m. rugpjūčio 8 d. 17:23:28
2007 m. rugpjūčio 8 d. 17:18:30