man komedijos-ziurkiu lenktynes ar ponas bynas
is dramu tai - gyvenimasyra grazus
is siaubo tai - vaiduokliu laivas
is romantiniu tai nzn neziuriu.
is veiksmo tai - priesas uz vartu
kokio zanro filmus dazniausiai renkates...ir filmai kurie paliko didziasia ispudi...[na bent jau kol kas]
na man pvz.: Komedijos ir galima skaityi klasika tapusi "Kauke" yra viena megiamiausiu komediju...kad ir kiek kartu ja maciau, vies tike randu is ko pasijuokti...aisq dar daug yra ivairiu...
is tokiu Dramu tei "Gyvenimas yra grazus" visad sugeba priversti, nuriedieti asarele...
Siaubo, na kol kas tei tikriausiai kol kas butu "Galutinis tikslas" antros dalies teip ir nepasiziurejau...=[
Is Romantinio stiliaus tei "Dzo Bleko viesnage"; "Isimylejes Sekspyras"; "Romeo ir Dziulieta" ir dar kazkoks...
O Muziklu tarpe beabejo pirmauja "Mulen Ružas"
Ji išgarsėjo 1987 m., išleidusi dainą „Étienne“.
2004 m. rugsėjo 23 d. 19:16:40
is dramu tai - gyvenimasyra grazus
is siaubo tai - vaiduokliu laivas
is romantiniu tai nzn neziuriu.
is veiksmo tai - priesas uz vartu
2004 m. rugsėjo 23 d. 19:14:28
2004 m. rugsėjo 23 d. 18:20:35
na man pvz.: Komedijos ir galima skaityi klasika tapusi "Kauke" yra viena megiamiausiu komediju...kad ir kiek kartu ja maciau, vies tike randu is ko pasijuokti...aisq dar daug yra ivairiu...
is tokiu Dramu tei "Gyvenimas yra grazus" visad sugeba priversti, nuriedieti asarele...
Siaubo, na kol kas tei tikriausiai kol kas butu "Galutinis tikslas" antros dalies teip ir nepasiziurejau...=[
Is Romantinio stiliaus tei "Dzo Bleko viesnage"; "Isimylejes Sekspyras"; "Romeo ir Dziulieta" ir dar kazkoks...
O Muziklu tarpe beabejo pirmauja "Mulen Ružas"