Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Jei būčiau superherojus...

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
kristis9
2010 m. gegužės 2 d. 11:23:17
Ištaškyčiau soliariumus, kad žmonės nebūtų šūdo spalvos. Dar skinus, forsus. O fyfų ne nes jos nusižudys kai nebeliks soliariumų

2010 m. gegužės 1 d. 22:50:20
chzarija rašė:
ishnaikinciau visus forsus (turiu omeny gvenimo buda, o ne apranga), kad jie nebegaletu neformalu puldineti, nes JAU UZKNISO

Jei būčiau superherojus padaryčiau tapatį, tik dar fyfas išnaikinčiau

Atsakyti
chzarija
2010 m. gegužės 1 d. 22:19:12
ishnaikinciau visus forsus (turiu omeny gvenimo buda, o ne apranga), kad jie nebegaletu neformalu puldineti, nes JAU UZKNISO

2010 m. kovo 29 d. 21:56:21 2010-10-24 17:01:34
...būčiau supeer herojė..logiška, ne?

Atsakyti
MrEko
2009 m. birželio 19 d. 09:07:17
Bučiau Duncan'as Macleod'as "Kalnietis" gyvenciau amzinai, kapociau galvas(), ir galeciau but su panom kiek noreciau nes negaleciau turet vaiku žewru

2009 m. birželio 19 d. 07:57:13
Genqr, ir tas paauglys su byta būtininai Naujininkuose turi būti, ane? DD

2009 m. birželio 19 d. 02:24:26
Genqr rašė:
Jei buciau super herojus.... Nusokciau nuo devinaukscio (arba aukstesnio pastato),manau kazkur ties ketvirtu aukstu suprasciau,jog mano slaptos galios nebuvo susyjusios su galejimu skraidyti. Po triju menesiu,kai staiga pabusciau is komos is naujo persvarstyciau savo galias...Kai kurie momentai buna tarsi jau patirti,tarsi zinau sekanti zingsni,patiriu dezavu. Tikriausiai galiu kontroliuoti laika!Kolkas fizisakai esu bejegis ligonis gulintis lovoje su daugybe luziu.Bet laikui suvaldyti fizines galios nepakaktu,reiskia reikia pasitelgti prota ir dvasine stiprybe. Susikaupiu.Dar labiau susikaupiu,ant kaktos issoka visna kraujagisle,smarkiai sukasti dantis,kestas stenejimas ir..ir!...ir...Sesele,ei sesele,man rods reikia pakeisti apatinius...
Taigi po dar keliu menesiu rebelitacijos iseinu is ligonines vis svarstydamas apie savo supergalia.Skaraidyti nemoku.Bandymas skristi taipogi parode jog nesu nesuzalojamas.Kova su laiku taippat triuskinamai pralaimeta.Kas liko? Erelio rega? Gal kada ir buvo kol dar nezinojau kas tas kompiuteris.Ne,mano jutimai irgi neipatingi,nosyje sloga,ausis net nevisada isgirsta kai kas rekia: -Pasitrauk, avine, nuo kelio!
Gal esu begalo sarmingas ir patrauklus kitiem zmonem. Nors prisiminus pastarija susitikima su nepazystamais zmonemis viename is Naujininku rajono kiemu kyla abejoniu. Nejau kiekvienas pauglys siais laikais nakti vaiksto su bita rankoj..
Bet visgi. As ipatingas, nes as esu. As galiu keisti viska,tiek save,tiek savo gyvenima,tiek aplinkiniu. As galiu kurti ir griauti,galiu gyventi! O man uztenka ir sitos megagalios,kad buciau kad ir paprastas,bet savo paties herojus.

liux geriau ir nesugalvosi

2009 m. birželio 18 d. 23:20:33
isidarbinciau cirke

2009 m. birželio 18 d. 19:26:54
... dabar nesėdėčiau music.lt.

2009 m. birželio 18 d. 18:12:49
Jei buciau super herojus.... Nusokciau nuo devinaukscio (arba aukstesnio pastato),manau kazkur ties ketvirtu aukstu suprasciau,jog mano slaptos galios nebuvo susyjusios su galejimu skraidyti. Po triju menesiu,kai staiga pabusciau is komos is naujo persvarstyciau savo galias...Kai kurie momentai buna tarsi jau patirti,tarsi zinau sekanti zingsni,patiriu dezavu. Tikriausiai galiu kontroliuoti laika!Kolkas fizisakai esu bejegis ligonis gulintis lovoje su daugybe luziu.Bet laikui suvaldyti fizines galios nepakaktu,reiskia reikia pasitelgti prota ir dvasine stiprybe. Susikaupiu.Dar labiau susikaupiu,ant kaktos issoka visna kraujagisle,smarkiai sukasti dantis,kestas stenejimas ir..ir!...ir...Sesele,ei sesele,man rods reikia pakeisti apatinius...
Taigi po dar keliu menesiu rebelitacijos iseinu is ligonines vis svarstydamas apie savo supergalia.Skaraidyti nemoku.Bandymas skristi taipogi parode jog nesu nesuzalojamas.Kova su laiku taippat triuskinamai pralaimeta.Kas liko? Erelio rega? Gal kada ir buvo kol dar nezinojau kas tas kompiuteris.Ne,mano jutimai irgi neipatingi,nosyje sloga,ausis net nevisada isgirsta kai kas rekia: -Pasitrauk, avine, nuo kelio!
Gal esu begalo sarmingas ir patrauklus kitiem zmonem. Nors prisiminus pastarija susitikima su nepazystamais zmonemis viename is Naujininku rajono kiemu kyla abejoniu. Nejau kiekvienas pauglys siais laikais nakti vaiksto su bita rankoj..
Bet visgi. As ipatingas, nes as esu. As galiu keisti viska,tiek save,tiek savo gyvenima,tiek aplinkiniu. As galiu kurti ir griauti,galiu gyventi! O man uztenka ir sitos megagalios,kad buciau kad ir paprastas,bet savo paties herojus.

2009 m. birželio 18 d. 08:36:05
Tremor_Christ rašė:
Dead_soul rašė:
uuu jei būčiau superherojė, jūsvisi mane garbintumėt

tai mes ir taip visi tave garbinam

nu čia pavarei bet man patiko

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
Tremor_Christ
2009 m. birželio 18 d. 01:15:17
Dead_soul rašė:

tai mes ir taip visi tave garbinam

2009 m. birželio 18 d. 00:14:47

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
1234567
2009 m. birželio 17 d. 01:10:25

Buciau berniukas klibinksciukas. Nusibodo skraidyt ir vaiksciot sienom.

Atsakyti
ikalinta_plunksnoje
2009 m. balandžio 15 d. 13:10:08
šiaip būčiau genijė. ;p
viena tokių, kurių fizinės galios yra užslėptos nuo aplinkinių, t.p., turėčiau normalų savo negarsenybės gyvenimą.
ei, įdomu, o paganinis buvo superherojus?..
manau, patiktų būti dailesniuoju paganiniu.

2009 m. balandžio 13 d. 15:30:46
Neičiau į darbą.

Atsakyti
Firestarter
2009 m. balandžio 13 d. 15:06:14
jai buciau super herojus tai tokias aukas kaip minedas , antanas ir t.t. nuskraidinciau i marsa ir palikciau ten

2009 m. balandžio 13 d. 14:04:51
Jei buciau superherojus... che che gera tema Spiderman'as butu pabut jega

Atsakyti
Bee-Myself
2009 m. balandžio 12 d. 11:11:15
Jei būčiau super herojus būčiau pretendentas Džeradas. Būčiau genijus, o ko daugiau reikia?

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. birželio 17 d. 20:57:25
KaunasLad rašė:
lietusryte rašė:
,duočiau beždžionėms kalašnikovus,ir liepčiau valdyti lietuvą...

turėjai galvoje negriukus?; ) jie ir taip tų kalašnikovų turi pakankamai savo Somaliuose ir Etiopijose; ) ot, rasistas akinys; )

Atsiprašau.Turėjau galvoje tikras beždžiones.Aš kaip tik nekenčiu racismo.

Atsakyti
Puslapiai: 123
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Alvydas1 Yes Ariadne
 Yes

Very_crazy_enough Sportas Aš užmušiu tave
 Sportas
 Sportas yra gerai bet jis gali uzmusti
Sahja 69 Danguje 16 metų
 69 Danguje

Šiuo metu vertiname

B. B. King B. B. King
8,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

20:57 - einaras13
Kviečiu dalyvauti World Cup 2026 totalizatoriuje. Kol kas tik trise spėliojam rezultatus, bet kviečiu ir kitus prisijungti. Nebūtina visų rungtynių spėliot, galima spėti tik jums įdomių rungtynių rezultatus
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
05:55 - Very_crazy_enough
Ura! 3:1 Reamas, Reamanas zaide uz Jav.
05:23 - Very_crazy_enough
Geicas gali sau leist, fifos gali sau leist. Jei neatsikelsiu - tai ir neziuresiu
05:14 - Very_crazy_enough
Praita cempionata leido kartojama nemokamai tv ziuret. Nesamone kazkokia 11 eu. Geriau nemegstama dream theater albuma nusipirkciau. Systematic chaos pvz. Ziuret reklamas ir moket 11 jiems uz nieka
17:50 - Gulbe225
Sveiki Kolegos, Noriu daryti remix Rolando Kindaravičiaus dainos Kaip gi taip. bet niekur nerandu pilnos versijos dainos. Gal kas turite?
07:15 - Very_crazy_enough
Oh no! Yes prepares 24th studio album AURORA
00:08 - 4Blackberry
Kas per pirmosios rungtynės... Trys raudonos kortelės
21:05 - 4Blackberry
Bet ir retai jie pasitaiko. Pirmas kol kas toks atvejis man.
21:02 - 4Blackberry
Turbūt teks palikti prie studijinio, nors techniškai neteisingai. Bet gal niekam ir neįdomu čia.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 4031
  Iš viso užsiregistravę: 73768
  Naujausias narys: DaivaReklauri
  Šiandien apsilankė: 330572