18tasis gimtadienis.. mano matyt jau rudenį bus.. ką aš darysių? nieko. Nors ne, planuoju kaiką: nusipirksių didelį gerą tortą su daug daug kremo, kad kitą dieną man skrandį suktų , daug daug baltojo ir juodojo šololado, geros arbatos, keletos žvakių, sau į dovanas šiltas storas kojines, vėl pradėsių rūkyt ir viskas.
leokadija>> Kas čia wow? Aš taip kiekvieną gimtadienį švenčiu. Karta pabandė padaryti man "tūsą", baigėsi tuo, kad daug gėriau,o po to dar daugiau verkiau... apie kai kurių asmenų važiavimus į traumatologinius, grasinimus mums iškviesti policiją ir kitokius įvykius aš geriau čia nekalbėsiu... Geriausia švęsti vienai... bent jau niekas neapsimetinėja, kad rūpi jiems, nes tiesiog pasitaikė proga už dyką prisigerti ir paėsti... Ayj... praėjo man tie visi "svarbūs" gimtadieniai, dabar galėsiu apsoroboti ir ledų dėžute ar pyragaičiu, bei pora gero vyno butelių per savo kitus gimtadienius...
Chiro> hm, wow
siaip savaime aiksu, kad dauguma per 18 nusitaso. bet as tai ko nors kito noreciau, aisku isgert tai jo, bet tai neturetu buti pagr.vakaro tikslas isvis jau ne uz kalnu tas gimtadienis tai dbr ir suku galva ko noreciau. beda tame, kad mano draugai labai skirtingi,dalis ju megsta tusintis,o kita dalis mieliau praleistu ramu vakara,filma ziuretu su pica nu zodz... tai dabar ir galvoju kaip cia visus suderint. dar viena beda, kad pati dar nesuprantu ko oriu,nes viena diena noriu ramios keliones kur nos prie juros su paciais artimiausiais draugais, o kita diena jau galvou apie grand tusa su 20 zmoniu. tai va nzn ka daryt. gal tiesiog nereikia nieko planuoti, ekspromtu gaunas geriausiai..
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Chiro (Užblokuotas)
2007 m. rugpjūčio 31 d. 17:40:18
Viena prisigėriau. Viena tortą suėdžiau. Po to man buvo labai bloga. O kitą dieną norėjosi vemti nuo tų visų pūkuotų širdučių aplink. Tą vėliau sėkmingai ir padariau. Po dviejų savaičių draugai prisiminė, kad mano gimtadienis buvo ir tada mes sėdėjom prie Kauno Marių, iki ausų įsikasę į sniegą ir dar daugiau gėrėm. Gyvenimas tikrai labai gražus.
18 gimtadienis - rimta sente kaip jus ja atsventet, ar planuojat atsvest?
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2007 m. rugsėjo 1 d. 14:22:29
2007 m. rugsėjo 1 d. 10:52:08
2007 m. rugsėjo 1 d. 08:08:15
siaip savaime aiksu, kad dauguma per 18 nusitaso. bet as tai ko nors kito noreciau, aisku isgert tai jo, bet tai neturetu buti pagr.vakaro tikslas
Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų - Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla. [Myra Cohn Livingston]
2007 m. rugpjūčio 31 d. 21:25:59
2007 m. rugpjūčio 31 d. 20:47:47
O tie -ypatingieji- ... man žemai kabo dėl to ypatingumo. Su noru pasigerti galima ir šiaip.
2007 m. rugpjūčio 31 d. 19:03:59
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2007 m. rugpjūčio 31 d. 16:36:48
2007 m. rugpjūčio 31 d. 13:49:39
2007 m. rugpjūčio 31 d. 13:32:27
Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų - Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla. [Myra Cohn Livingston]