Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Blaivioji rugsėjo pirmoji

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
xdm
2007 m. rugsėjo 3 d. 23:05:13
Chiro rašė:
Kad ir TILS, nors užtektų ir papraščiausios Aleksoto seniūnijos, kuriai (beja) ir Kauno meras priklausė. Mes ir labdaros akcijas, ir susirinkimus organizuodavom, ir mokinių pasikeitimo programą su Olandiją parengėm, su Grenoblio miesto valdžia suorganizavom paramą J.Dobkevičiaus mokyklai etc. Bet niekada nesistengėm lysti į sušiktą politiką. Kam? Kad rankas išsiteptum, ir kad toki kaip tu šūdus lietų dėl nepasitenkinimo pažiūromis. todėl ir nestojau aš į jokią politologiją ar teisę - per daug ten p1slaivos.

pagarba bet tai nėra susiję su savivalda. vis tiek pagarba ;]

Atsakyti
xdm
2007 m. rugsėjo 3 d. 23:03:15
aišku aš nesakau balsuokit už liberalus. ta partija jau seniai nebeturi ideologijos ir skilo į visokius pakso, zuoko susibūrimus pakeitusi programą, kad tiktų visiems(nors tai neįmanoma patenkinti visus).

Atsakyti
Chiro (Užblokuotas)
2007 m. rugsėjo 3 d. 23:00:17
Kad ir TILS, nors užtektų ir papraščiausios Aleksoto seniūnijos, kuriai (beja) ir Kauno meras priklausė. Mes ir labdaros akcijas, ir susirinkimus organizuodavom, ir mokinių pasikeitimo programą su Olandiją parengėm, su Grenoblio miesto valdžia suorganizavom paramą J.Dobkevičiaus mokyklai etc. Bet niekada nesistengėm lysti į sušiktą politiką. Kam? Kad rankas išsiteptum, ir kad toki kaip tu šūdus lietų dėl nepasitenkinimo pažiūromis. todėl ir nestojau aš į jokią politologiją ar teisę - per daug ten p1slaivos.

2007 m. rugsėjo 3 d. 22:59:37
Chiro, o varge. tavo mąstymas iškruštas žiniasklaidos. tu akivaizdus eilinio Lietuvio pavyzdys buvo tokia liberalų partija, kuri 1990 puikiai atspindėjo liberalias vertybes. Spėk kiek ji gavo balsų per savo morališką politiką? 2% ir nei vienos kedės. O kas gavo daug kėdžių? Lietuvos komunistų partija pakeitusi pavadinimą į LDDP(dabar socialdemoratai) su Brazausku priešakį. ir iki šiol tai jaučiam ir aš asmeniškai kenčiu dėl to ;]
manai nebuvo žmonių rėkančių, kad neduokit nomenklatūrininkams valdžios?? nebuvo rėkančių, kad valdžia išmano apie DEMOKRATINĖS valstybės valdymą kaip eilinė sovietinė melžėja? Buvo! Bet jie buvo sąmoningai tildomi. Jų žiniasklaida nerodė ir nerodo! Nes žiniasklaida parduota verslui ir nusiplauna rankas. Taigi jei apsiriboji tik žiniasklaida tai tu ir nesuprasi, kad Lietuvoje egzistuoja laisvų politologų.

vaistus paskirčiau https://www.vartotojulyga.lt/lt/n...il.ph p?ID=10562

;] tas pats straipsnis yra ir delfije. tai jis jau savaime tampa ššš?

Atsakyti
xdm
2007 m. rugsėjo 3 d. 22:50:50
beje labai prašau atsakyti į paprastą klausimą:
ar žinote bent vieną pilietinę organizaciją ir galite pasakyti ką jos konkrečiai veikia?

Norvegijoje 70% žmonių priklauso bent 2 organizacijoms susijusioms su savivalda.

prie ko čia tema? Patys žmonės renkasi kada jiems ir kur drausti alkoholį, o ne tik 2% valdžioje ;] bet tam pirma turi egzistuoti pilietinė visuomenė. Ponas padugnė-komunistas Brazauskas jos užuomazgas samoningai naikino nuo sąjūdžio iki šiol ;]

Atsakyti
Chiro (Užblokuotas)
2007 m. rugsėjo 3 d. 22:48:42
xdm>> Dėjau aš ant svetimų politologų. Ant savų irgi. Yra tekę ne vieną ir ne du kartus su jais bendrauti. Neeiliniai kvailiai, vapaliojantys tas pačias vafovėlines frazes, įlindę į "reikiamus" standartus. sovietų sąjungoje jie staugė, kad geresnės santvarkos nebuvo ir nebus, dabar patys sau preištarauja ir neigia tai, ką buvo sakę, tiesiogine to žodžio prasme, be muilo lenda vakarų politikams į užpakalius ir dar už tai ačiū pasako. Viską geriausiai parodo literatūra ir menas: jie tikrai parodo, kas tikrai vyksta, koki žmonės, kokios ydos ir gerosios savybės. Dažniau reikėtų žiūrėti, kas vyksta šalia, o ne tai apie ką vapalioja nupezę politologai ir įstatymų leidėjai.

O delfi tikrai šūdas. Gėda jį teikti kaip užtikrintą šaltinį. Taip pat galėjai pasiūlyti pasiskaityti wikipediją.

P.S. Geriausia valdymo forma yra diktatūra (jei norit, kad gražiau skambėtų, pavadinkim autoritarizmu ), tai buvo žinoma jau senovės Romos laikais. Aš tam nuoširdžiai pritariu.

2007 m. rugsėjo 3 d. 22:33:13
Chiro rašė:
Rusija, Norvegija, JAV etc. - Kažkodėl viską matom, kas ten vyksta, o po savim niekada nepasižiūrim ir nematom kas gero, ir kas blogo čia ir dabar vyksta. Ayj... tiek to...

nu tai ką aš pastoviau ir sakau pamatyk kas Lietuvoj darosi. ir ką Norvegas rašo.

Atsakyti
xdm
2007 m. rugsėjo 3 d. 22:32:24
k_b, "Nurodai, kaip pavizdį Deflio tinklalapį? Turbūt patį tuščiausią ir pigiausią internetinį portalą...". taigi tavo išvada: 100% ten esančių straipsnių yra šūdas? Aš sakyčiau tai eilinė supaprastinimo iki minimumo logikos klaida arba tada pasakyk man kur tas Norvegas suklydo?! Jis pakartojo ką sako nepriklausomi Lietuvos politologai jau daug metų. Iš to rašomos knygos pripažįstamos vakaruose. Lietuvoje nėra realios savivaldos, o jūs to turbūt net nežinote, kad ji gali būti ir šalys kaip Lenkija ar Estija pačių piliečių valia žengė link jos. Ir jums jos nereikia. išvada: jus tenkina demokratijos imitacija. manęs - ne. čia ir yra pagrindinis nesusipratimo skirtumas.
esu isitikinęs, kad kai komunistas Kirkilas pradės prieš rinkimus aiškinti apie internetinio balsavimo naudingumą jūs visi su juo sutiksite. kaip šią sritį studijuojantis ir dar daug žmonių gali pasakyti, kad tai pažeidžia esminius demokratijos principus - balsavimo slaptumą. bet jums nei rimtas rinkimasis(įskaitant sąmoningą nebalsavimą už nieką) nei esminiai demokratijos principai nė motais.

turbo reanimacija - politinis popshow

Atsakyti
VaiX
2007 m. rugsėjo 3 d. 21:10:52
Prigėriau :0

2007 m. rugsėjo 3 d. 21:03:24
Rugsėjo 1-oji man buvo pamoka, kaip nerealiai galima praleist laiką neprisigėrus. Tikrai,super.

Atsakyti
kaktooz
2007 m. rugsėjo 3 d. 21:02:37
visi cia burba burbejo ir burbes niekas tau ir nebando primest savo nuomones,jei tau kitu nuomones yra shlamshtas tai man tavo irgi.nepatinka-ishjunk kompa!

2007 m. rugsėjo 3 d. 19:38:00
Kad ir kaip būtų keista, užslėptas atsargas rusy pardaviau tokiam vaikui, o pati sėdėjau pas draugą su cigaretėm ir kava. Ir simpsonais.
Dievaž, pati kiečiausia linksmoji blaivioji rugsėjo pirmoji.

Vis tiek, nuostolį patyrė tik kavinės. O parduotuvės gal net pelno gavo. Maži vaikai neapskaičiuodami galimybių užsipirko daugiau, to viso pasekoje, voliojosi parkuose šalia savo butelių.. pati mačiau.
Ble, aš gal bręstuDD

2007 m. rugsėjo 3 d. 18:25:20
Nurodai, kaip pavizdį Deflio tinklalapį? Turbūt patį tuščiausią ir pigiausią internetinį portalą...

"jūsų nuomonės kaip ir rašiau eilinį kartą yra vienadienis šlamštas. paburbėsit ir užteks. ir nieks iš to nepasikeis!!! man tokių nuomonių nereik. išvada: ne tas puslapis kur aš esu"

Mielasis , mielasis.... kad kur beskaityčiau matau tik tamstos burbėjimus ir pasipiktinimą, kad esi nesuprastas, visi aplinkui durni, žlugusi visuomenė... tu vienintelis žinai kelią į teisingumą... manau, žmogau, nusileisk ant žemės, savęs nesureikšmink, nes iš esmės čia yra visi lygūs ir tuo pačiu metu esam niekas. Žinai tą pasakymą... kai pirma kartą pavadins arkliu, atsikirsk, kai antrą kartą pavadins arkliu, duok į snukį, kai trečią kartą pavadins, eik nusipirk balną. Taipogi END OF CONVERSATION....

2007 m. rugsėjo 3 d. 15:13:56
ikalinta_plunksnoje:man atrodo bomzhams dzin kad uzhdraude jie odekolono prikals ir px jiems,nebent ir jo nepardavines

2007 m. rugsėjo 3 d. 14:42:24
Barai, kavinės, aišku yra vietų kur atskirai rūkomieji ir t.t. Bet kai jų nėra, nejau reik išeit iš ten?.. bendrai, nesvarbu jau.
Žiūriu čia kai kurie ištisus rašinius prideda.. kiekvienas savo tiesą kibina kitiem..nusirašo ir prognozoja, bjauru skaityt.
Tokia smulki tema, o prieštaravimai aukščiau ribos. Žmonės darykit ką norit - GERKIT, NUSIGERKIT, NEGERKIT , RŪKYKIT ,NERŪKYKIT, NUSIRŪKYKIT. Kas kaip nori. Lietuvoj yra toks dalykas kaip laisvė. Pirmyn.

2007 m. rugsėjo 3 d. 13:08:29
Rusija, Norvegija, JAV etc. - Kažkodėl viską matom, kas ten vyksta, o po savim niekada nepasižiūrim ir nematom kas gero, ir kas blogo čia ir dabar vyksta. Ayj... tiek to...

2007 m. rugsėjo 3 d. 13:04:21
xdm>> Pabumbėsit ir gana? Tai tu tą ir darai: bumbi. Ir dar piktinies, kad niekas tau nepritaria.
O kitų numones vadinti vienadieniu šlamštu yra vaikiškai idiotiška.

Lengva numesti kažkokį straipsniuką iš delfi ir girtis "aš skaitau, o jūs ne". skaitom. Gal net daugiau nei toki kaip tamstos.

Išvada: visi nori, kad jiems pritartų, o jei nepritarai, tada jei pyksta.

P.S. Gerti yra blogai. Bet drausti gerti yra dar blogiau. Ypač kai tai tik vienadienis reikalas.

2007 m. rugsėjo 3 d. 13:03:29
Blaivioji Rugsėjo Pirmoji praėjo neblaiviai,nes va dabar sergu.[per daug primaišiau]

Atsakyti
xdm
2007 m. rugsėjo 3 d. 12:56:08
Chiro, aš savęs nelaikau protingiausiu. vėl tavo išankstiniai nusistatymai ;] aš tiesiog noriu oponuojančių nuomonių. dėja jūsų nuomonės kaip ir rašiau eilinį kartą yra vienadienis šlamštas. paburbėsit ir užteks. ir nieks iš to nepasikeis!!! man tokių nuomonių nereik. išvada: ne tas puslapis kur aš esu
;]

Atsakyti
xdm
2007 m. rugsėjo 3 d. 12:54:01
nu Rusijoj man teko matyti kaip 14metis pirko degtinę prie kareivių ir nieks nieko nesakė

"kad šito blogio neišrausi niekaip mūsų tautoj" - šie žodžiai juk mirties nuosprendis Lietuvių tautai ;] https://www.delfi.lt/news/daily/l...php?i d=13926414
jau šitą kažkur talpinau bet vargu ar perskaitėt. Jei suprasit kas rašoma suprasit kaip aš mąstau ;]

Atsakyti
Puslapiai: 123456
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Alvydas1 Jethro Tull Elegy
 Jethro Tull
 Ilsėkis ramybėje David (Dee) Palmer
4Blackberry Riverside Artificial Smile
 Riverside

einaras13 Ulver One Last Dance
 Ulver
 Vienas mano go-to atmosferinių gabalų.
DjVaids 16 Hz Būsiu tau (su Helada)
 16 Hz

Very_crazy_enough Marijonas Mikutavičius Nebetyli sirgaliai
 Marijonas Mikutavičius

Sahja Nu Virgos (VIA Gra) Produser
 Nu Virgos (VIA Gra)

Šiuo metu vertiname

Timbaland Timbaland
7,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

06:08 - Very_crazy_enough
https://www.delfi.lt/veidai/zm ones/ieva-voveris-pranese-apie -skyrybas-su-vyru-120264595
06:03 - Very_crazy_enough
Girdejau, kad Voveris paliko Voveris,
19:43 - Very_crazy_enough
Matytumet, Silentistas online. Viskas regis tvarkoj. Tik metus ne zodzio puslapyj nesurezga, children of bodom ir bury tomorrow 10-ais vertina kasdien.
19:39 - Very_crazy_enough
Jei man taip kirstu kamuolys kaip belgui Lukakui ir as jam, tai iskart analphabetas patapciau, ir grafofobas dar : D
19:27 - Very_crazy_enough
uolys lekia į vartus, Nors kartais kojos, smūgiai – trankūs,
Įvartį, kai muša žvaigždė, Kamuolys galvą paliečia! Lookakoo
19:26 - Very_crazy_enough
2 sportai, kur kartais reikia galvos.
Balti, juodi laukeliai. Karalius, bokštas, pėstininkas...
Čia šachmatų žaidėjai Mintis į priekį gena tinka.
Čia galvą naudot privaloma, Strategija – apgalvota.
O futbolo aikštėje, žiūrėk. Kova verda beprotiška!
Kamu
17:07 - Very_crazy_enough
Bet jeigu is 48 saliu kur LT reitingu lentelej yra140ieji pasaulyje, ateityje turesim gera komanda, to pasekoje - ir stadijona, as nebetylesiu kaip sirgalis. Reksiu, spardysiu kamuoli, losiu totalizatoriu ir nesirgsiu uz kokia yiponcu komanda kaip snd
16:41 - Very_crazy_enough
Ka reik daryti kad nemiegotu ant zemes kamuoliai? Reik juos spardyt metyt ar kitaip gniauzyt, nes apkerpejes daiktas sukiuza, sudziuna, nebestangrus - ypac vasara! Kick de bol ;7]
03:13 - Very_crazy_enough
R,I,P Dee Palmer// David Palmer. July 2, 1937 (vargoneliai Jethro Tull 1968-79)
23:20 - Very_crazy_enough
Keisti futb komentatoriai. Tai jie abu palaiko belgus, paskui abu iskart - egiptiecius! Hipokritikai!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1953
  Iš viso užsiregistravę: 73772
  Naujausias narys: zuokula
  Šiandien apsilankė: 139434