| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | ElegyJethro Tull Ilsėkis ramybėje David (Dee) Palmer |
||||
| 4Blackberry | Artificial SmileRiverside |
||||
| einaras13 | One Last DanceUlver Vienas mano go-to atmosferinių gabalų. |
||||
| DjVaids | Būsiu tau (su Helada)16 Hz |
||||
| Very_crazy_enough | Nebetyli sirgaliaiMarijonas Mikutavičius |
||||
| Sahja | ProduserNu Virgos (VIA Gra) |
2007 m. rugsėjo 3 d. 23:05:13
Kad ir TILS, nors užtektų ir papraščiausios Aleksoto seniūnijos, kuriai (beja) ir Kauno meras priklausė. Mes ir labdaros akcijas, ir susirinkimus organizuodavom, ir mokinių pasikeitimo programą su Olandiją parengėm, su Grenoblio miesto valdžia suorganizavom paramą J.Dobkevičiaus mokyklai etc. Bet niekada nesistengėm lysti į sušiktą politiką. Kam? Kad rankas išsiteptum, ir kad toki kaip tu šūdus lietų dėl nepasitenkinimo pažiūromis. todėl ir nestojau aš į jokią politologiją ar teisę - per daug ten p1slaivos.
pagarba
2007 m. rugsėjo 3 d. 23:03:15
2007 m. rugsėjo 3 d. 23:00:17
2007 m. rugsėjo 3 d. 22:59:37
manai nebuvo žmonių rėkančių, kad neduokit nomenklatūrininkams valdžios?? nebuvo rėkančių, kad valdžia išmano apie DEMOKRATINĖS valstybės valdymą kaip eilinė sovietinė melžėja? Buvo! Bet jie buvo sąmoningai tildomi. Jų žiniasklaida nerodė ir nerodo! Nes žiniasklaida parduota verslui ir nusiplauna rankas. Taigi jei apsiriboji tik žiniasklaida tai tu ir nesuprasi, kad Lietuvoje egzistuoja laisvų politologų.
vaistus paskirčiau https://www.vartotojulyga.lt/lt/n...il.ph p?ID=10562
;] tas pats straipsnis yra ir delfije. tai jis jau savaime tampa ššš?
2007 m. rugsėjo 3 d. 22:50:50
ar žinote bent vieną pilietinę organizaciją ir galite pasakyti ką jos konkrečiai veikia?
Norvegijoje 70% žmonių priklauso bent 2 organizacijoms susijusioms su savivalda.
prie ko čia tema? Patys žmonės renkasi kada jiems ir kur drausti alkoholį, o ne tik 2% valdžioje ;] bet tam pirma turi egzistuoti pilietinė visuomenė. Ponas padugnė-komunistas Brazauskas jos užuomazgas samoningai naikino nuo sąjūdžio iki šiol ;]
2007 m. rugsėjo 3 d. 22:48:42
O delfi tikrai šūdas. Gėda jį teikti kaip užtikrintą šaltinį. Taip pat galėjai pasiūlyti pasiskaityti wikipediją.
P.S. Geriausia valdymo forma yra diktatūra (jei norit, kad gražiau skambėtų, pavadinkim autoritarizmu
2007 m. rugsėjo 3 d. 22:33:13
Rusija, Norvegija, JAV etc. - Kažkodėl viską matom, kas ten vyksta, o po savim niekada nepasižiūrim ir nematom kas gero, ir kas blogo čia ir dabar vyksta. Ayj... tiek to...
nu tai ką aš pastoviau ir sakau
2007 m. rugsėjo 3 d. 22:32:24
esu isitikinęs, kad kai komunistas Kirkilas pradės prieš rinkimus aiškinti apie internetinio balsavimo naudingumą jūs visi su juo sutiksite. kaip šią sritį studijuojantis ir dar daug žmonių gali pasakyti, kad tai pažeidžia esminius demokratijos principus - balsavimo slaptumą. bet jums nei rimtas rinkimasis(įskaitant sąmoningą nebalsavimą už nieką) nei esminiai demokratijos principai nė motais.
turbo reanimacija - politinis popshow
2007 m. rugsėjo 3 d. 21:10:52
2007 m. rugsėjo 3 d. 21:03:24
2007 m. rugsėjo 3 d. 21:02:37
2007 m. rugsėjo 3 d. 19:38:00
Dievaž, pati kiečiausia linksmoji blaivioji rugsėjo pirmoji.
Vis tiek, nuostolį patyrė tik kavinės. O parduotuvės gal net pelno gavo. Maži vaikai neapskaičiuodami galimybių užsipirko daugiau, to viso pasekoje, voliojosi parkuose šalia savo butelių..
Ble, aš gal bręstu
2007 m. rugsėjo 3 d. 18:25:20
"jūsų nuomonės kaip ir rašiau eilinį kartą yra vienadienis šlamštas. paburbėsit ir užteks. ir nieks iš to nepasikeis!!! man tokių nuomonių nereik. išvada: ne tas puslapis kur aš esu"
Mielasis , mielasis.... kad kur beskaityčiau matau tik tamstos burbėjimus ir pasipiktinimą, kad esi nesuprastas, visi aplinkui durni, žlugusi visuomenė... tu vienintelis žinai kelią į teisingumą... manau, žmogau, nusileisk ant žemės, savęs nesureikšmink, nes iš esmės čia yra visi lygūs ir tuo pačiu metu esam niekas. Žinai tą pasakymą... kai pirma kartą pavadins arkliu, atsikirsk, kai antrą kartą pavadins arkliu, duok į snukį, kai trečią kartą pavadins, eik nusipirk balną. Taipogi END OF CONVERSATION....
2007 m. rugsėjo 3 d. 15:13:56
2007 m. rugsėjo 3 d. 14:42:24
Žiūriu čia kai kurie ištisus rašinius prideda.. kiekvienas savo tiesą kibina kitiem..nusirašo ir prognozoja, bjauru skaityt.
Tokia smulki tema, o prieštaravimai aukščiau ribos. Žmonės darykit ką norit - GERKIT, NUSIGERKIT, NEGERKIT , RŪKYKIT ,NERŪKYKIT, NUSIRŪKYKIT. Kas kaip nori. Lietuvoj yra toks dalykas kaip laisvė. Pirmyn.
2007 m. rugsėjo 3 d. 13:08:29
2007 m. rugsėjo 3 d. 13:04:21
O kitų numones vadinti vienadieniu šlamštu yra vaikiškai idiotiška.
Lengva numesti kažkokį straipsniuką iš delfi ir girtis "aš skaitau, o jūs ne". skaitom. Gal net daugiau nei toki kaip tamstos.
Išvada: visi nori, kad jiems pritartų, o jei nepritarai, tada jei pyksta.
P.S. Gerti yra blogai. Bet drausti gerti yra dar blogiau. Ypač kai tai tik vienadienis reikalas.
2007 m. rugsėjo 3 d. 13:03:29
2007 m. rugsėjo 3 d. 12:56:08
;]
2007 m. rugsėjo 3 d. 12:54:01
"kad šito blogio neišrausi niekaip mūsų tautoj" - šie žodžiai juk mirties nuosprendis Lietuvių tautai ;] https://www.delfi.lt/news/daily/l...php?i d=13926414
jau šitą kažkur talpinau bet vargu ar perskaitėt. Jei suprasit kas rašoma suprasit kaip aš mąstau ;]