hare_bo rašė: Garbanotus (ryzi lintu_girl ) Yoa, su tokias maziausiai vargo issisukuoji, issiplauni ir eini. Šukas tik kelis syk į savaitę pamato Bet labai noriu tiesiu kuriam laikui, nes jau pabodo nerealiai, deja, mano visos pastangos juos istiesint bevaises, po 5 minuciu vel jie kaip buve..
o man laiko,kelis sykius buvau issitiesinus..tai iki pirmo plovimo islaiko;P Pirma syki kai tiesino buvo idieliai iki pat galo tiesus tiesus isliko,bet wa kai preita savaite tiesinau tai paliko banguoti veliau,gal nuo oro priklauso,dregnas buvoD Kai paturejau savaite tiesius tai supratu visu draugiu iproti kas 5 min sukuot savo plaukus greit susivelia;o
Garbanotus (ryzi lintu_girl ) Yoa, su tokias maziausiai vargo issisukuoji, issiplauni ir eini. Šukas tik kelis syk į savaitę pamato Bet labai noriu tiesiu kuriam laikui, nes jau pabodo nerealiai, deja, mano visos pastangos juos istiesint bevaises, po 5 minuciu vel jie kaip buve..
''Yeah, rock n roll is fast, y'know. If all goes according to plan, I could be in rehab next Thursday! Tuesday week, I'll be living on an island with a small Indian boy.''
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. rugpjūčio 27 d. 11:42:29
2007 m. rugpjūčio 26 d. 19:47:15
2007 m. rugpjūčio 26 d. 18:48:56
Garbanotus (ryzi lintu_girl
o man laiko,kelis sykius buvau issitiesinus..tai iki pirmo plovimo islaiko;P Pirma syki kai tiesino buvo idieliai iki pat galo tiesus tiesus isliko,bet wa kai preita savaite tiesinau tai paliko banguoti veliau,gal nuo oro priklauso,dregnas buvo
2007 m. rugpjūčio 26 d. 00:37:01
2007 m. rugpjūčio 25 d. 22:20:50
2007 m. rugpjūčio 25 d. 18:48:10
2007 m. rugpjūčio 25 d. 17:39:36
Garbanotų niekas nepriverstų turėt. ;\
2007 m. rugpjūčio 25 d. 16:55:09
2007 m. rugpjūčio 25 d. 16:28:04
2007 m. rugpjūčio 25 d. 16:21:09
2007 m. rugpjūčio 25 d. 15:35:29
2007 m. rugpjūčio 25 d. 15:14:41
2007 m. rugpjūčio 25 d. 15:07:25
2007 m. rugpjūčio 25 d. 14:21:46