ShadowOfDeath rašė: Tas "Siaubas Baubas" is vis net nebaisus kazkokia smekla skraidzioja ir zudo visus fee! jokio siuzeto jokios rimtos istorijos
zinau, kad siais laikais mazai yra baisiu, nes kazkieno manumu ziurova galima isgasdinti krauju...bet as turejau omeny tuos gerus psichologinius siaubo filmus, kuriuose esme ne kraujyje
gal uz akla nora gyvent
nezinau kodel tureciau kazka pakeist
gyvenu kaip moku gyvent...
Komedijos: visi filmai su Jim Carrey..Austin Powers 3, Pinigu Kalba...
Dramos: Lietaus Zmogus, Gyvenimas Yra Grazus..
Veiksmo: Greiti Ir Isiute, Desperado
labiausiai patinka istoriniai ir karo filmai, ypach susije su Airija. Siaubo , psichologiniai, dokumentiniai, vaidybiniai. Negaliu pakest melodramu. Fantastikos irgi ne itin megstu, tachiau Lord or the rings labai patiko. Dramoms taip pat nesakau 'ne'. Yra ir geru. Pvz. Shaltasis kalnas.
O shiaip labiausiai isimine filmai- 'lord of the rings' (visos dalys), minetasis "Shaltasis kalnas', 'kitox pasaulis', 'Dogvilis' (apskritai, beveik visi filmai, kuriuose N.Kidman vaidimo- geri), "kiti", "Pianistas", "Psalaptingas langas", "Kokainas", "Shokoladas', "gyvenimas yra grazus:' "pasivaikshchiojimas debesyse"', "svajotojai'.. Dar daaaug, bet pav. uzmirshau.
Veixmo- nepatinka, pats shlykshchiausias zanras- amerikietishkos komedijos (na, dauguma ju..) + romantines a lia komedijos. O ish komiku geriausias J.Keris- beveik visos jo komedijos ish tiesu priverte juoktis.
Ish rusihku- '12a kedziu' + 'shuriko nuotykiai', wat.
memento mori - atmink, kad mirsi // kinfo.lt
fantastika - star wars'ai ( seni labiau patiko nei prieshistore, bet ir tuos zhiuret galima), zhiedu valdovas, matrica...
komedijos - american pie (visi)... snatch, lock,stock and 2 smoking barrells, thursday... nors shitie manau yra labiau linksmi veiksmo filmai nei komedijos...
siaubo(mistiniai) - skambutis, varnas...
dramos(rimtesni filmai) - frida, pianistas, shindlerio sarashas, trumano shou ( jimas keris pasirodo netik vaipytis moka), niekeno zheme...
muziklai - brilijantinas, ir dar keli senesni bet pavadinimu neatgaminu...
o shiaip tai patinka beveik visi filmai su melu gibsonu bei sandra bulok ( greitis 2 nesiskaito, nes TAI pavadinti filmu liezhuvis neapsiverchia... )
oi, kaip ash myliu filmus... na, bet komedijos man nepatinka dazniausiai. Bent jau ne amerikietishkos. Man patinka kai shiaip kokiam filme buna daug suptiliu linksmybiu, kuriu niekas nesupranta.: )
megstu ''sunkius'' filmus, nors kai bunu pervargus linksmai sueina ir visokios nesamones (paskutinis matytas Aplink Pasauli Per 80 dienu: eilis Jackie Chano filmas, bet buvo linksma, nes protas vaziavo...: ))
man labiausiai patiko dramos-siaubo-psichologiniai (visi Jie maishyti mano supratimu; )) :
The Others
The Hours
Secret Window
The Sleepy Hollow
ir kiti, kuriu dabar neprisimenu...; )
As esu filmu megejas...man patinkantys stiliai: siaubo, pasichologiniai ir daugiau nzn arba neatsimenu...
Ysimintiniausi filmai:
Weiksmo: siaip sio zanro nemegstu, bet keli filmai patinka "Matricos" 3 dalys, "Romeo turi mirti" (labai geras filmas, tik pabaiga liewa)...
Siaubo: beweik wisi isskyrus su wisokiais nutriususiais wampyrais...
Komedijos: nemegstu! Ir parodijas tik su R. Atkinsonu ir su L. Nilsenu!
Psichologiniai: beweik wisi CooL'tiniai, paliko didely yspudy "Zaidimas"...
Is dramu tai patiko tik "Gywenimas yra grazus"...
Fantastiniu: tokiu nera!
Miuziklai: "Mulen Ruzas"...
Didziausia ispudi palike filmai na is Siaubo zanro net nzn gal Resident Evil 2. The Apocalypse...
Is psichologiniu tai "Kiti"...maniau patiks "Gotika" bet jokio ispudzio nepaliko... gal but "Demianas" "Namas Ant Vaiduokliu Kalvos" "Kubas 1, 2" "6 pojutis" priskiriu prie psichologiniu nes ten pamastyti reikia "Skambutis"...idomus filmas ...
Fantastiniu tai gal but "Raudonoji Planeta" "Misija Marsas" "Bezdzioniu Planeta" "Armagedonas" (nors turbut biski romantinis filmas bet yra ir fantastiokos ...
Veiksmo neverta vardinti turbut nes ju labai daug neiskirciau vieno ar kito...
Romantika "Rudens Legendos" ispudingas filmas... "Papludimys" nzn kokiam zanrui priskirti "Pianistas" "Neistikimoji"...
Miuziklai: zinoma kad "Moulin Rouge" didziausia ispudi paliko o dar patiko "Romeo Ir Dziuljieta" "Grazuole ir Pabaisa"...
Labai megstu filmus tai beveik mano hobis kaip ir muzika
nu man is komediju tai Replacements, Men in Black
is veixmo filmu tai aisq Matricos visos
is dramu Meiles lapkritis
is siaubiaku tai gal...nu net nzn. nelabai as ju ziuriu..nei vienas didelio ispudzio nepadare tai ir neprisimenu
o bendrai paemus tai be konkurencijos pirma vieta uzima Matricos
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2004 m. rugsėjo 28 d. 14:24:31
Tas "Siaubas Baubas" is vis net nebaisus kazkokia smekla skraidzioja ir zudo visus fee! jokio siuzeto jokios rimtos istorijos
zinau, kad siais laikais mazai yra baisiu, nes kazkieno manumu ziurova galima isgasdinti krauju...bet as turejau omeny tuos gerus psichologinius siaubo filmus, kuriuose esme ne kraujyje
2004 m. rugsėjo 26 d. 19:09:55
2004 m. rugsėjo 26 d. 11:28:04
2004 m. rugsėjo 25 d. 21:04:20
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2004 m. rugsėjo 25 d. 15:06:50
Psichologiniai siaubo: Kiti, Sestas Pojutis..
Komedijos: visi filmai su Jim Carrey..Austin Powers 3, Pinigu Kalba...
Dramos: Lietaus Zmogus, Gyvenimas Yra Grazus..
Veiksmo: Greiti Ir Isiute, Desperado
2004 m. rugsėjo 25 d. 09:41:15
2004 m. rugsėjo 24 d. 20:39:18
2004 m. rugsėjo 24 d. 20:19:27
O shiaip labiausiai isimine filmai- 'lord of the rings' (visos dalys), minetasis "Shaltasis kalnas', 'kitox pasaulis', 'Dogvilis' (apskritai, beveik visi filmai, kuriuose N.Kidman vaidimo- geri), "kiti", "Pianistas", "Psalaptingas langas", "Kokainas", "Shokoladas', "gyvenimas yra grazus:' "pasivaikshchiojimas debesyse"', "svajotojai'.. Dar daaaug, bet pav. uzmirshau.
Veixmo- nepatinka, pats shlykshchiausias zanras- amerikietishkos komedijos (na, dauguma ju..) + romantines a lia komedijos. O ish komiku geriausias J.Keris- beveik visos jo komedijos ish tiesu priverte juoktis.
Ish rusihku- '12a kedziu' + 'shuriko nuotykiai', wat.
2004 m. rugsėjo 24 d. 20:07:00
2004 m. rugsėjo 24 d. 20:03:06
2004 m. rugsėjo 24 d. 18:48:39
teigi kad ne muziklas...juk ten niekas nedainuoja...tik kalba eilemis...
2004 m. rugsėjo 24 d. 17:39:23
komedijos - american pie (visi)... snatch, lock,stock and 2 smoking barrells, thursday... nors shitie manau yra labiau linksmi veiksmo filmai nei komedijos...
siaubo(mistiniai) - skambutis, varnas...
dramos(rimtesni filmai) - frida, pianistas, shindlerio sarashas, trumano shou ( jimas keris pasirodo netik vaipytis moka), niekeno zheme...
muziklai - brilijantinas, ir dar keli senesni bet pavadinimu neatgaminu...
o shiaip tai patinka beveik visi filmai su melu gibsonu bei sandra bulok ( greitis 2 nesiskaito, nes TAI pavadinti filmu liezhuvis neapsiverchia...
2004 m. rugsėjo 24 d. 17:35:20
Fantastiniai- "Matrica" (visos dalys), "Armagedonas"
Romantiniai- "Paselusios kojotes" "Romeo ir Dziuljeta"
Siaubo"Kosmaras guobu gatveje" (visos dalys) "Absoliutus blogis"
Dramos "Mulen Ruzas"
ir.... komedijos "Pac bajsiausias" (visos dalys), "Vyrai juodais drabuziais"
Veiksmo- "Asmenys" (abi dalys)
hem hem...
Visu pirma "Romeo Ir Dziuljieta" yra visai ne romantinis filmas o Miuziklas "Mulen Ruzas" taip pat ne drama o miuziklas!!!
2004 m. rugsėjo 24 d. 17:31:12
megstu ''sunkius'' filmus, nors kai bunu pervargus linksmai sueina ir visokios nesamones (paskutinis matytas Aplink Pasauli Per 80 dienu: eilis Jackie Chano filmas, bet buvo linksma, nes protas vaziavo...: ))
man labiausiai patiko dramos-siaubo-psichologiniai (visi Jie maishyti mano supratimu; )) :
The Others
The Hours
Secret Window
The Sleepy Hollow
ir kiti, kuriu dabar neprisimenu...; )
2004 m. rugsėjo 23 d. 22:23:20
Romantiniai- "Paselusios kojotes" "Romeo ir Dziuljeta"
Siaubo"Kosmaras guobu gatveje" (visos dalys) "Absoliutus blogis"
Dramos "Mulen Ruzas"
ir.... komedijos "Pac bajsiausias" (visos dalys), "Vyrai juodais drabuziais"
Veiksmo- "Asmenys" (abi dalys)
2004 m. rugsėjo 23 d. 22:07:20
drama - nuostabus protas
siaubo - kadaise "Kosmaras Guobu gatvej" sena naivi klasika
veiksmo - Triple XXX, Kurasawos "Septyni samurajai"
fantastika - Star Wars
2004 m. rugsėjo 23 d. 21:20:06
Ysimintiniausi filmai:
Weiksmo: siaip sio zanro nemegstu, bet keli filmai patinka "Matricos" 3 dalys, "Romeo turi mirti" (labai geras filmas, tik pabaiga liewa)...
Siaubo: beweik wisi isskyrus su wisokiais nutriususiais wampyrais...
Komedijos: nemegstu! Ir parodijas tik su R. Atkinsonu ir su L. Nilsenu!
Psichologiniai: beweik wisi CooL'tiniai, paliko didely yspudy "Zaidimas"...
Is dramu tai patiko tik "Gywenimas yra grazus"...
Fantastiniu: tokiu nera!
Miuziklai: "Mulen Ruzas"...
2004 m. rugsėjo 23 d. 20:40:34
Didziausia ispudi palike filmai
Is psichologiniu tai "Kiti"...maniau patiks "Gotika" bet jokio ispudzio nepaliko... gal but "Demianas" "Namas Ant Vaiduokliu Kalvos" "Kubas 1, 2" "6 pojutis" priskiriu prie psichologiniu nes ten pamastyti reikia "Skambutis"...idomus filmas
Fantastiniu tai gal but "Raudonoji Planeta" "Misija Marsas" "Bezdzioniu Planeta" "Armagedonas" (nors turbut biski romantinis filmas bet yra ir fantastiokos
Veiksmo neverta vardinti turbut nes ju labai daug neiskirciau vieno ar kito...
Romantika "Rudens Legendos" ispudingas filmas... "Papludimys" nzn kokiam zanrui priskirti "Pianistas" "Neistikimoji"...
Miuziklai: zinoma kad "Moulin Rouge" didziausia ispudi paliko o dar patiko "Romeo Ir Dziuljieta" "Grazuole ir Pabaisa"...
Labai megstu filmus tai beveik mano hobis kaip ir muzika
2004 m. rugsėjo 23 d. 20:25:19
is veixmo filmu tai aisq Matricos visos
is dramu Meiles lapkritis
is siaubiaku tai gal...nu net nzn. nelabai as ju ziuriu..nei vienas didelio ispudzio nepadare tai ir neprisimenu
o bendrai paemus tai be konkurencijos pirma vieta uzima Matricos
2004 m. rugsėjo 23 d. 19:21:04