jo pritariu uzkastai negyvai
tokiu prastu kazkokiu niku nera, na yra ten ivairus ekstravagantiski yra banalus kaip nezinau kas, bet kad bloga, man dzin, tikrai nieko nerinkciau, na gal god is gay ar kazkas ten panasaus buvo, teisiog man nepriimtinas, cia jau izeidinejimas...
o siaip del uzkastos negyvai niko, tai jis (man) visai normalus ir niekiek ne niurus, nes jo savininke neriumu ne kiek nekvepie ir tiek. na ir dar jos avatoriu linksmas
Vyy! Taip ir žinojau, kad save čia rasiu .
Bet aš gal tada, kai nick'a rinkaus, turėjau priežastį tam ;P. O kad durna buvau, tai čia mano reikalas Nes dabar tai kitokį rinkčiaus ;>
man prasciausi nick'ai tai visokie savo vardo iskraipymai norint pasirodyti "draugeliu", pavyzdziui linoote, ausriux, tomuukazs, iewute. isvis nekas kai dar prideda skaiciu, kuris paprastai susijes su zmogaus amzium arba gimimo data, pavyzdziui iewute16, waidaz89
oii ne. hgdjhgf gražu : ) kaip ir visi tokio tipo pseudo-paslėpta mintis-eklektiški nickai.
Aišku, nr. 1. būtų mano. Nors tas metas, kai ekspromtu registacija vyko, buvo seniai ir netiesa. Negalima tai negalima.
Bet sugalvojau dar. Visgi nėra nieko blogiau už 'niūrusis /me' tipo nickus. tokius kaip LoverOfDarkness, uzkasta_negyva, Nocturnal_Ritual, etc.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. rugpjūčio 28 d. 20:00:43
2007 m. rugpjūčio 27 d. 22:40:28
tokiu prastu kazkokiu niku nera, na yra ten ivairus ekstravagantiski yra banalus kaip nezinau kas, bet kad bloga, man dzin, tikrai nieko nerinkciau, na gal god is gay ar kazkas ten panasaus buvo, teisiog man nepriimtinas, cia jau izeidinejimas...
o siaip del uzkastos negyvai niko, tai jis (man) visai normalus ir niekiek ne niurus, nes jo savininke neriumu ne kiek nekvepie ir tiek. na ir dar jos avatoriu linksmas
2007 m. rugpjūčio 27 d. 22:34:42
Vyy! Taip ir žinojau, kad save čia rasiu
Bet aš gal tada, kai nick'a rinkaus, turėjau priežastį tam ;P. O kad durna buvau, tai čia mano reikalas
O šiaip prastų nick'ų nematau. :>
2007 m. rugpjūčio 27 d. 16:19:07
2007 m. rugpjūčio 27 d. 11:54:56
2007 m. rugpjūčio 27 d. 09:56:55
2007 m. rugpjūčio 15 d. 00:35:19
Aišku, nr. 1. būtų mano. Nors tas metas, kai ekspromtu registacija vyko, buvo seniai ir netiesa. Negalima tai negalima.
Bet sugalvojau dar. Visgi nėra nieko blogiau už 'niūrusis /me' tipo nickus. tokius kaip LoverOfDarkness, uzkasta_negyva, Nocturnal_Ritual, etc.
2007 m. rugpjūčio 15 d. 00:09:06
2007 m. rugpjūčio 14 d. 23:27:41