manęs nestebina, kad hopeless sukūrei temą apie šią Lietuvos pop grupę. Kodėl? Nes ji puiki! Tai parodo koks pop muzikos lygis buvo seniau. Pamenu kai dar buvau pirmokėlis koks rodydavo "Kaltas Ruduo" klipa ir man jis toks fantastiškas buvo ir dabar yra. Turiu 11 NP dainų bet laisvai rastum krūvą lietuviškuose dc++ hub'uose.
Visai netyčia gavau jų akustinį koncertą ir debiutinį albumą "Muzika ir daugiau". Esu truputį sužavėtas. Albumas nors ir panašus į anktyvuosius Foje įrašus (neveltui Mamontovas prodiusavo) turi savyje paslaptingo, vietomis net gotikinio skambesio, kas visiškai nesiderina su dabartiniu saldžiuoju Alanu. Aišku, tai nėra ypatingas meno kūrinys, tačiau įdomus dalykas ausims.
Nors ir naivu kažko tikėtis (visgi jau 5 metai, kai grupė iširus), bet gal kas nors turi naujesnių Naktinių Personų įrašų, arba bent populiariausias jų dainas (Sukasi ratu, Šiandien lyja ir pan.)? Būtų puiku, jei pasidalintumėt.
O gal kas nors iš music.lt visdar slapta jais žavisi? Vėlgi įdomu.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. rugpjūčio 18 d. 16:13:37
2007 m. rugpjūčio 18 d. 15:14:25
2007 m. rugpjūčio 18 d. 11:29:02
su Chošnau tai eilinė degradacija lietuvos...
o vat akustinio aš negirdėjau ir reiks pasieškoti
2007 m. rugpjūčio 18 d. 01:32:49
Visai netyčia gavau jų akustinį koncertą ir debiutinį albumą "Muzika ir daugiau". Esu truputį sužavėtas. Albumas nors ir panašus į anktyvuosius Foje įrašus (neveltui Mamontovas prodiusavo) turi savyje paslaptingo, vietomis net gotikinio skambesio, kas visiškai nesiderina su dabartiniu saldžiuoju Alanu. Aišku, tai nėra ypatingas meno kūrinys, tačiau įdomus dalykas ausims.
Nors ir naivu kažko tikėtis (visgi jau 5 metai, kai grupė iširus), bet gal kas nors turi naujesnių Naktinių Personų įrašų, arba bent populiariausias jų dainas (Sukasi ratu, Šiandien lyja ir pan.)? Būtų puiku, jei pasidalintumėt.
O gal kas nors iš music.lt visdar slapta jais žavisi? Vėlgi įdomu.