Jeigu gerti alkoholį - būtinai vyną. Kiti gėrimai manęs taip netraukia (ir išvis, aš negerianti, o vat vyną dievinu).
Tiesa, nesu ragavus kokio nors labai prašmatnaus, bet visgi mėgstu. Saldų, raudonąjį.. Mmm
Tiesa, nėra nieko šlykščiau už spiritįnį vyną(man). Nu toks aišku vartojamas ne dėl skonio(D). Bet jei jau svaigintis noriu, tai geriau pasiimsiu stipriųjų gėrimų, nes vynas man šventas daiktas
Kitavertus, yra užsieny tas sangria, lb nebrangus vynas, bet skonis man patinka, toks keistas (kažkoks kitoks nei kitų vynų, daugiau gaivus) Būtų lietuvoj, tai tokiu galėčiau svaigintis su mielu noru
Nesu vyno megėjas... bet kartais visai smagu ramiai mažai pagurkšnoti... čia toks delikatesas maždaug pasimėgavimui, bet ne baliams ;>
Mėgstu ir baltą ir raudoną. Tik sausus. Labai skanus Califonia baltas vynas. Apie 20Lt gal mama rūsy prisikaupus. Raudonas man ne toks mielas, nes dažo visaip lūpas ir dantis. Tiesa karštas vynas yra gerai o baltas vynas su alyvuogėm tai išvis puikumybė
tiesa, neatsisakau ir "Žaros" ir "Liepsnos" karteliaisD
Kagoras raudonas man patinka , bet tik ne sausas.
Šiaip geru, bet retai. Kada nori pasimėgauti, o ne prisigerti.
Vynas man sukelias labai gerus prisiminimus .
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
negeriu as vyno. ir tiek nebent sampano, kokia proga,
dabar labai neblogas atradimas Maximoj po 5Lt už butelį visai geriamas "ispaniškas" vynas,kurio visa etiketė kažkodėl rusiškai ar kažkaip kitaip man nesuprantamai prikringeliota.
va..tiesa,tie patys isapnai dar mus išmokė vyną su kola maišyt. irgi skanu labai labai,be kita ko,naudinga,kai koks nelabai gardus vynas pasitaiko,o suvartot reik,gi neišmesi
lietusryte (Užblokuotas)
2007 m. rugpjūčio 26 d. 14:51:33
Gyvendamas Anglijoj išbandžiau nemažai vyno rūšių,nes ten alkoholį dažnai nukainuoja ir pvz.gali nusipirkt gero vyno,kurio pradinė kaina buvo 15 poundų,o dabar tik 5.Skaniausias vynas,kokį esu gėręs - Porto - Grand reserva.Jis buvo labai stipriai nukainuotas,tai nusipirkau 5 butelius iš karto.Taigi jis skaitosi vienas iš brangesnių vynų,tai skonis iš karto skiriasi,nuo pigių gėrimų.Pigesnis Porto vynas,neprilygsta brangiam ir išlaikytam.Brangiame Porte,atsiveria visa skonio gama,jaučiasi kad jis iš tiesų laikytas ąžuolo statinėse.Man labiau patinka raudonas vynas,bet sveikesnis yra baltas.Iš saldžių vynų,lietuvoje mėgstu Kagorą - bet jo daug neišgersi,nes jis labai saldus.Bet iš dalies gerai,nes nepasigersi nuo tokio.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. vasario 27 d. 08:46:55
Tiesa, nesu ragavus kokio nors labai prašmatnaus, bet visgi mėgstu. Saldų, raudonąjį.. Mmm
2008 m. vasario 25 d. 16:20:27
2008 m. vasario 25 d. 14:28:07
2008 m. vasario 24 d. 17:11:32
Tiesa, nėra nieko šlykščiau už spiritįnį vyną(man). Nu toks aišku vartojamas ne dėl skonio(
Kitavertus, yra užsieny tas sangria, lb nebrangus vynas, bet skonis man patinka, toks keistas (kažkoks kitoks nei kitų vynų, daugiau gaivus)
2008 m. vasario 23 d. 17:20:53
2008 m. vasario 8 d. 21:51:51
2007 m. spalio 29 d. 18:28:01
2007 m. spalio 29 d. 14:40:10
du litrai, ir kita diena prisikeles.
2007 m. spalio 28 d. 00:25:46
2007 m. spalio 27 d. 19:41:33
Bet mieliau rinkčiaus likerį
2007 m. spalio 27 d. 18:13:16
o siaip labiau megstu alu/vodka.
2007 m. spalio 27 d. 17:09:19
2007 m. spalio 27 d. 16:46:25
2007 m. spalio 23 d. 23:39:46
tiesa, neatsisakau ir "Žaros" ir "Liepsnos" karteliais
2007 m. spalio 18 d. 18:44:06
Šiaip geru, bet retai. Kada nori pasimėgauti, o ne prisigerti.
Vynas man sukelias labai gerus prisiminimus .
2007 m. rugsėjo 13 d. 16:09:32
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2007 m. rugsėjo 10 d. 17:06:30
2007 m. rugsėjo 9 d. 17:07:46
2007 m. rugpjūčio 26 d. 18:13:58
dabar labai neblogas atradimas Maximoj po 5Lt už butelį visai geriamas "ispaniškas" vynas,kurio visa etiketė kažkodėl rusiškai ar kažkaip kitaip man nesuprantamai prikringeliota.
va..tiesa,tie patys isapnai dar mus išmokė vyną su kola maišyt. irgi skanu labai labai,be kita ko,naudinga,kai koks nelabai gardus vynas pasitaiko,o suvartot reik,gi neišmesi
2007 m. rugpjūčio 26 d. 14:51:33