| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | AriadneYes |
||||
| Very_crazy_enough | Aš užmušiu taveSportas Sportas yra gerai bet jis gali uzmusti |
||||
| Sahja | 16 metų69 Danguje |

11 eu. Geriau nemegstama dream theater albuma nusipirkciau. Systematic chaos pvz. Ziuret reklamas ir moket 11 jiems uz nieka
2010 m. gegužės 2 d. 11:23:17
2010 m. gegužės 1 d. 22:50:20
ishnaikinciau visus forsus (turiu omeny gvenimo buda, o ne apranga), kad jie nebegaletu neformalu puldineti, nes JAU UZKNISO
Jei būčiau superherojus padaryčiau tapatį, tik dar fyfas išnaikinčiau
2010 m. gegužės 1 d. 22:19:12
2010 m. kovo 29 d. 21:56:21
2009 m. birželio 19 d. 09:07:17
2009 m. birželio 19 d. 07:57:13
2009 m. birželio 19 d. 02:24:26
Jei buciau super herojus.... Nusokciau nuo devinaukscio (arba aukstesnio pastato),manau kazkur ties ketvirtu aukstu suprasciau,jog mano slaptos galios nebuvo susyjusios su galejimu skraidyti. Po triju menesiu,kai staiga pabusciau is komos is naujo persvarstyciau savo galias...Kai kurie momentai buna tarsi jau patirti,tarsi zinau sekanti zingsni,patiriu dezavu. Tikriausiai galiu kontroliuoti laika!Kolkas fizisakai esu bejegis ligonis gulintis lovoje su daugybe luziu.Bet laikui suvaldyti fizines galios nepakaktu,reiskia reikia pasitelgti prota ir dvasine stiprybe. Susikaupiu.Dar labiau susikaupiu,ant kaktos issoka visna kraujagisle,smarkiai sukasti dantis,kestas stenejimas ir..ir!...ir...Sesele,ei sesele,man rods reikia pakeisti apatinius...
Taigi po dar keliu menesiu rebelitacijos iseinu is ligonines vis svarstydamas apie savo supergalia.Skaraidyti nemoku.Bandymas skristi taipogi parode jog nesu nesuzalojamas.Kova su laiku taippat triuskinamai pralaimeta.Kas liko? Erelio rega? Gal kada ir buvo kol dar nezinojau kas tas kompiuteris.Ne,mano jutimai irgi neipatingi,nosyje sloga,ausis net nevisada isgirsta kai kas rekia: -Pasitrauk, avine, nuo kelio!
Gal esu begalo sarmingas ir patrauklus kitiem zmonem. Nors prisiminus pastarija susitikima su nepazystamais zmonemis viename is Naujininku rajono kiemu kyla abejoniu. Nejau kiekvienas pauglys siais laikais nakti vaiksto su bita rankoj..
Bet visgi. As ipatingas, nes as esu. As galiu keisti viska,tiek save,tiek savo gyvenima,tiek aplinkiniu. As galiu kurti ir griauti,galiu gyventi! O man uztenka ir sitos megagalios,kad buciau kad ir paprastas,bet savo paties herojus.
liux
2009 m. birželio 18 d. 23:20:33
2009 m. birželio 18 d. 19:26:54
2009 m. birželio 18 d. 18:12:49
Taigi po dar keliu menesiu rebelitacijos iseinu is ligonines vis svarstydamas apie savo supergalia.Skaraidyti nemoku.Bandymas skristi taipogi parode jog nesu nesuzalojamas.Kova su laiku taippat triuskinamai pralaimeta.Kas liko? Erelio rega? Gal kada ir buvo kol dar nezinojau kas tas kompiuteris.Ne,mano jutimai irgi neipatingi,nosyje sloga,ausis net nevisada isgirsta kai kas rekia: -Pasitrauk, avine, nuo kelio!
Gal esu begalo sarmingas ir patrauklus kitiem zmonem. Nors prisiminus pastarija susitikima su nepazystamais zmonemis viename is Naujininku rajono kiemu kyla abejoniu. Nejau kiekvienas pauglys siais laikais nakti vaiksto su bita rankoj..
Bet visgi. As ipatingas, nes as esu. As galiu keisti viska,tiek save,tiek savo gyvenima,tiek aplinkiniu. As galiu kurti ir griauti,galiu gyventi! O man uztenka ir sitos megagalios,kad buciau kad ir paprastas,bet savo paties herojus.
2009 m. birželio 18 d. 08:36:05
uuu jei būčiau superherojė, jūsvisi mane garbintumėt
tai mes ir taip visi tave garbinam
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2009 m. birželio 18 d. 01:15:17
uuu jei būčiau superherojė, jūsvisi mane garbintumėt
tai mes ir taip visi tave garbinam
2009 m. birželio 18 d. 00:14:47
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2009 m. birželio 17 d. 01:10:25
Buciau berniukas klibinksciukas. Nusibodo skraidyt ir vaiksciot sienom.
2009 m. balandžio 15 d. 13:10:08
viena tokių, kurių fizinės galios yra užslėptos nuo aplinkinių, t.p., turėčiau normalų savo negarsenybės gyvenimą.
ei, įdomu, o paganinis buvo superherojus?..
manau, patiktų būti dailesniuoju paganiniu.
2009 m. balandžio 13 d. 15:30:46
2009 m. balandžio 13 d. 15:06:14
2009 m. balandžio 13 d. 14:04:51
2009 m. balandžio 12 d. 11:11:15
2008 m. birželio 17 d. 20:57:25
,duočiau beždžionėms kalašnikovus,ir liepčiau valdyti lietuvą...
turėjai galvoje negriukus?; ) jie ir taip tų kalašnikovų turi pakankamai savo Somaliuose ir Etiopijose; ) ot, rasistas akinys; )