| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | ElegyJethro Tull Ilsėkis ramybėje David (Dee) Palmer |
||||
| 4Blackberry | Artificial SmileRiverside |
||||
| einaras13 | One Last DanceUlver Vienas mano go-to atmosferinių gabalų. |
||||
| DjVaids | Būsiu tau (su Helada)16 Hz |
||||
| Very_crazy_enough | Nebetyli sirgaliaiMarijonas Mikutavičius |
||||
| Sahja | ProduserNu Virgos (VIA Gra) |
2007 m. rugsėjo 1 d. 15:10:46
2007 m. rugsėjo 1 d. 14:46:51
2007 m. rugsėjo 1 d. 14:45:21
Bet jei dabar ir imtis kažką keist, tai užimtų tikrai dešimtį metų.vargu ar mažiau. Dar: ir vargu ar pasiteisintų.
2007 m. rugsėjo 1 d. 14:17:43
2007 m. rugsėjo 1 d. 14:12:03
piktinkitės piktinkitės. zn kad paburbėsit ir praeis kaip eilinis neesminis kasdieninis šūdas. vis tiek tokius įstatymus priimantys ir sukeliantys situaciją, kad nusigeria 5tokai sedės savo valdžios lovyje kol jūs Lietuvos situacijos iš esmės nesuvoksit...
butent. įstatymai ne įstatymai, tas pats š.. ,praeis dienelė ir viskas kaip buvę, kaip yra.
o dėl lietuvos situacijos, tai mėš**ne ji, žmonės tokie, įsiviravusi ir šitokia kultūra, kurios vargu ar jau kas bepakeis.
2007 m. rugsėjo 1 d. 12:37:39
2007 m. rugsėjo 1 d. 11:53:27
2007 m. rugsėjo 1 d. 11:43:46
2007 m. rugsėjo 1 d. 11:41:56
Su ansambliu turėjom groti vienam restorane, tai grojimą atšaukė
2007 m. rugsėjo 1 d. 11:34:57
2007 m. rugsėjo 1 d. 11:14:00
2007 m. rugsėjo 1 d. 11:06:24
2007 m. rugsėjo 1 d. 10:20:20
2007 m. rugsėjo 1 d. 10:12:01
2007 m. rugsėjo 1 d. 10:11:00
Uždraudė? o man nei šilta nei šalta.
Nors jei vat įvyktų stebuklas ir visai uždraustų alkoholį, jokios reklamos nebebūtų, jokių pagundų tam, būčiau labai patenkinta
nu aš ne toks radikalus
2007 m. rugsėjo 1 d. 10:01:24
Nors jei vat įvyktų stebuklas ir visai uždraustų alkoholį, jokios reklamos nebebūtų, jokių pagundų tam, būčiau labai patenkinta
2007 m. rugsėjo 1 d. 09:07:46
2007 m. rugsėjo 1 d. 08:20:58
dėja šitam dalykui nepritariu. Visu pirma turi būti didesnė prevencija: švietimas, policija rugsėjo 1d., tikrinimas alkoholio pardavimų. To nėra daroma. O kur bus daroma kai MG Baltic, kuriam priklauso LNK ir Stumbras(suvokiat koks verslo tikslas ir galimybės) yra vienas didžiausių(o gal didžiausias) partijų remėjų. Štai čia yra esmė. Šio dalyko esmė glūdi pačioje Lietuvos korumpuotoje sistemoje. Taigi apie įstatymą šį daug aš nemąstau. Tai beprasmiška - tokių buvo ir bus jei sistemos nepakeisim(o kas kitas jei ne mes?).
tai va. ;]
gerkit į mirtį ;] partija tvarka ir teisingumas ar kokia kita: už kvailą ir girtą Lietuvą! Tegu Maximos klesti, o ne aukštosios technologijos! ;]
2007 m. rugsėjo 1 d. 05:48:41
Nesąmoningas įstatymas mano nuomone. Reikia stengtis, kad tie vaikai negertų ir nenorėtų gert iki komos, o ne kažką drausti. Žodžiu, durnystė tikra.
O dėl alkoholio bėdos nėra. Apsipirkom iš vakar. Beja, protingesni žmonės kitaip padarė - penktadienį kavinėsė užsisakė gėrimus, sumokėjo, pasiėmė čekį, atėję Rusėjo pirmąją sėdės kokiam Čili ir gurkšnos ramiai - pirko tai vakar.
2007 m. rugsėjo 1 d. 01:06:33
O asmeniškai ramiai... jei reiks tų gėrimų ir taip bus, bet manau, kad nieko... ramiai, nes kažkaip šiemet visi nesutartinai, kas kur, nieko neišsinuomavau... grūzas, bet gerai, kad paskutinė rugsėjo pirmoji mokykloje, tiek jau to, bus dar tų švenčių per akis ;>>