Nachtmystium albumas geras! Šiaip nemažai matau sunkiosios muzikos albumų naujų, bet man tie vardai neimponuoja, tai... Bet Scelerata tiesiog būtina paimt!!! Šitie braziliukai gerą underground'ą groja, su malonumu paimsiu
Mirė garsi prancūzų dainininkė ir aktorė Guesch Patti.
Ji gimė 1946 m. kovo 16 d. Paryžiaus priemiestyje Neuilly-sur-Sein e kaip Patricia Porrass.
Ji išgarsėjo 1987 m., išleidusi dainą „Étienne“.
"Birželio 24 d. mirė Kanados muzikantas, dainininkas ir dainų autorius Davidas Claytonas-Thomasas, pagrindinis amerikiečių grupės „Blood, Sweat & Tears“ vokalistas. Jam buvo 84 metai."
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
2012 m. rugpjūčio 2 d. 23:40:01
Geras albumėlis Blind Stare The Dividing Line ...2012 m. rugpjūčio 1 d. 11:12:25
Toadies !!
ir dar Reel Big Fish maloniai susiklausė
O Tankard irgi neblogi, kaip visada
2012 m. rugpjūčio 1 d. 00:25:21
Na nepaminėtas šiandien išėjęs Evoken naujas albumas. Seniai tokio gero doomo negirdėjau.
2012 m. rugpjūčio 1 d. 00:24:11
Nachtmystium albumas geras! Šiaip nemažai matau sunkiosios muzikos albumų naujų, bet man tie vardai neimponuoja, tai... Bet Scelerata tiesiog būtina paimt!!! Šitie braziliukai gerą underground'ą groja, su malonumu paimsiu
2012 m. liepos 31 d. 15:16:10
Ir vėl nieko
2012 m. liepos 31 d. 14:43:12
Gal šituos paklausysiu:
Isles of Wonder