But all the drugs in this world
Won't save her from herself
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
Chiro, užsirašiau jeigu "daug laisvo laiko turėsiu" tai paskaitysiu toks diskutavimas man žymiai priimtinesnis ;] smagu matyti kai žmogus gilinasi į tam tikrą sritį, o jeigų ją dar tą studijuoja iš vis puiku
bet man pamąsčius atrodo, kad tu mane mulkini ;] nežinau ir internete daug ko neįmanoma sužinoti tiek to.
dėl rinkimų. seimas renkamas 4iems metams. 1h sugaišti per 4 metus? na aišku jeigu eini tai turi ir žinoti už ką balsuoji, o ne kaip bobutė ar tėvelis komjaunimo tiesą("Lietuvos rytą") skaitantis. tai truputi daugiau nei 1h ai it's up to you. viso gero.
xdm>> Aš studijuoju literatūra, bet tai ne esmė. nors su teisę, politika, politlogijai, sociaologija etc man tekę ilgokai pabensdrauti. Vis vien rekomenduoju Bergerio sociaologiją paskaityti: ir įdomu, ir pateikiama labai idomių idėjų, ir šiek tiek lengviau suprasti, kodėl aš taip jau agituoju už laisvę rinktis, kada noriu gerti, rūkyti ar kopuliuotis.
Dėl balsavimo. Nemanau, kad iš viso eisiu. Nebent labai daug laisvo laiko turėsiu ir būsiu pas savo tėvus, gal tada. Bet ir tai gal. Bet čia jau irgi mano pasirinkimas. O internetinis balsavimas yra niekinis: jog tai tik minčių šiukšlynas, kuriame kartais, labai retai, kažką gero gali susirasti.
Chiro rašė: xdm>> su politika, jos raida (ne tik Lietuvoje) aš esu pakankamai gerai susipažinus. Ačiū, atsikandau. Dabar man mieliau menais, muzika, literatūra pasidomėsiu, nei dar kartą užsikasiu po politinės raidos istorijos, įstatymų, jų pataisų etc knygomis. mieliau aš paskaitysiu kokią naują knyga apie šiuolaikinį meną.
na čia tavęs niekaip neapkaltinsiu suprantu, kad kai studijuoji politikos mokslus/teisę/viešajį administravimą tai tau užkrauna ir šššš. aš šio dalyko nestudijuoju taigi ir skaitau tik tai kas man aktualu ir svarbu(bet ne visad įdomu).
bingo! aš taip pat neturiu už ką balsuoti. dėja nueinu į rinkimus dėl savęs ir metu bilietenį su užbrauktom visom partijom - balsuoju prieš visus. Čia tarp kitko ne Norvego įdėja - jis tik vėliau nepriklausomai nuo Lietuvių politologo V. Radžvilo tokią sugalvojo patikėk tas balsavimo prieš visus veiksmas sau pačiam daug reiškia ;] nors realiai dauguma apie tai negirdėjo. ir jums patarčiau per seimo rinkimus taip padaryti. dėl savęs visu pirma. per savivaldybių tarybų kai kuriose apylinkėse buvo 10% sugadintų(nemanau, kad 10% nemoka pildyti bilietenių ) ir per 2008 seimo bus dar daugiau jei aišku nesugalvosit balsuoti internetu kas pasamonėje dažnam rinkėjui bus tolygu reklaminių baner'ių spaudinėjimui.
ir šiaip dabar galit kaltinti mane paksais, šustauskais bet yra kuriama tikrai demokratinė partija piliečių valia. t.y. kuriama "iš apačios". jin lyg ir vadinsis "vienybės partija". jei tikrai įdomu galit pasidomėti. tikiuosi iki seimo rinkimų ji gims ir neišsigims ;]
Vienos dienos draudimas pirkti alkoholį Tai daugiau negu juokinga-nedurnas apsirūpins dieną prieš tai Mano draugas gėrė bare, o aš pats nušuoliavau į parduotuvę ir pasiemiau tiek alaus, tiek baltos Bbd aš ant visų pastaruoju metu priimtų įstatymų
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
xdm>> su politika, jos raida (ne tik Lietuvoje) aš esu pakankamai gerai susipažinus. Ačiū, atsikandau. Dabar man mieliau menais, muzika, literatūra pasidomėsiu, nei dar kartą užsikasiu po politinės raidos istorijos, įstatymų, jų pataisų etc knygomis. mieliau aš paskaitysiu kokią naują knyga apie šiuolaikinį meną.
Aš apskritai nebebalsuoju. Kam? iš pradžių nuėjau, nes pagaliau galėjau tai padaryti. Bet kai tai reikėjo tai padaryti, aš neturėjau už ką balsuoti, todėl šiais metais tiesiog, po naktinės pamainos klube, ramiai miegojau. galų gale tapsiu apolitiška ir atsiribosiu nuo bet kokios galimybės su ja susiduri. tiesiog tai yra Don Kihotiška kova su vėjo malūnais. Kaip ir su draudimu gerti rūkyti nepilnamečiams.
Chiro, man atrodo suvoki, kad TIK susipažinusi su Lietuvos politinės sistemos raida galėsi ir suprasti kas darosi aplinkui ir kodėl taip darosi ir kaip tai pakeisti.
pati žinai kokia prasme sakiau "nepriklausomas politologas".
xdm>> Matai, 1990 metais man kažkaip tik 5metai buvo, nelabai galėjau reikšti nuomonės dėl politokos, man buvo svarbiau įrodyti motinai, kad visada paliktų stiklinė kefyro ir nesiūlytų šilto pieno gerti.
Ka, kas? žiniaskalaida trukdo? Tai knygą rašyk. Nebūtina tapti politiku, kad galėtum savo tiesas įrodinėti. Aišku, svarbu prierašas prie vardo Poitologas[/]. ir vėl etikečių klyjavimo sistema. Pasiskaityk Bergerio truputuką, gal smegenėlės prabalivės nuo apsvaigimo nuo neapykantos viskam išskyrus save patį.
Nėra nė vieno laisvo politologo. Jie visi prikaluso kuriai nors politiniai srovei, todėl negali būti visiškai objaktyvūs. Objaktyvus žmogus gali būti tik tas, kuris visiškai nesusijęs su jokia politine pažiūra. Tokių pasaulyje gal vienetai.
Chiro rašė: Kad ir TILS, nors užtektų ir papraščiausios Aleksoto seniūnijos, kuriai (beja) ir Kauno meras priklausė. Mes ir labdaros akcijas, ir susirinkimus organizuodavom, ir mokinių pasikeitimo programą su Olandiją parengėm, su Grenoblio miesto valdžia suorganizavom paramą J.Dobkevičiaus mokyklai etc. Bet niekada nesistengėm lysti į sušiktą politiką. Kam? Kad rankas išsiteptum, ir kad toki kaip tu šūdus lietų dėl nepasitenkinimo pažiūromis. todėl ir nestojau aš į jokią politologiją ar teisę - per daug ten p1slaivos.
pagarba bet tai nėra susiję su savivalda. vis tiek pagarba ;]
aišku aš nesakau balsuokit už liberalus. ta partija jau seniai nebeturi ideologijos ir skilo į visokius pakso, zuoko susibūrimus pakeitusi programą, kad tiktų visiems(nors tai neįmanoma patenkinti visus).
Kad ir TILS, nors užtektų ir papraščiausios Aleksoto seniūnijos, kuriai (beja) ir Kauno meras priklausė. Mes ir labdaros akcijas, ir susirinkimus organizuodavom, ir mokinių pasikeitimo programą su Olandiją parengėm, su Grenoblio miesto valdžia suorganizavom paramą J.Dobkevičiaus mokyklai etc. Bet niekada nesistengėm lysti į sušiktą politiką. Kam? Kad rankas išsiteptum, ir kad toki kaip tu šūdus lietų dėl nepasitenkinimo pažiūromis. todėl ir nestojau aš į jokią politologiją ar teisę - per daug ten p1slaivos.
Chiro, o varge. tavo mąstymas iškruštas žiniasklaidos. tu akivaizdus eilinio Lietuvio pavyzdys buvo tokia liberalų partija, kuri 1990 puikiai atspindėjo liberalias vertybes. Spėk kiek ji gavo balsų per savo morališką politiką? 2% ir nei vienos kedės. O kas gavo daug kėdžių? Lietuvos komunistų partija pakeitusi pavadinimą į LDDP(dabar socialdemoratai) su Brazausku priešakį. ir iki šiol tai jaučiam ir aš asmeniškai kenčiu dėl to ;]
manai nebuvo žmonių rėkančių, kad neduokit nomenklatūrininkams valdžios?? nebuvo rėkančių, kad valdžia išmano apie DEMOKRATINĖS valstybės valdymą kaip eilinė sovietinė melžėja? Buvo! Bet jie buvo sąmoningai tildomi. Jų žiniasklaida nerodė ir nerodo! Nes žiniasklaida parduota verslui ir nusiplauna rankas. Taigi jei apsiriboji tik žiniasklaida tai tu ir nesuprasi, kad Lietuvoje egzistuoja laisvų politologų.
beje labai prašau atsakyti į paprastą klausimą:
ar žinote bent vieną pilietinę organizaciją ir galite pasakyti ką jos konkrečiai veikia?
Norvegijoje 70% žmonių priklauso bent 2 organizacijoms susijusioms su savivalda.
prie ko čia tema? Patys žmonės renkasi kada jiems ir kur drausti alkoholį, o ne tik 2% valdžioje ;] bet tam pirma turi egzistuoti pilietinė visuomenė. Ponas padugnė-komunistas Brazauskas jos užuomazgas samoningai naikino nuo sąjūdžio iki šiol ;]
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2010 m. gegužės 17 d. 22:55:53
as tai negeriu
nieko, paaugsi pradesi
2010 m. gegužės 17 d. 22:44:51
2010 m. gegužės 17 d. 22:42:54
2010 m. balandžio 18 d. 12:33:20
2010 m. balandžio 18 d. 12:23:52
2007 m. rugsėjo 9 d. 12:17:40
2007 m. rugsėjo 4 d. 19:15:10
bet man pamąsčius atrodo, kad tu mane mulkini ;] nežinau ir internete daug ko neįmanoma sužinoti
dėl rinkimų. seimas renkamas 4iems metams. 1h sugaišti per 4 metus? na aišku jeigu eini tai turi ir žinoti už ką balsuoji, o ne kaip bobutė ar tėvelis komjaunimo tiesą("Lietuvos rytą") skaitantis. tai truputi daugiau nei 1h
"Lithuanian thinks that every person will attempt to make a fool of him."
https://uncyclopedia.org/wiki/Tru...out_L ithuanians
nors čia greičiau apie mūsų vyresnę kartą ;] I hope.
2007 m. rugsėjo 4 d. 09:29:35
Dėl balsavimo. Nemanau, kad iš viso eisiu. Nebent labai daug laisvo laiko turėsiu ir būsiu pas savo tėvus, gal tada. Bet ir tai gal. Bet čia jau irgi mano pasirinkimas. O internetinis balsavimas yra niekinis: jog tai tik minčių šiukšlynas, kuriame kartais, labai retai, kažką gero gali susirasti.
2007 m. rugsėjo 3 d. 23:30:47
xdm>> su politika, jos raida (ne tik Lietuvoje) aš esu pakankamai gerai susipažinus. Ačiū, atsikandau. Dabar man mieliau menais, muzika, literatūra pasidomėsiu, nei dar kartą užsikasiu po politinės raidos istorijos, įstatymų, jų pataisų etc knygomis. mieliau aš paskaitysiu kokią naują knyga apie šiuolaikinį meną.
na čia tavęs niekaip neapkaltinsiu
2007 m. rugsėjo 3 d. 23:25:33
ir šiaip dabar galit kaltinti mane paksais, šustauskais bet yra kuriama tikrai demokratinė partija piliečių valia. t.y. kuriama "iš apačios". jin lyg ir vadinsis "vienybės partija". jei tikrai įdomu galit pasidomėti. tikiuosi iki seimo rinkimų ji gims ir neišsigims ;]
2007 m. rugsėjo 3 d. 23:19:51
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2007 m. rugsėjo 3 d. 23:19:48
2007 m. rugsėjo 3 d. 23:15:29
2007 m. rugsėjo 3 d. 23:13:23
pati žinai kokia prasme sakiau "nepriklausomas politologas".
2007 m. rugsėjo 3 d. 23:09:14
Ka, kas? žiniaskalaida trukdo? Tai knygą rašyk. Nebūtina tapti politiku, kad galėtum savo tiesas įrodinėti. Aišku, svarbu prierašas prie vardo Poitologas[/]. ir vėl etikečių klyjavimo sistema. Pasiskaityk Bergerio truputuką, gal smegenėlės prabalivės nuo apsvaigimo nuo neapykantos viskam išskyrus save patį.
Nėra nė vieno laisvo politologo. Jie visi prikaluso kuriai nors politiniai srovei, todėl negali būti visiškai objaktyvūs. Objaktyvus žmogus gali būti tik tas, kuris visiškai nesusijęs su jokia politine pažiūra. Tokių pasaulyje gal vienetai.
copy - paste auka
2007 m. rugsėjo 3 d. 23:05:13
Kad ir TILS, nors užtektų ir papraščiausios Aleksoto seniūnijos, kuriai (beja) ir Kauno meras priklausė. Mes ir labdaros akcijas, ir susirinkimus organizuodavom, ir mokinių pasikeitimo programą su Olandiją parengėm, su Grenoblio miesto valdžia suorganizavom paramą J.Dobkevičiaus mokyklai etc. Bet niekada nesistengėm lysti į sušiktą politiką. Kam? Kad rankas išsiteptum, ir kad toki kaip tu šūdus lietų dėl nepasitenkinimo pažiūromis. todėl ir nestojau aš į jokią politologiją ar teisę - per daug ten p1slaivos.
pagarba
2007 m. rugsėjo 3 d. 23:03:15
2007 m. rugsėjo 3 d. 23:00:17
2007 m. rugsėjo 3 d. 22:59:37
manai nebuvo žmonių rėkančių, kad neduokit nomenklatūrininkams valdžios?? nebuvo rėkančių, kad valdžia išmano apie DEMOKRATINĖS valstybės valdymą kaip eilinė sovietinė melžėja? Buvo! Bet jie buvo sąmoningai tildomi. Jų žiniasklaida nerodė ir nerodo! Nes žiniasklaida parduota verslui ir nusiplauna rankas. Taigi jei apsiriboji tik žiniasklaida tai tu ir nesuprasi, kad Lietuvoje egzistuoja laisvų politologų.
vaistus paskirčiau https://www.vartotojulyga.lt/lt/n...il.ph p?ID=10562
;] tas pats straipsnis yra ir delfije. tai jis jau savaime tampa ššš?
2007 m. rugsėjo 3 d. 22:50:50
ar žinote bent vieną pilietinę organizaciją ir galite pasakyti ką jos konkrečiai veikia?
Norvegijoje 70% žmonių priklauso bent 2 organizacijoms susijusioms su savivalda.
prie ko čia tema? Patys žmonės renkasi kada jiems ir kur drausti alkoholį, o ne tik 2% valdžioje ;] bet tam pirma turi egzistuoti pilietinė visuomenė. Ponas padugnė-komunistas Brazauskas jos užuomazgas samoningai naikino nuo sąjūdžio iki šiol ;]