| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | ElegyJethro Tull Ilsėkis ramybėje David (Dee) Palmer |
||||
| 4Blackberry | Artificial SmileRiverside |
||||
| einaras13 | One Last DanceUlver Vienas mano go-to atmosferinių gabalų. |
||||
| DjVaids | Būsiu tau (su Helada)16 Hz |
||||
| Very_crazy_enough | Nebetyli sirgaliaiMarijonas Mikutavičius |
||||
| Sahja | ProduserNu Virgos (VIA Gra) |
2007 m. rugsėjo 2 d. 16:26:23
2007 m. rugsėjo 2 d. 16:11:42
2007 m. rugsėjo 2 d. 15:39:18
Ayj, ko norėti iš tokių mokinukų kaip jūs: dabar rėkiat, kad gerit ir rūkyti negerai, o po poros metų būsit labiau prasigėrę nei užkietėję alkoholikai. Tiek to
2007 m. rugsėjo 2 d. 14:44:17
pvz., autobuso stotelės. stovi keli rukoriai ir paskui dar nuorukas ne į šiukšliadežę šalia, o į balą kokią meta. tai ką laukti autobuso už 50m nuo stotelės?
2007 m. rugsėjo 2 d. 13:11:34
2007 m. rugsėjo 2 d. 12:58:34
Beje "juk jie tau spacialiai nepučia dūmų į veidą" eee, nejaugi. Buvo yra ir bus daugybės atvejų, kai papyktintas jaunuolis (pilnametis pilnametis!!) nei iš šio nei iš to , kaip prieina ir iškvėpia tuos smirdalus tiesiai į veidą, kad net nežinai kur dėtis.
Tai kaip čia dabar gaunas, tai normalu labai?
"kultūra" vadinas
2007 m. rugsėjo 2 d. 12:45:11
P.S. Tu tik neįsižeisk, bet nemanau, kad esi iš viso kada dirbęs.
2007 m. rugsėjo 2 d. 11:46:30
2007 m. rugsėjo 1 d. 20:16:44
žinok tau tik padavėja ir dirbti ;]
2007 m. rugsėjo 1 d. 20:11:00
O rūkančiųjų teisės nepažeidžiamos? Kodėl aš turiu eiti į lauką rūkyti, kai galiu sau ramiai gurkšnodama alų geroje draugų kompanijoje? Kur manon teisės? A? Kur mano galimybė gerti ir rūkyti kada aš noriu. Užsidirbu tam pinigus, įstatymai man leidžia ir rūkyti, ir gerti, tai kodėl aš to negaliu to daryti? Per debilus patsvaikiukus aš turiu suvaržyti savo gyvenimą?
P.S. Tik todėl, kad buvo uždrausta rūkyti klubuose ir rūkomieji buvo įrengti nešildomose patalpose, aš susirgau bronchų šaknkų uždegimu ir kelias savaitęs negalėjau nei dirbti, nei normaliai kvėpuoti, nes mums, padavėjoms, tekdavo nešti gėrimus sausio mėnesį (galima sakyti į lauką) svečiams, kurie išeidavo parūkyti bei surinkti tuščias taure. Kas man konpensavo dvi savaites praleistas lovoje, kai negalėjau eiti nė į vieną savo darbą? Gavau 80lt iš Sodros, o galėjau užsidirbti apie 800lt. Nerūkantieji man skirtumą atidavė? Tai va, kad ne.
2007 m. rugsėjo 1 d. 19:52:52
;]
2007 m. rugsėjo 1 d. 19:39:55
prieš 20metų to tiek nebuvo, nei ten , nei čia
2007 m. rugsėjo 1 d. 19:34:11
še jums laisvė kokios jūs norit ;] maukit į GB
2007 m. rugsėjo 1 d. 19:09:14
2007 m. rugsėjo 1 d. 17:44:30
2007 m. rugsėjo 1 d. 17:42:19
"puiki šalis ta Lietuva: seimas veikia visus metus, o kartais net įstatymai!"
imperfect_sky, tu pasmerkei Lietuvą. Manai aš toks vienas tikintis, kad galima pakeisti? Nė velnio! Vakaruose tokių ~70%, LT ~5%. Aš tau rašiau dienorašty apie išsigelbėjimą. Ir patekimas į tuos 5% yra išsigelbėjimas. Čia tavo reikalas ar tu nori demokratijos ar taikysiesi(ir prisitaikysi - faktas) prie jos imitacijos.
2007 m. rugsėjo 1 d. 17:22:06
2007 m. rugsėjo 1 d. 17:04:42
Ką ir bepridursi - kavilas įstatymas, neapgalvotas
2007 m. rugsėjo 1 d. 16:30:45
O dabar? Beveik visi barai užsidarę, klubai irgi. Nėra kur nueiti, kur pasėdėti. Sakyčiau, kad toks draudimas būtų eilinę dieną, bet savaitgalį, tuo labiau šeštadienį, kai visi žmonės po darbo savaitės nori pailsėti, atsipalaiduoti, šiek tiek išgerti. Sekmaidenį visi miega, kuičiasi namuose, o šeštadienį eina į miestą pailsėti. Kam ten eiti, jei negalėsi gauti ko nori, todėl sėdi namie. Visi pikti ir nepatenkinti.
Teisiog reikėjo uždrausi prekybą parduotuvėse, kur nelabai žiūrima, kam parduoti, varbu parduoti, padaryti reidus į mokinukų pamėgtus barus ir kavines ir šiaip imtis kokios nors prevensijos, kuri, mano manymu, turėtų būti taikoma visus metus, o ne vieną dieną, o nepasišaipyti iš visų, ir uždrausti gerti, kai to žmogus nori. Apskritia tai prievartinis žmogaus laisvės apribojimas. (Tą pati galiu pasakyti apie rūkančiųjų teisių pažeidima, jiems uždraudus rūkyti kavinėse bei baruose.)
2007 m. rugsėjo 1 d. 15:42:11