Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Blaivioji rugsėjo pirmoji

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Chiro (Užblokuotas)
2007 m. rugsėjo 3 d. 12:51:22
xdm>> Daug kas moka ir gražių citatų pasirinkti, ir dorovinguolio kaukę užsimaukšlinti. Aš ir taip galiu, ir k_b gali ir visi kas tik nori, bet tik nereikia lia lia, kad matai viską įvairiais kampais. Kaip tik sėdi įsispraudės į kamputį ir vapsi aš negersiu... aš geras būsiu... ir mano vaikai toki bus... ir į bažnyčią eisiu... ir mirsiu be nuodėmės... juk pasaulis toks geras ir maloningas.... Tu tik vapsi, kad visi jūs, kurie piktinasi idiotiškais įstatymais, vietoj kurių priiminėjimo galėtų vykdyti socialines ar sveikatos apsaugos refomas, esat alkoholikai, nevispročiai ir tik aš vienas teisus.

Koks čia pasidavimas draugų ar reklamos įtakai? Jei esi toks bukaprotis daiktas, kad negali pats nuspresti, tai, žinoma, tave ir stumdys kaip kokią šaškę.

P.S. O kai kas nežino, kad nežino nieko - oi, mes -inom daug. Gal net daug daugiau už tave ir tikrai nesam bukos mergos iš Kalabybiškio kaimo.

"nekurkit iliuzijų kas aš toks - dar viena interneto beprasmybė" -Tai va, nekur iliuzijų, kad esi čia pats protingiausiais ir daugiausiai visko patyręs, nes taip, pupuli, anaiptol nėra.

The end.

2007 m. rugsėjo 3 d. 12:51:02
Chiro, skaitydama diskutuojančių nuomones mesk lauk savo nusistatymus. Interpretavai pagal save ir tavo komentaruose apie mane ne mane rodai, o daugiau save.

nu tai kas kaltas visuomenė(ir jūs) pasiduodat politinio popšou manipuliacijai? Lietuvos žiniasklaida visiškas korumpuotas šlamštas.

Atsakyti
xdm
2007 m. rugsėjo 3 d. 12:38:27
įmanoma dar ir kaip dar tobulėt ir tobulėt iki begalybės ;]. aš žinau, kad žinau labai mažai todėl darau, kad sužinočiau daugiau ;] Leninas berods taip sakė. ir tai verta dėmesio. O kai kas nežino, kad nežino nieko Tiesiog matau dalykus iš įvairių kampų ir stengiuos atsiriboti nuo draugų ir reklamų įtakos "išgerk kitaip busi atsiskyrelis".
vadovaujuosi nedaryk to, ko nenori, kad tavo vaikai darytų. ;]

k_b, nu vat ir priėjai prie mano pirmojo komentaro šioje temoje. t.y. ne įstatymuose esmė. O situacijoje visuomenėje ir jos renkamoje valdžioje ;]

gali būti, kad viena dieną ir aš pradėsiu gerti ;] kolkas nenoriu ir piktina visuomenės vertimas tą daryti. čia ir atsiranda įtampa, kurios daug kas neišlaiko ir pasiduoda.

nekurkit iliuzijų kas aš toks - dar viena interneto beprasmybė ;]

Atsakyti
Chiro (Užblokuotas)
2007 m. rugsėjo 3 d. 12:28:16
xdm rašė:
Chiro, aš ~7 metus pažįstamas su (nusi)gėrimais todėl tikrai tai ilgas laikas, kad susivokčiau ko aš noriu. Alkoholį man parduoda ir pakankamai nugyvenau, kad galėčiau įvertinti priežastis kodėl aš būdamas nepilnametis gėriau ir rūkiau. Dabar dėl to gailiuosi. Pamačius tas priežastis tampa aišku kodėl kai kuriose JAV valstijose draudžiama parduoti iki 21 metų. T.y. dažnas 18metis(jau suaugęs) blogoj visuotinėj Lietuvos aplinkoj bus palenktas ne į tą pusę ir dėl tų pačių priežasčių kaip aš buvau ~12.
“The day the child realizes that all adults are imperfect, he becomes an adolescent; the day he forgives them, he becomes an adult; the day he forgives himself, he becomes wise” - Alden Nowlan
"bet gi ~12kos metų Lietuvoj normalu" - bėda, kad daug žmonių nebeskiria ironijos nuo tiesos kol nesuvoksit būtent šio dalyko tragiškumo...

Konservatoriai... Ką jiems konservuoti? Tokia durną išlikusią komunistų sistemą, kad pilna tokių kaip pyppp(dauguma)? vat čia ir atsiskleidžia tai apie ką rašiau pačioje pirmoje žinutėje - situacijos sukeliančios tokius įstatymus nesuvokimas iš esmės.

zn kai dirbi su panašaus intelekto kur beveik visi rūko ir savaitgaliais nusigeria(atsiprašau, t.y. atsipalaiduoja) tai nieko kito tau ir nelieka galvoti. teko ir man tarp tokių bet greit pabėgau nes zn, kad ne tam aš gyvenu.

galiu palinkėti tik sekmės ;] diskusija virto nediskusija ir beprasmiška kaip ir rašiau pirmoje žinutėje. Dėja nesusilaikiau nuo komentavimo.
bla bla bla ;]

Yra čia kuo girtis, kad pradėjai gerti 12 metų. Vai vai. Aš irgi prisigėriau būdama 12 metų. Kas iš to? Nėra čia jokio pasididžiavimo. Man gaila, kad turėjau taip padaryti, kad kartais prisigėrus būdavo lengviau. Bet kas padaryta - tai padaryta. Pakeisk kažką savo praeityjei r nebebūsi tuo, kuom dabar esi.
JAV ir konfeti draudžiama naudoti antrą kartą, ir kelnės žemu juosmeniu draudžiamos, kišamasi į asmeninius poros santykius etc. Tik nereikia šios iš atmatų išsivysčiusios valstybės teikti kaip dorobingumo bei teisingumo pavyzdžiu. Jak. Mes juk Europoje gyvename, kur viskas yra truputį liberaliau ir mažiau to šlykštaus puritonizmo yra įsišakniję. Bet kažkodėl po sovietinėms valstybėms atrodo, akd JAV vis dar yra svajonių šalius, kur teka deimantų upės, stūgso aukso kalnai bei žaliuoja šlamantys dolerių miškai - tik imk ir neškis; o žmonės toki teisingi ir nuostabūs, kad gali nerakinti namuose durų ir bet kurio praeivio paprašyti pasaugoti jo piniginę ir šis saugos. Dream on. Bet čia jautikrai ne į temą.

Esmė tame, akd aš kalbu apie suaugusius žmonės, kurie laisva valia gali rinkit ką ir kada daryti, nekenkdami kitiems. Aišku dabar vėl pradėsi stūgauti, kad man jie kenkia RŪKYDAMI. Na, džiaukis, uždraudė rūkyti baruose, bet dabar pabandyk praeiti pro kurį nors barą ir nepakliūk į šalia jo plūduriuojantį pilkų tabako dūmų debesėlį, sumišusį su automobilių išmetamaisiais dūmais,.. romatika... o būtų neuždraudę rūkyti viduje, galėtum gėrėtis tik metano dūmais, nes tabako dūmų debesėlis skraidytų viduje tarp ramiai sėdinčių rūkalių.

Tai imk ir keisk nusistovėjusią sistemą, o ne sėdėk nutriušusiam forume ir nebandyk įrodyti ,akd esi šventasis. o jei toks esi tai eik į vienuolyną , ten per deinų dienas melskis ir už savo nuodėmes kas vakarą plak save odiniu botagėliu (gal net patiks ).

Dirbu aš tikrai ne praščiausiuose klubuose bei restoranuose, kur renkasi kultūringi žmonės, o ne chrepai iš eilinio lietuvos miesteliūkščio, kur dešimtmečiai jau gimdo vaikus, o babatukas teikiams desertui. Ir pati nesu iš tokios aplinkos. Bet tai juk nesvarbu. (kažkodėl jei pasisakai dirbanti padavėja,tau prilibdoma trečiarūšės bukaprotės etiketė). Tau gal ir atrodo, akd galvoju tik apie gėrimą ar rūkymą? Gal. Teik to. Galvok.

Lengviausai pasakyti bla bla ir apsimesti, kad aš čia pats teisaiussais, nors anaiptol taip nėra.

gėris yra gyvenimo esmė - harė kryšna... harė harė... Man juokinga, kai taip žmonės kalba.

k_b>> Būtent. Kas norės svaiginti atras visokiausių kitokių būtų. Manau jau geriau išgerti butelį alus, o ne praryti ar susišvirkšti kažkokių narkotikų, kuriems priklausomybė įgysi visam gyvenimui (aišku, jei būtume indėnai tai mes priklausomybę alkoholiui gautemę ir saldainį su likeriu suvalgę )

Sekmadienio ryto vaizdas vaikų darželio pašonėje: keturiolikmečiai stovi ir nesislėbdami geria dektinę ir juokiasi, kad vakar nepardavinėjo neikam, o šiandien visiems, kas paprašo parduoda. Pažiūrėkit sekmadienio statistiką apie girtus vaikus. Ką tai pakeitė? Nieko. tik papiktino daug saugusių žmonių, barų bei parduotuvių savininkų ir tiek.

2007 m. rugsėjo 3 d. 10:37:19
xdm rašė:
tokiems kaip jūs nieko kito ir nelieka galvoti ir tokias teorijos išvedinėti, kad mes vėliau tapsim girtuokliais. Nes kitaip sugrius jūsų 'pamatai' ;]]]]]] "Rusijos vien protu nesuvoksi" - tinka ir jums.

Pone, galiu lažintis.

tu turbūt manai, kad esi pasiekęs aukščiausią sąmoningumo lygį ir tau jau nebėr kur tobulėt. Sakai reikia kovot su tuo blogiu - tipo alkoholizmu - iš esmės, bet gi toks intelektualus žmogus kaip tu turėtų ir suprast, kad šito blogio neišrausi niekaip mūsų tautoj, čia panašiai kaip rusijoj uždraust degtinę.
aš nesakau, kad tu pakeisi savo požiūrį tada, kai tapsi alkoholiku, turėjau omeny tada, kai į viską pats pradėsi žiūrėti plačiau ir iš esmės, nors tau turbūt jau atrodo, kad labiau nebeįmanoma.

2007 m. rugsėjo 2 d. 23:46:07
k_b rašė:
Pavyko sužinoti tik tai, kad pas juos alkoholis tik nuo 20 ar 21 ( jie sakė, kad 20, bet tikriausiai sumaišė),

Alų ir kitus lengvesnius (iki 4%, atrodo, bet kai parduotuvėj ieškojom, tai tokio stiprumo alaus net neradom) gali pirkt nuo aštuoniolikos, tik stipresnius - nuo 20, jie tau teisingai sakė.; )

Nepritariu draudimui neprekiaut alkoholiu rugsėjo pirmąją, bet ir nepritariu mintims, kad „jei norės gert - vis tiek gers“. Šiais metais bent buvo mažiau neblaivių mažamečių, o tai - jau šiokia tokia pažanga.
Aišku, kad visą šitą reikalą reikia tvarkyt visai iš kitos pusės - nuo vienos dienos per metus niekas nepasikeis.

Atsakyti
k_b
2007 m. rugsėjo 2 d. 23:22:52
Tiesą, čia taip pamastymui, susipažinau savaitgalį su atvykusių švedų jaunimėliu, kurie buvo ant tiek apsinešę nuo narkotikų, kad nesugėbejo paaiškinti kur ir kodėl čia randasi. Pavyko sužinoti tik tai, kad pas juos alkoholis tik nuo 20 ar 21 ( jie sakė, kad 20, bet tikriausiai sumaišė), tai ir sako, mes neperkam alkoholio, kam jis mums, kai pilna gatvėsė žolės, hašo ir kt. š. Tai dar didis klausimas, kur tas gerumas, tuose įstatymuose jų... neįsivaizduoju, jeigu negalėčiau nusipirkti parduotuvėje alaus, kuris yra mano mėgstamiausias gėrimas, vien dėl tokių dalykų... čia yra tokie marazmai.... jeigu norėsis svaigintis, tai taip ir darys, nesvarbu nuo ko, nebus alkoholio, vartos narktokus, nebus to, darys dar kažką... whatever..

2007 m. rugsėjo 2 d. 23:17:51
abejoju, ar toks išsilavinęs, gyvenimu patenkintas žmogus, tiesog tiek neturėtų ką veikti, kad mokytų mūsų prarastąją kartą t.y varganą ir neišprusiusią visuomenę? .... nežinau, gali meluoti man, gali meluoti kitiems, bet savęs neapgausi. Nežinau ar tai tiesa ištikro, bet tikrai man labai keista, ir būtum tikrai vienas iš nedaugelio egzempliorių. Nors ir vargiai, bet tikiu, kad nesi tai, kas galvoju.

Pačią temą nenoriu išsiplėsti, vistiek nepakeisiu nei tavo, nei tu mano nuomonės, viskas ką norėjau pasakyti, turbūt pasakė Chiro.

2007 m. rugsėjo 2 d. 21:57:48
Aš asmeniškai rugsėjo pirmąją p[raleidau blaiviai ir ne ką prasčiau nei išgėrus juk minigolfo raibstančiom akim nebūčiau laimėjus D

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
xdm
2007 m. rugsėjo 2 d. 21:22:10
k_b, nors ir bus ne į temą. bet turėjau puikią vaikystę. štai kodėl ginu šeimos vertybes MTV naujienoje. nes pats tokias turiu ir turėjau taigi zn kokios jos yra svarbios žmogui ;]

truputi dainų šia tema:
Fugazi - Burning
Gin Blossoms - Hold Me Down

;]

Atsakyti
xdm
2007 m. rugsėjo 2 d. 21:03:59
k_b, aš ižvelgiu daug gero. bet tai nėra problemos esmė. girtuokliavimas - problema. gėris yra gyvenimo esmė ;] aš noriu gyventi. štai kam reikia spręsti problemas ir naikinti blogį iš esmės. ;] pradedama juk nuo savęs, ar ne?

Atsakyti
xdm
2007 m. rugsėjo 2 d. 21:00:13
Chiro, aš ~7 metus pažįstamas su (nusi)gėrimais todėl tikrai tai ilgas laikas, kad susivokčiau ko aš noriu. Alkoholį man parduoda ir pakankamai nugyvenau, kad galėčiau įvertinti priežastis kodėl aš būdamas nepilnametis gėriau ir rūkiau. Dabar dėl to gailiuosi. Pamačius tas priežastis tampa aišku kodėl kai kuriose JAV valstijose draudžiama parduoti iki 21 metų. T.y. dažnas 18metis(jau suaugęs) blogoj visuotinėj Lietuvos aplinkoj bus palenktas ne į tą pusę ir dėl tų pačių priežasčių kaip aš buvau ~12.
“The day the child realizes that all adults are imperfect, he becomes an adolescent; the day he forgives them, he becomes an adult; the day he forgives himself, he becomes wise” - Alden Nowlan
"bet gi ~12kos metų Lietuvoj normalu" - bėda, kad daug žmonių nebeskiria ironijos nuo tiesos kol nesuvoksit būtent šio dalyko tragiškumo...

Konservatoriai... Ką jiems konservuoti? Tokia durną išlikusią komunistų sistemą, kad pilna tokių kaip pyppp(dauguma)? vat čia ir atsiskleidžia tai apie ką rašiau pačioje pirmoje žinutėje - situacijos sukeliančios tokius įstatymus nesuvokimas iš esmės.

zn kai dirbi su panašaus intelekto kur beveik visi rūko ir savaitgaliais nusigeria(atsiprašau, t.y. atsipalaiduoja) tai nieko kito tau ir nelieka galvoti. teko ir man tarp tokių bet greit pabėgau nes zn, kad ne tam aš gyvenu.

galiu palinkėti tik sekmės ;] diskusija virto nediskusija ir beprasmiška kaip ir rašiau pirmoje žinutėje. Dėja nesusilaikiau nuo komentavimo.
bla bla bla ;]

Atsakyti
k_b
2007 m. rugsėjo 2 d. 20:34:55
xdm žmogau, man atrodai turėjęs pačią sunkiausią vaikystę iš visų čia esančių... jau nebegaliu skaityti tavo komentarų. TU KUR NORS KĄ NORS GERO ĮŽVELGI BET KOKIAME DALYKE? Nuoširdžiai sakau, man gaila tavęs....

2007 m. rugsėjo 2 d. 20:26:09
xdm>> Oho, mes turim konservatorių gerbėja. Jėė.

nerūkančių klientų yra daugiau - va, čia tai prajuokinai. Nerūkančiųjų daugiau. Gal tarp penktokų ir dauguma nerūkančiųjų, bet ir tai tik gal.

weeka>> Pagal tradicinės vakarienės restorane etiketą būtiną gerti vyną, tinkamai parinktą prie išsirinkto patiekalo. Išsilavinęs, dažniausiai vyresnio amžiau vakarų europietis VISADA geria vyna vakarieniaudamas, kurį maždaug pusvalandžiu ilgiau renkasi nei tai ką valgys, nes tai, kokį vyną jis/ji išsirinko, rodo jo išsilavinimą ir "padėtį" visuomenėje (tikslaiu piniginės storį). Pižonizmas? Žinoma. Bet jiems nepaaiškinsi, kad jie negali gauti tai, ko užsimanė.

Tremor_Christ>> Jie čia maivosi ir išsidirbinėja tik todėl, kad jiems neparduoda nei rūkyti nei gerti. Kai draudžia įstatymai, tai jie gali pateisinti savo amžių ir pasakyti, "kad visiems draudžia, ne tik mums". Juokinga. Po to, kai pasivoks iš savo tėvų pusę cigaretės ir nugers pirmajį gurkšnį alaus ar (labiau tikėtina) pigaus rašalo, pradės dizžskutuoti temose Alus[/], Ką vartojat per tūsus? etc. Va tada aš apsijuoksiu.

2007 m. rugsėjo 2 d. 19:42:27
apsipirkau penktadieni, net biski per daug bet viskas ok

Atsakyti
weeka
2007 m. rugsėjo 2 d. 19:28:39
xdm rašė:
pvz., autobuso stotelės. stovi keli rukoriai ir paskui dar nuorukas ne į šiukšliadežę šalia, o į balą kokią meta. tai ką laukti autobuso už 50m nuo stotelės?

Tai čia manyčiau jau ne draudimą rūkyti, o baudas už šiukšlinimą reiktų duoti.

Chiro rašė:
Būtent. Ateina pagyvenusi anglų pora į brangų restoraną, užsisako šaltus užkandžius, sriubą, po kepsį, nori prie viso to gero, išlaikyto vyno, o padavėjas pasako, kad negalio jo parduoti, nes šiandien niekur negalima prekaiuti alkoholiu. Įsivaizduoju tokių žmonių išraišką.

Nu jo, jie tikriausiai pakratys kojas negavę vyno.
Sakyčiau jeigu jau tai civilizuotas žmogus, einantis į brangų restoraną, tai jis tikrai turėtų labai puikiai suprasti: blaivybės diena. Nu ir ką? Pareis namo ir išgers tą vyno taurę. Arba išgers rytoj.

Atsakyti
xdm
2007 m. rugsėjo 2 d. 18:41:19
tokiems kaip jūs nieko kito ir nelieka galvoti ir tokias teorijos išvedinėti, kad mes vėliau tapsim girtuokliais. Nes kitaip sugrius jūsų 'pamatai' ;]]]]]] "Rusijos vien protu nesuvoksi" - tinka ir jums.

Pone, galiu lažintis.

Chiro, nemalk sh jei nesupranti ką sakau. "o apie barus, kavines, restoranus bei klubus. Ten gali rinktis, kur atsisėsti, kur nueiti" - nori pasakyti visose šiose įstaigose buvo įrengtos atskiros salės rūkantiems? Nori pasakyti jose įmanoma buvo nerūkančiam praeiti ir neužuosti dūmų??? Savaime aišku, kad nerūkančių klientų yra daugiau todėl rūkantieji turi slėptis nuo nerūkančių, o ne atvirkščiai. Nesuprantu iš viso kuo čia stebėtis šiuo logišku draudimu rūkyti viešose įstaigose.

Atsakyti
philia
2007 m. rugsėjo 2 d. 17:02:58
mes 12-tokai ir bėdų neturėjom. Buvo pasirūpinta 5dienį viskuo ir turėjom dar slaptą šaltinį, iš kur gavom. Užteko.

Atsakyti
Tremor_Christ
2007 m. rugsėjo 2 d. 16:30:07
manau kad "kaikam" tas naivus idealizmas ar kaip visa tai pavadint isgaruos greit, cia turiu omeny ne tik sia tema, bet konkretu asmeni

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Alvydas1 Jethro Tull Elegy
 Jethro Tull
 Ilsėkis ramybėje David (Dee) Palmer
4Blackberry Riverside Artificial Smile
 Riverside

einaras13 Ulver One Last Dance
 Ulver
 Vienas mano go-to atmosferinių gabalų.
DjVaids 16 Hz Būsiu tau (su Helada)
 16 Hz

Very_crazy_enough Marijonas Mikutavičius Nebetyli sirgaliai
 Marijonas Mikutavičius

Sahja Nu Virgos (VIA Gra) Produser
 Nu Virgos (VIA Gra)

Šiuo metu vertiname

Timbaland Timbaland
7,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

06:08 - Very_crazy_enough
https://www.delfi.lt/veidai/zm ones/ieva-voveris-pranese-apie -skyrybas-su-vyru-120264595
06:03 - Very_crazy_enough
Girdejau, kad Voveris paliko Voveris,
19:43 - Very_crazy_enough
Matytumet, Silentistas online. Viskas regis tvarkoj. Tik metus ne zodzio puslapyj nesurezga, children of bodom ir bury tomorrow 10-ais vertina kasdien.
19:39 - Very_crazy_enough
Jei man taip kirstu kamuolys kaip belgui Lukakui ir as jam, tai iskart analphabetas patapciau, ir grafofobas dar : D
19:27 - Very_crazy_enough
uolys lekia į vartus, Nors kartais kojos, smūgiai – trankūs,
Įvartį, kai muša žvaigždė, Kamuolys galvą paliečia! Lookakoo
19:26 - Very_crazy_enough
2 sportai, kur kartais reikia galvos.
Balti, juodi laukeliai. Karalius, bokštas, pėstininkas...
Čia šachmatų žaidėjai Mintis į priekį gena tinka.
Čia galvą naudot privaloma, Strategija – apgalvota.
O futbolo aikštėje, žiūrėk. Kova verda beprotiška!
Kamu
17:07 - Very_crazy_enough
Bet jeigu is 48 saliu kur LT reitingu lentelej yra140ieji pasaulyje, ateityje turesim gera komanda, to pasekoje - ir stadijona, as nebetylesiu kaip sirgalis. Reksiu, spardysiu kamuoli, losiu totalizatoriu ir nesirgsiu uz kokia yiponcu komanda kaip snd
16:41 - Very_crazy_enough
Ka reik daryti kad nemiegotu ant zemes kamuoliai? Reik juos spardyt metyt ar kitaip gniauzyt, nes apkerpejes daiktas sukiuza, sudziuna, nebestangrus - ypac vasara! Kick de bol ;7]
03:13 - Very_crazy_enough
R,I,P Dee Palmer// David Palmer. July 2, 1937 (vargoneliai Jethro Tull 1968-79)
23:20 - Very_crazy_enough
Keisti futb komentatoriai. Tai jie abu palaiko belgus, paskui abu iskart - egiptiecius! Hipokritikai!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1952
  Iš viso užsiregistravę: 73772
  Naujausias narys: zuokula
  Šiandien apsilankė: 140074