Mane nervina kai normalios lt grupes,nera zinomos. pvz The Skys, kiek zinau jie yra amerijoke ar kur gave apdovanojama uz geriausias uzsienio progresyvaus roko grupes apdovanojima(lygtais 2004m. , bet galiu klysti). Ir niekaip nesuprantu kas gali pirkti tu yvu ir kitu kompaktines ploksteles...
2009 m. balandžio 3 d. 20:57:38
Man jau atsibodo kalbėti apie tai...Jums ne?
2009 m. balandžio 3 d. 19:35:40
Bet kiek tokių naujų atsiranda?Veneros,Diamonds,Širdelės,Ai ris?Pyzdiec - dar ir Briedis ]Eina nx...
2009 m. balandžio 3 d. 19:31:31
War_Zone rašė: Apmyžt ir padegt.
Blioooot, tu įsivaizduoji, kiek tokių grupių yra ant Lietuvos? Kiek benzo reiktų visoms padegt? Kiek reiktų alaus, kad galima būtų jas visas padoriai apmyžt?1?1?1?1?
tada pasaulio nuskriausti, pada protingi iskile kitu pagalba, tada kvailiai iskile del to kad yra nevisprociai na ir tas likutis kurio kaip ir nebelieka...
Stai Lietuvos muzikine ateitis
Suterstas lietuvos muzikos vardas. Grupes kurios kuria gera muzika taip ir ne tampa gerai zinomi kaip scenos ziopsciotojai yvos, dangus kazkokie ir pan.
Tik as niekaip nesuprantu kas gali eiti i tuos koncertus, ir dar pirkti albumus?
Tik buki zmones atsiprasant.
Ant lauzo tokias issiziojeliu grupes.
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
2009 m. balandžio 5 d. 22:08:37
2009 m. balandžio 3 d. 21:19:37
2009 m. balandžio 3 d. 20:57:38
2009 m. balandžio 3 d. 20:43:26
2009 m. balandžio 3 d. 20:21:10
2009 m. balandžio 3 d. 20:20:48
jau apie dabartines Lietuviskas grupes geriau patylet...
Jo, kuo toliau - tuo blogiau (nors blogiau jau nebėr ir kur eit..)
2009 m. balandžio 3 d. 20:19:45
2009 m. balandžio 3 d. 19:37:51
2009 m. balandžio 3 d. 19:35:40
2009 m. balandžio 3 d. 19:31:31
Apmyžt ir padegt.
2009 m. balandžio 3 d. 18:39:15
2009 m. balandžio 3 d. 18:33:20
2009 m. balandžio 3 d. 16:40:56
Pirmiau "mergaites" didele krutine, veliau "mergaites" mazesne krutine,
tada pasaulio nuskriausti, pada protingi iskile kitu pagalba, tada kvailiai iskile del to kad yra nevisprociai na ir tas likutis kurio kaip ir nebelieka...
Stai Lietuvos muzikine ateitis
2009 m. balandžio 3 d. 13:59:51
2009 m. balandžio 2 d. 21:09:18
2009 m. balandžio 2 d. 20:33:16
wisios tokios lietuwos grupes wienodos - koksnors prodiuseris suranda tris bobas su papais ir jau nauja grupe yra
Dėl šito tau galiu 200 % pritart...
2009 m. balandžio 2 d. 20:30:43
2009 m. balandžio 2 d. 20:14:14
2009 m. balandžio 2 d. 19:51:20
Tik as niekaip nesuprantu kas gali eiti i tuos koncertus, ir dar pirkti albumus?
Tik buki zmones atsiprasant.
Ant lauzo tokias issiziojeliu grupes.
2009 m. sausio 14 d. 21:21:46