| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | ElegyJethro Tull Ilsėkis ramybėje David (Dee) Palmer |
||||
| 4Blackberry | Artificial SmileRiverside |
||||
| einaras13 | One Last DanceUlver Vienas mano go-to atmosferinių gabalų. |
||||
| DjVaids | Būsiu tau (su Helada)16 Hz |
||||
| Very_crazy_enough | Nebetyli sirgaliaiMarijonas Mikutavičius |
||||
| Sahja | ProduserNu Virgos (VIA Gra) |
2007 m. rugsėjo 3 d. 12:51:22
Koks čia pasidavimas draugų ar reklamos įtakai? Jei esi toks bukaprotis daiktas, kad negali pats nuspresti, tai, žinoma, tave ir stumdys kaip kokią šaškę.
P.S. O kai kas nežino, kad nežino nieko - oi, mes -inom daug. Gal net daug daugiau už tave ir tikrai nesam bukos mergos iš Kalabybiškio kaimo.
"nekurkit iliuzijų kas aš toks - dar viena interneto beprasmybė" -Tai va, nekur iliuzijų, kad esi čia pats protingiausiais ir daugiausiai visko patyręs, nes taip, pupuli, anaiptol nėra.
The end.
2007 m. rugsėjo 3 d. 12:51:02
nu tai kas kaltas visuomenė(ir jūs) pasiduodat politinio popšou manipuliacijai? Lietuvos žiniasklaida visiškas korumpuotas šlamštas.
2007 m. rugsėjo 3 d. 12:38:27
vadovaujuosi nedaryk to, ko nenori, kad tavo vaikai darytų. ;]
k_b, nu vat ir priėjai prie mano pirmojo komentaro šioje temoje. t.y. ne įstatymuose esmė. O situacijoje visuomenėje ir jos renkamoje valdžioje ;]
gali būti, kad viena dieną ir aš pradėsiu gerti ;] kolkas nenoriu ir piktina visuomenės vertimas tą daryti. čia ir atsiranda įtampa, kurios daug kas neišlaiko ir pasiduoda.
nekurkit iliuzijų kas aš toks - dar viena interneto beprasmybė ;]
2007 m. rugsėjo 3 d. 12:28:16
Chiro, aš ~7 metus pažįstamas su (nusi)gėrimais todėl tikrai tai ilgas laikas, kad susivokčiau ko aš noriu. Alkoholį man parduoda ir pakankamai nugyvenau, kad galėčiau įvertinti priežastis kodėl aš būdamas nepilnametis gėriau ir rūkiau. Dabar dėl to gailiuosi. Pamačius tas priežastis tampa aišku kodėl kai kuriose JAV valstijose draudžiama parduoti iki 21 metų. T.y. dažnas 18metis(jau suaugęs) blogoj visuotinėj Lietuvos aplinkoj bus palenktas ne į tą pusę ir dėl tų pačių priežasčių kaip aš buvau ~12.
“The day the child realizes that all adults are imperfect, he becomes an adolescent; the day he forgives them, he becomes an adult; the day he forgives himself, he becomes wise” - Alden Nowlan
"bet gi ~12kos metų Lietuvoj normalu" - bėda, kad daug žmonių nebeskiria ironijos nuo tiesos
Konservatoriai...
zn kai dirbi su panašaus intelekto kur beveik visi rūko ir savaitgaliais nusigeria(atsiprašau, t.y. atsipalaiduoja) tai nieko kito tau ir nelieka galvoti. teko ir man tarp tokių bet greit pabėgau nes zn, kad ne tam aš gyvenu.
galiu palinkėti tik sekmės ;] diskusija virto nediskusija ir beprasmiška kaip ir rašiau pirmoje žinutėje. Dėja nesusilaikiau nuo komentavimo.
bla bla bla ;]
Yra čia kuo girtis, kad pradėjai gerti 12 metų. Vai vai. Aš irgi prisigėriau būdama 12 metų. Kas iš to? Nėra čia jokio pasididžiavimo. Man gaila, kad turėjau taip padaryti, kad kartais prisigėrus būdavo lengviau. Bet kas padaryta - tai padaryta. Pakeisk kažką savo praeityjei r nebebūsi tuo, kuom dabar esi.
JAV ir konfeti draudžiama naudoti antrą kartą, ir kelnės žemu juosmeniu draudžiamos, kišamasi į asmeninius poros santykius etc. Tik nereikia šios iš atmatų išsivysčiusios valstybės teikti kaip dorobingumo bei teisingumo pavyzdžiu. Jak. Mes juk Europoje gyvename, kur viskas yra truputį liberaliau ir mažiau to šlykštaus puritonizmo yra įsišakniję. Bet kažkodėl po sovietinėms valstybėms atrodo, akd JAV vis dar yra svajonių šalius, kur teka deimantų upės, stūgso aukso kalnai bei žaliuoja šlamantys dolerių miškai - tik imk ir neškis; o žmonės toki teisingi ir nuostabūs, kad gali nerakinti namuose durų ir bet kurio praeivio paprašyti pasaugoti jo piniginę ir šis saugos. Dream on. Bet čia jautikrai ne į temą.
Esmė tame, akd aš kalbu apie suaugusius žmonės, kurie laisva valia gali rinkit ką ir kada daryti, nekenkdami kitiems. Aišku dabar vėl pradėsi stūgauti, kad man jie kenkia RŪKYDAMI. Na, džiaukis, uždraudė rūkyti baruose, bet dabar pabandyk praeiti pro kurį nors barą ir nepakliūk į šalia jo plūduriuojantį pilkų tabako dūmų debesėlį, sumišusį su automobilių išmetamaisiais dūmais,.. romatika... o būtų neuždraudę rūkyti viduje, galėtum gėrėtis tik metano dūmais, nes tabako dūmų debesėlis skraidytų viduje tarp ramiai sėdinčių rūkalių.
Tai imk ir keisk nusistovėjusią sistemą, o ne sėdėk nutriušusiam forume ir nebandyk įrodyti ,akd esi šventasis. o jei toks esi tai eik į vienuolyną , ten per deinų dienas melskis ir už savo nuodėmes kas vakarą plak save odiniu botagėliu (gal net patiks
Dirbu aš tikrai ne praščiausiuose klubuose bei restoranuose, kur renkasi kultūringi žmonės, o ne chrepai iš eilinio lietuvos miesteliūkščio, kur dešimtmečiai jau gimdo vaikus, o babatukas teikiams desertui. Ir pati nesu iš tokios aplinkos. Bet tai juk nesvarbu. (kažkodėl jei pasisakai dirbanti padavėja,tau prilibdoma trečiarūšės bukaprotės etiketė). Tau gal ir atrodo, akd galvoju tik apie gėrimą ar rūkymą? Gal. Teik to. Galvok.
Lengviausai pasakyti bla bla ir apsimesti, kad aš čia pats teisaiussais, nors anaiptol taip nėra.
gėris yra gyvenimo esmė - harė kryšna... harė harė...
k_b>> Būtent. Kas norės svaiginti atras visokiausių kitokių būtų. Manau jau geriau išgerti butelį alus, o ne praryti ar susišvirkšti kažkokių narkotikų, kuriems priklausomybė įgysi visam gyvenimui (aišku, jei būtume indėnai tai mes priklausomybę alkoholiui gautemę ir saldainį su likeriu suvalgę
Sekmadienio ryto vaizdas vaikų darželio pašonėje: keturiolikmečiai stovi ir nesislėbdami geria dektinę ir juokiasi, kad vakar nepardavinėjo neikam, o šiandien visiems, kas paprašo parduoda. Pažiūrėkit sekmadienio statistiką apie girtus vaikus. Ką tai pakeitė? Nieko. tik papiktino daug saugusių žmonių, barų bei parduotuvių savininkų ir tiek.
2007 m. rugsėjo 3 d. 10:37:19
tokiems kaip jūs nieko kito ir nelieka galvoti ir tokias teorijos išvedinėti, kad mes vėliau tapsim girtuokliais. Nes kitaip sugrius jūsų 'pamatai' ;]]]]]] "Rusijos vien protu nesuvoksi" - tinka ir jums.
Pone, galiu lažintis.
tu turbūt manai, kad esi pasiekęs aukščiausią sąmoningumo lygį ir tau jau nebėr kur tobulėt. Sakai reikia kovot su tuo blogiu - tipo alkoholizmu - iš esmės, bet gi toks intelektualus žmogus kaip tu turėtų ir suprast, kad šito blogio neišrausi niekaip mūsų tautoj, čia panašiai kaip rusijoj uždraust degtinę.
aš nesakau, kad tu pakeisi savo požiūrį tada, kai tapsi alkoholiku, turėjau omeny tada, kai į viską pats pradėsi žiūrėti plačiau ir iš esmės, nors tau turbūt jau atrodo, kad labiau nebeįmanoma.
2007 m. rugsėjo 2 d. 23:46:07
Pavyko sužinoti tik tai, kad pas juos alkoholis tik nuo 20 ar 21 ( jie sakė, kad 20, bet tikriausiai sumaišė),
Alų ir kitus lengvesnius (iki 4%, atrodo, bet kai parduotuvėj ieškojom, tai tokio stiprumo alaus net neradom) gali pirkt nuo aštuoniolikos, tik stipresnius - nuo 20, jie tau teisingai sakė.; )
Nepritariu draudimui neprekiaut alkoholiu rugsėjo pirmąją, bet ir nepritariu mintims, kad „jei norės gert - vis tiek gers“. Šiais metais bent buvo mažiau neblaivių mažamečių, o tai - jau šiokia tokia pažanga.
Aišku, kad visą šitą reikalą reikia tvarkyt visai iš kitos pusės - nuo vienos dienos per metus niekas nepasikeis.
2007 m. rugsėjo 2 d. 23:22:52
2007 m. rugsėjo 2 d. 23:17:51
Pačią temą nenoriu išsiplėsti, vistiek nepakeisiu nei tavo, nei tu mano nuomonės, viskas ką norėjau pasakyti, turbūt pasakė Chiro.
2007 m. rugsėjo 2 d. 22:09:42
;]
2007 m. rugsėjo 2 d. 21:57:48
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2007 m. rugsėjo 2 d. 21:22:10
truputi dainų šia tema:
Fugazi - Burning
Gin Blossoms - Hold Me Down
;]
2007 m. rugsėjo 2 d. 21:03:59
2007 m. rugsėjo 2 d. 21:00:13
“The day the child realizes that all adults are imperfect, he becomes an adolescent; the day he forgives them, he becomes an adult; the day he forgives himself, he becomes wise” - Alden Nowlan
"bet gi ~12kos metų Lietuvoj normalu" - bėda, kad daug žmonių nebeskiria ironijos nuo tiesos
Konservatoriai...
zn kai dirbi su panašaus intelekto kur beveik visi rūko ir savaitgaliais nusigeria(atsiprašau, t.y. atsipalaiduoja) tai nieko kito tau ir nelieka galvoti. teko ir man tarp tokių bet greit pabėgau nes zn, kad ne tam aš gyvenu.
galiu palinkėti tik sekmės ;] diskusija virto nediskusija ir beprasmiška kaip ir rašiau pirmoje žinutėje. Dėja nesusilaikiau nuo komentavimo.
bla bla bla ;]
2007 m. rugsėjo 2 d. 20:34:55
2007 m. rugsėjo 2 d. 20:26:09
nerūkančių klientų yra daugiau - va, čia tai prajuokinai.
weeka>> Pagal tradicinės vakarienės restorane etiketą būtiną gerti vyną, tinkamai parinktą prie išsirinkto patiekalo. Išsilavinęs, dažniausiai vyresnio amžiau vakarų europietis VISADA geria vyna vakarieniaudamas, kurį maždaug pusvalandžiu ilgiau renkasi nei tai ką valgys, nes tai, kokį vyną jis/ji išsirinko, rodo jo išsilavinimą ir "padėtį" visuomenėje (tikslaiu piniginės storį). Pižonizmas? Žinoma. Bet jiems nepaaiškinsi, kad jie negali gauti tai, ko užsimanė.
Tremor_Christ>> Jie čia maivosi ir išsidirbinėja tik todėl, kad jiems neparduoda nei rūkyti nei gerti. Kai draudžia įstatymai, tai jie gali pateisinti savo amžių ir pasakyti, "kad visiems draudžia, ne tik mums". Juokinga. Po to, kai pasivoks iš savo tėvų pusę cigaretės ir nugers pirmajį gurkšnį alaus ar (labiau tikėtina) pigaus rašalo, pradės dizžskutuoti temose Alus[/], Ką vartojat per tūsus? etc. Va tada aš apsijuoksiu.
2007 m. rugsėjo 2 d. 19:42:27
2007 m. rugsėjo 2 d. 19:28:39
pvz., autobuso stotelės. stovi keli rukoriai ir paskui dar nuorukas ne į šiukšliadežę šalia, o į balą kokią meta. tai ką laukti autobuso už 50m nuo stotelės?
Tai čia manyčiau jau ne draudimą rūkyti, o baudas už šiukšlinimą reiktų duoti.
Būtent. Ateina pagyvenusi anglų pora į brangų restoraną, užsisako šaltus užkandžius, sriubą, po kepsį, nori prie viso to gero, išlaikyto vyno, o padavėjas pasako, kad negalio jo parduoti, nes šiandien niekur negalima prekaiuti alkoholiu. Įsivaizduoju tokių žmonių išraišką.
Nu jo, jie tikriausiai pakratys kojas negavę vyno.
Sakyčiau jeigu jau tai civilizuotas žmogus, einantis į brangų restoraną, tai jis tikrai turėtų labai puikiai suprasti: blaivybės diena. Nu ir ką? Pareis namo ir išgers tą vyno taurę. Arba išgers rytoj.
2007 m. rugsėjo 2 d. 18:41:19
Pone, galiu lažintis.
Chiro, nemalk sh jei nesupranti ką sakau. "o apie barus, kavines, restoranus bei klubus. Ten gali rinktis, kur atsisėsti, kur nueiti" - nori pasakyti visose šiose įstaigose buvo įrengtos atskiros salės rūkantiems? Nori pasakyti jose įmanoma buvo nerūkančiam praeiti ir neužuosti dūmų??? Savaime aišku, kad nerūkančių klientų yra daugiau todėl rūkantieji turi slėptis nuo nerūkančių, o ne atvirkščiai. Nesuprantu iš viso kuo čia stebėtis šiuo logišku draudimu rūkyti viešose įstaigose.
2007 m. rugsėjo 2 d. 17:02:58
2007 m. rugsėjo 2 d. 16:30:07