Aš tai net sutrikau šiek tiek - iš visų šitų grupių esu klausęs dvi, trečios ("Purity Ring") esu kažkur girdėjęs pavadinimą. Visos kitos - ??? Dar taip nebuvę.
Vis tik turbūt būsiu apsimelavęs. Galimai užmečiau akį į nerefresh'intą music.lt langą vakar. Nes dabar tai gavau 20+ taškų už savo ekstensyvią Godflesh ir Rygos apžvalgą.
Aš kažkaip neatkreipiu dėmesio kiek taškų gaunu, bet anksčiau tikrai neatrodė, kad būtų tik 3 taškai. Galbūt jie dabar už visus dienoraščius nepriklausomai nuo ilgio būna (daugiau mažiau) vienodi. Galbūt vienas iš sistemos išsiderinimų.
Tik dabar tą pastebėjau (o sistema tokia jau dviženklį skaičių metų turbūt). Nežinau, kodėl kai kurie music'o nariai vis tiek elgiasi lyg medžiotų reitingo taškus.
Tai, kad reitingo sistema bevertė, įrodo faktas, kad už ilgą komentarą tu gauni belekiek taškų, o už ilgą dienoraštį, į kurį įdėjai nemažai darbo ir laiko – tuos pačius 3 taškus, kaip ir už visus dienoraščius.
Šiais mėnesiais, žiūriu, daug visokių, ypač senesnių, grupių leidžia naujos muzikos, ypač metalo scenoje. Įdomu, ar čia įprasta tendencija, kurios anksčiau nepastebėjau, ar vyksta kažkoks kolektyvinis susitelkimas. Reikia tik spėti įkėlinėti viską.
2012 m. liepos 27 d. 16:37:18
Labai nusivylus buvau šia savaite...
BET, Ha, superinis atradimas - Eternal Summers
dar negirdėjau taip gerai azijietės amerikietiškai dainuojant, ir dar gero roko grupėj.
2012 m. liepos 25 d. 22:22:19
Aš tai net sutrikau šiek tiek - iš visų šitų grupių esu klausęs dvi, trečios ("Purity Ring") esu kažkur girdėjęs pavadinimą. Visos kitos - ??? Dar taip nebuvę.
2012 m. liepos 25 d. 16:37:07
siaip tai tikrai nieko gero (isskyrus turbut Om), o jau Slipknot tai ypac nieko gero
2012 m. liepos 25 d. 12:29:08
Foals, Plab B ir Slipknot :)
einaras>kad nežinai iš čia daugiau nei pusę grupių, nereiškia, kad nieko gero :)
2012 m. liepos 24 d. 23:50:53
Nieko gero. Gal Slipknot'ai, bet daugiau tikrai nieko