kaktusas2598 rašė: Gangsteriu filmai(godfather, boyz n the hood ir taip toliau...), siaubo filmai(labiausia su zombiais), slasher siaubo filmai (dzeisonai,kriugeriai...),komedijos(su edziu merfiu geriausios ), kariniai filmai, kitokie veiksmo filmai, dramos ir t.t.
Kadangi man irgi gangsteriniai patinka, jie nesi matęs rekomenduoju pažiurėti Goodfellas ir A Bronx Tale.
PS: The Godfather tai išvis man geriausias filmas. Visą trilogiją mačiau.
as svajoju ta godfather paziuret, bet neprisiruosiu
----
Pagal mėgiamumą:
1. Kriminaliniai/Dramos (The Godfather)
2. Veiksmo/Trileriai (Pulp Fiction)
3. Komedijos (Office Space)
4. Siaubo/Fantastiniai (The Thing)
Noredama pasiziureti gera filma labiau atkreipiu demesi i pati filma,jo scenariju, o tik tada pasiziuriu koks zanras,,, Tad nelabai svarbu kokio zanro filmas, svarbu, kad butu geras filmas.
kaktusas2598 rašė: Gangsteriu filmai(godfather, boyz n the hood ir taip toliau...), siaubo filmai(labiausia su zombiais), slasher siaubo filmai (dzeisonai,kriugeriai...),komedijos(su edziu merfiu geriausios ), kariniai filmai, kitokie veiksmo filmai, dramos ir t.t.
Kadangi man irgi gangsteriniai patinka, jie nesi matęs rekomenduoju pažiurėti Goodfellas ir A Bronx Tale.
Gangsteriu filmai(godfather, boyz n the hood ir taip toliau...), siaubo filmai(labiausia su zombiais), slasher siaubo filmai (dzeisonai,kriugeriai...),komedijos(su edziu merfiu geriausios ), kariniai filmai, kitokie veiksmo filmai, dramos ir t.t.
keistai jus cia snekat, jeigu filmas yra veiksmo tai pagal jumis reiskias ten yra vienas tik svarcas ir visus dauzo, buna tik saudymas? nevarykit ant veiksmo filmu, buna ir geru, tikrovisku, ne tik apie saudyma. o kad 50 isguldo vienas bicas zinoma nesamone, bet tikrame pasaulyje koks nors SWAT burys tai tikrai sugebetu isguldyt keliasdesimt gangsteriu
Daugiausiai iš žiūrimų filmų turbūt telpa į dramų „lentyną“. Yra ir komedijų, ir sci-fi, ir siaubo patinkančių. Bet dauguma filmų ir pažymėti daugiau nei vienu žanru.
Blogi būna filmai, ne žanrai. O kad kažkieno siauras akiratis leidžia veiksmo filmus matyt tik vienu kampu — niekas nekaltas. Tuo tarpu imdb pirmoj vietoj prie action — filmas „Il Buono, il brutto, il cattivo“, tad..: )
War_Zone rašė: Veiksmo filmai nesąmonė yr... Blt vienas išguldo 20... Nu absurdas
Pataisymas - vienas išguldo 200, o ne 20
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2009 m. lapkričio 4 d. 16:35:23
Gangsteriu filmai(godfather, boyz n the hood ir taip toliau...), siaubo filmai(labiausia su zombiais), slasher siaubo filmai (dzeisonai,kriugeriai...),komedijos(su edziu merfiu geriausios
as svajoju ta godfather paziuret, bet neprisiruosiu
2009 m. lapkričio 4 d. 16:10:12
romantines komedijos,paprasta ir puiku ,nereik perdaug galvot.
Mano vienas iš nemėgstamiausių. Išvis filmų apie meilę nemėgstu.
----
Pagal mėgiamumą:
1. Kriminaliniai/Dramos (The Godfather)
2. Veiksmo/Trileriai (Pulp Fiction)
3. Komedijos (Office Space)
4. Siaubo/Fantastiniai (The Thing)
2009 m. rugpjūčio 9 d. 22:51:45
2009 m. rugpjūčio 8 d. 13:14:55
Gangsteriu filmai(godfather, boyz n the hood ir taip toliau...), siaubo filmai(labiausia su zombiais), slasher siaubo filmai (dzeisonai,kriugeriai...),komedijos(su edziu merfiu geriausios
2009 m. rugpjūčio 8 d. 11:01:22
2009 m. rugpjūčio 8 d. 11:01:18
Dramos,
Kartais Siaubo ir Fantastikos,
Taip pat pasitaiko ir Komedijos.
2009 m. rugpjūčio 8 d. 10:36:53
2009 m. balandžio 18 d. 23:51:52
Veiksmo filmai nesąmonė yr... Blt vienas išguldo 20... Nu absurdas
Dar vienas pataisymas. Tie 200(0) būna ginkluoti, šarvuoti. Jie šaudo tūkstančius kulkų ir nei viena nepataiko.
Kartais pataiko, bet TAM vienam didvyriui tai nė motais. Jis gali bėgti ir peršautas.
jo cia taip jau buna.Pvz Wanted tai isvis ratu zmones iszude pakeidus viena kulka. bet yra ir tu ne is fantastikos srities.
2009 m. balandžio 18 d. 23:19:53
Dar vienas pataisymas. Tie 200(0) būna ginkluoti, šarvuoti. Jie šaudo tūkstančius kulkų ir nei viena nepataiko.
Kartais pataiko, bet TAM vienam didvyriui tai nė motais. Jis gali bėgti ir peršautas.
2009 m. balandžio 8 d. 10:50:22
2009 m. kovo 25 d. 21:53:03
2009 m. kovo 25 d. 21:47:55
'80 - veiksmo, trileriai, siaubo
'90 - komedijos, veiksmo komedijos
2000 - siaubo, veiksmo
2009 m. kovo 23 d. 21:43:34
2009 m. kovo 23 d. 20:39:47
2009 m. kovo 23 d. 20:38:29
Blogi būna filmai, ne žanrai. O kad kažkieno siauras akiratis leidžia veiksmo filmus matyt tik vienu kampu — niekas nekaltas. Tuo tarpu imdb pirmoj vietoj prie action — filmas „Il Buono, il brutto, il cattivo“, tad..: )
2009 m. kovo 23 d. 20:33:49
2009 m. kovo 23 d. 20:16:10
2009 m. kovo 23 d. 20:09:53
papildisiu ankstesni savo posta.
patinka geros, tikrai juokingos komedijos. amerikietiskos komedijos yra biggest shit of all
jo, atleiskit, tiesiog neaiskai isreiskiau mintis: amerikieciu komedijos yra geros su normalia mintimi, kaip RaptorJM sake.
2009 m. kovo 23 d. 19:04:38
2009 m. kovo 23 d. 18:59:53