Na. Dabar nei klausau, nei ne, Yra porą jaukių dainų, kurias kartais visai gera prisiminti ir t.t. Pvz: apie žvaigždę, atvirai, kelyje..
Pati gražiausia: Kai jausmai užvaldo širdį.
O šiaip tai mini nostalgija, kasetinei mokyklos laikų grupei.
2009 m. vasario 2 d. 18:03:04
Kažkada seniai buvau girdėjęs albumą ''Diena Naktis'',bet jis manęs neužkabino.Jau buvo jaučiama A.Chošnau vėlyvesnės solo karjeros muzikinė įtaka.Prieš pusę metų parsisiunčiau koncertinį albumą ''Tikras garsas'',tai pamačiau,kad grupė buvo tikrai nebloga.Ypač pirmieji albumai.Gaila,dėl Chošnau solinių nusivažiavimų...Būtų smagu,jei grupė atsikurtų kokiam koncertui.
Np buvo viena mano mėgstamiausių grupių Lietuvoje! iki šiol jaučiu jiems meilę ir moku beveik visas dainas mintinai o 'Tikras garsas' tikrai nuostabus koncertas ir man žymiai maloniau klausytis jo, negu studijoje įrašytų dainų. galbūt iš tokių nelabai girdėtų ar žinomų turiu 'Šalala' (nuostabi nuotaikinga daina) ir 'Būsiu tavo aš upelis' <3
beje idomu kad ju dainas mazai kas groja gitara. ta prasme net kaltas ruduo nepatenka tarp topiniu kur daug kas moka. tai jie man suteikia originalumo visad chebroj o dainos ju geros
lietusryte >>> per skype galiu atsiųsti jų "Muzika ir daugiau".
xdm >>> koncerto pavadinimas - "Tikras garsas" (man rodos seniau daug grupių tokius koncertus yra surengę).
Dainų sąrašas:
Kai jausmai užvaldo širdį
Tik vienas žodis
Labai norėčiau
Aš jaučiuosi taip keistai
Ateis diena
Ten, kur baigiasi
Sukasi ratu
Ei, žmogau
Paskendęs miestas
Tiems, kurie mūsų negirdi
Keistas laikas
Sapnas
Ir ten įrašas iš TV1 kanalo. Beje, norėčiau bent kelių kūrinių kuriuos aukščiau išvardinau, nes pats neturiu nei vieno.
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2014 m. balandžio 2 d. 19:24:13
Naktinės personos man asmeniškai tai tikrai yra nerealus atradimas. :)
2009 m. vasario 2 d. 23:27:26
Pati gražiausia: Kai jausmai užvaldo širdį.
O šiaip tai mini nostalgija, kasetinei mokyklos laikų grupei.
2009 m. vasario 2 d. 18:03:04
2007 m. rugsėjo 12 d. 15:43:54
2007 m. rugsėjo 9 d. 17:36:46
2007 m. rugpjūčio 27 d. 21:22:36
še
https://rapidshare.com/files/4994..._Gars as.rar.htm
Nors kiek ir pavėluotai, bet ačiū labai už šį albumą :}
2007 m. rugpjūčio 19 d. 22:15:11
2007 m. rugpjūčio 19 d. 21:53:33
Klausau dabar "Ateis diena" originalios versijos ir kaip keista. Greitas ritmas visai netinka čia. O gal tik ausys priprasti turi.
2007 m. rugpjūčio 19 d. 20:38:03
gal jie yra atlikę kaltas ruduo akustiškai? labai norėčiau aš labai norėčiau aš . išgirsti 'kaltas ruduo' gyvai...
2007 m. rugpjūčio 19 d. 19:28:59
Gera kokybė :y
2007 m. rugpjūčio 19 d. 17:40:24
2007 m. rugpjūčio 19 d. 16:19:27
https://rapidshare.com/files/4994...Garsa s.rar.html
patariu visiems atsisiųsti kuriem patinka lietuviškas pop-rock'as (pvz., foje)
2007 m. rugpjūčio 19 d. 13:13:29
2007 m. rugpjūčio 19 d. 12:52:36
2007 m. rugpjūčio 19 d. 12:51:33
ten įmesčiau nes man į užsienį lėtas greitis
2007 m. rugpjūčio 19 d. 12:35:26
2007 m. rugpjūčio 19 d. 05:20:58
Kaip Xdm sakė, primena visai neblogus kitokios lietuviškos POP muzikos laikus.
Šiandien Lyja, Kai Jausmai Užvaldo Širdį ir Aš Jaučiuosi Taip Keistai. Jeigu kam nors būtent šių reikia, galiu pasidalinti.
2007 m. rugpjūčio 18 d. 22:46:03
beje idomu kad ju dainas mazai kas groja gitara. ta prasme net kaltas ruduo nepatenka tarp topiniu kur daug kas moka. tai jie man suteikia originalumo visad chebroj
2007 m. rugpjūčio 18 d. 21:47:36
2007 m. rugpjūčio 18 d. 17:11:48
xdm >>> koncerto pavadinimas - "Tikras garsas" (man rodos seniau daug grupių tokius koncertus yra surengę).
Dainų sąrašas:
Kai jausmai užvaldo širdį
Tik vienas žodis
Labai norėčiau
Aš jaučiuosi taip keistai
Ateis diena
Ten, kur baigiasi
Sukasi ratu
Ei, žmogau
Paskendęs miestas
Tiems, kurie mūsų negirdi
Keistas laikas
Sapnas
Ir ten įrašas iš TV1 kanalo. Beje, norėčiau bent kelių kūrinių kuriuos aukščiau išvardinau, nes pats neturiu nei vieno.